jarruletku mopariin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja kapa, 13.2.2007.

  1. kapa

    kapa 3rd gear

    mahtaakohan jostain vielä löytyä tommoseen 50-lukuiseen mopariin ykspiirisen jarrupääsylinterin letkua välille sylinteri-jakotukki????

    ei uskalla vanhaa letkua jättää kun ei paljoo jarrutustehoo oo jos toi vanha letku prätkähtää poikki :odroll:
    ja on muutenkin melkos erikoinen letku kun on toisessa päässä letkua prässättynä pätkä metalliputkee :soosoo:

    kiitollisena vinkeistä
     
  2. Ranex

    Ranex 3rd gear

    eikun irti ja mittaamaan kierteitä, itellä oli mopari 50 luvun alusta jossa jarrupääsylinteri oli lattian alla, tei seuraavasti vanha nippa(uuteen putkeen) pääsylinteriin ja sitten siitä kaikki uutta eteenpäin, jakotukin vaihdoin sellaiseen mihin sai valmiita nippoja ja banjolle tuleva letkukin koki saman kohtalon, samoin eteen pyörän sylintereile tulevat letkut nykyaikaistin sellaisiin joita kuvittelin viellä tällä vuostuhanella varaosaputkista saatavan. Pikuisen mielikuvitusta ja ei pussihousumeininkiä niin hyvä tulee ja edullisesti.

    PS ei kukaan ulkopuolin tiedä millä kierteillä putket ja letkut autossa on, mutta kannataa kirjata jonnekin , kun kuitenkin dementia iskee jossain vaiheessa, millaiset osat on vaihdetettu.
     
  3. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    http://www.oldmoparts.com/g.htm


    .... oli myös toinen firma, mutta en löydä nyt.
     
  4. Ahis

    Ahis Gearhead

    Tuosta letkusta en tiedä, mutta etujarruletkut molemmin puolin autoa tuli kaverille ihan tavallisesta varaosaliikkeestä, löytyi koodi koneelta -57 crysyyn... Ilmari Mäkinen Porissa tämä liike, kuuluu johki isompaan ketjuun, letkut tuli muistaakseni seuraavana päivänä, eli varasto varmaa tsadis.
     
  5. RB-440

    RB-440 1st gear

    Enpä tunne liikettä, mutta aika usein tuo toimitus seuraavana päivänä viittaa vähän siihen suuntaan, että hesalainen keskusvarasto on US-Parts ja kuljetusvälineenä toimii Matkahuollon pikapussi, mutta voinhan tosiaan olla väärässäkin.

    Ainakin 60-luvun Moppeliin löytyi tuolta US-Partsista kaikki letkut yhdellä soitolla ja pötkylät tuli perille rahtipussissa, sopivasti jo seuraavana päivänä. Eli kannattaa ainakin kysyä, siinä ei vielä paljon häviä.
     
  6. Ahis

    Ahis Gearhead

    Oot varmaan oikeassa, en mäkään tiedä mistä ne tuli. Ihmettelisin kyllä jos ei kaveri ois us-partsiltakin kysyny kun ei niitä letkuja ensinnä meinannut saada mistään...

    Tollanen paikka on ilmari Mäkinen:
    http://www.ilmarimakinenoy.fi/etusivu.php
     
  7. kapa

    kapa 3rd gear

    en ookkaan huomannu että oli vastailtu näin paljon mun huutooni.
    nyt tilanne on jo onnellinen, pääsylinterin letku löyty ebaystä kuten myös bongasin kaikki muutkin letkut yhdeltä argentiinalaiselta myyjältä joka on alkanut tehdä uustuotantona letkuja vanhoihin vehkeisiin :p eikä ollu edes hinnan kiroissa
     

Kerro tästä muillekin!