Jarruletkutaulukko netissä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Belvedereman, 19.2.2008.

 1. Belvedereman

  Belvedereman 1st gear

  Sattuisko löytymään netistä joku taulukko missä olis lueteltuina eri automerkkien jarruletkujen tietoja, liittimien kierteet ja letkun pituus? Tarkoitus olis etsiä sopivat letkut jos sattuis löytymään jostain ns. tavallisten autojen osia myyvistä liikkeistä, näyttää olevan moniin käyttörimpuloihin yllättävän edullisia letkut esim motonetissa.
   
 2. PauliP

  PauliP 1st gear

  Kannattaa myös huomioda, että letkun pidikkeen lukituksia on monia eri mallia ja että letku pitää jäädä oikeaan asentoon. Letkuun ei saa jäädä kierrettä kun auto on jousilla ja renkaat suorassa. Jarruletkuhan tulee olla kiinnitettynä yleensä ainakin auton koriin. Voihan tuonkin tietysti itse tehdä sopivaksi.
   
 3. cossu44

  cossu44 1st gear

  Mulla on vanhanaikaisena paperimuotona ATOY:n luettelo ja kuvasto jarruletkuista mittoineen, kierteineen ja jopa kuvineen.Siitä on löytyneet kaikki tarpeelliset tähän saakka, omituisempiinkin laitteisiin.
   

Kerro tästä muillekin!