Jarru ongelma..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja coronet70, 19.7.2016.

  1. coronet70

    coronet70 3rd gear

    Ny tarviais vinkkiä mistä ehtiä vikaa, vaihdoin chargeriin rumpujen tilalle levyt eteen ja nyt on etujarrujen laahaamista aika ajoin? Kaikki vaihettu on uutta pääsylinteri, letkut,satulat samoin taakse tuli kaikki uutta. Kettumainen kun välillä vaan ilmenee
     
  2. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Eihän pääsylinterin lähdössä jarrulevypuolella ole jousta sisällä joka jättää pienen paineen linjaan?
    Täällä myös jotakin höpinää laahaavista jarruista:
    http://www.overdrive.fi/forum/threads/dartin-jarrusylinterin-herkistely.260891/
    Ja jos tosiaan levy/rumpu pääjarrusylinteri niin levyille menevä säiliö on isompi ja rummuille menevästä lähdöstä pitäisi löytyä tuo jousi että jarrukengät pysyy lähellä rumpua.
    Tässä tietoa:
    http://dave78chieftain.com/MCBendixDual.html
    Eli jäännöspaineventtiili on nimeltään residual valve
     
    Muokattu: 20.7.2016
  3. coronet70

    coronet70 3rd gear

    No minullahan on selvästi ainakin väärinpäin kytkettynä tuo säiliö, täytyy purkaa ja kahtoa onko siellä linjassa tuota jousta.. kiitos tästä:)
     
  4. coronet70

    coronet70 3rd gear

    En löytänyt jousta kummankaan piirin puolelta kun käytin linjoja irti? Pitäisikö sen tulla heti esiin kun irrottaa nipan vai onko lukittu jollain? Ilman peiliä aika hanka kahtoa sinne nipan alle.. mutta piirit on varmuudella niin että taaempi on etusille jonka säiliö on pienempi ei paljon mutta kuitenkin..
     
  5. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Paina siitä jarruputken lähdöstä jollain klipsulla sisään,pitäis tuntua jos jousi takana,ei ole näkyvillä vaan sen pienen reiän takana,jollain ruuvilla mikä just menee siitä sisään.Eikös ne lähdöt oo sivuille?
     
  6. Jora78

    Jora78 Gearhead

  7. coronet70

    coronet70 3rd gear

    Okei minäpäs kokeilen painaa, kyllä siinä lähdöt on sivulle päin.. jos siellä jousituntuu niin onko se poistettavissa ilman että purkaa koko pääsylinterin vai kuinka?
     
  8. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Siinä kuvassa se on irroitettu ruuvilla,se kartio täytyy pistää sit takaisin ja ota vain etujarruilta pois.En oo koskaan joutunut tekeen kyseistä operaatiota.Eli kiertää ruuvin siihen reikään ja nyppäisee pois.
     
  9. coronet70

    coronet70 3rd gear

    Ei ollut etummaisessa lähdössä eikä myöskään takimaisessa, nippakoot ovat erillaiset niissä säilijoissä joten jouduin tekemään uudet jarruputket tehostajalta jakotukille, etupiiri ilmaantu täysin vaivatta mutta takapiirissä on ilmalukko pääsylinterissä eikä meinaa ilmaantua millään.. tuli senverta myöhänen joten jatketaan huomenna taistelua, siinä rassatessa mietin että voiskohan vika olla siinä jakotukissa kun eikös niissäkin jonkinlainen venttiili ole sisällä? Nooh häytyy kahtoa kuhan ilmattua saapi onko tilanne muuttunu mihinkään.. meneehän tämä viimenen kesälomaviikko näinkin :D
     
  10. coronet70

    coronet70 3rd gear

    Huomenta harrastajat,

    Eilinen aamupäivä tuli touhuttua jarrujen kimpussa, sain ilmattua kunnolla kun lainasin kaverilta jarrujenilmaus alipaine pyttyä joka osottautu vallan hyväksi! Mutta laahaamis ongelma jatku.. otin tehostajalta alipaine letkun irti ja tulppasin sen niin laahaus hävis, sit vaihdoin alipaineen ensiopuolelta toisiopuolelle imusarjan ja kaasarin väliin jollonka myös tehosti olipelissä ja laahaus hävis.. ainakin pienen testilenkin perusteella, eilen illala sit rouvalle siideri kouraan ja suunnattiin pelonniemelle matkaa noin 25km niin sinnepäästyä oli etuset lämpimät muttei todellakaan niin pahasti mitä ennen.. eli pientä lahuuta edelleen on mutta voiton puolella kuitenkin, lieköhän tuossa tehostimessa nyt koko ropleeman aiheuttaja ku ilman sitä tuntuis pelaavan, uus sekin vaikkei se mitään takaakkaan.
     
  11. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Jaa niin,siinä oli tehostaja,siitä ei ole kokemusta.
     

Kerro tästä muillekin!