Jarrujen merkkivalo

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja BenDilde, 27.6.2017.

 1. BenDilde

  BenDilde 2nd gear

  Mikähän voisi olla '90 Fleetsidessä, kun muutama viikko sitten jarrujen merkkivalo jäi palamaan? Käsijarrun kun vapauttaa, niin merkkivalo himmenee hieman, mutta jää palamaan. Nesteet on ok ja muutenkin jarrut tuntuu pelaavan. Jostain kuulin että jonkinlainen tyyppivika? Huomasin myös sen, että kun laittaa vilkun päälle, niin latauksen viisari heiluu vilkun tahtiin ja samaa tekee myös jarrujen merkkivalo. Ei ole yleismittaria, niin en ole päässyt mittaamaan että miten lataa, mutta käynnistyksen kanssa ei ole ollut mitään ongelmia.
   
 2. mikke88

  mikke88 3rd gear

 3. BenDilde

  BenDilde 2nd gear

  Huh huh, onpas tekstiä :D Miten noin yksinkertaisessa laitteessa voi olla noin monimutkaiset viat :p Mistähän sitä alkaisi vikaa etsimään o_O
   
 4. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Tohon ikään ehtii tulla kaikkee kontaktihäröö sinnetänne. Vähänhän se volttimittari aina reagoi kuorman muutoksiin, yhtenä päivänä enemmän ja toisena vähemmän.
  Kato nyt kuitenkin, että se käsijarrupoljin nousee ylös asti ja varmaan avaa sen yksinkertaisen kytkimen kontaktin. Ainakin tyyppivika on tossa iässä se, että takajarruputki ruostuu puhki ja paine-erokytkin sytyttää jarrun valon.
   
  BenDilde tykkää tästä.
 5. BenDilde

  BenDilde 2nd gear

  Hitto, oliskohan ollut vaan joku tilapäinen härö. Nappasin miinus piuhan hetkeksi irti ja niin hävisi valo. Pitää nyt seurailla et oliko noin helppo korjaus :D
   

Kerro tästä muillekin!