Jarrupäivitystä -68 Chargeriin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja Harzzza, 22.1.2012.

  1. Harzzza

    Harzzza 1st gear

    Minkäslaisia etujarruja porukka on laitellut kärryihinsä ? Itellä ois ajankohtasta pistää tilaukseen jotakin pikkuhiljaa ja hyviä vinkkejä otetaan vastaan. Orkkiksena tuossa omassa on jäähdytetyt levyt ja nelimäntäset valurautasatulat. Niitten kunto vaan huutas uutta tilalle... Vai oisko moiset kuinka korjattavissa vai kannattaako?

    Kaikkia mahdollisia päivityssettejä kattellu mut ovat rumpu -spindleen sopivia päivityksiä, mut mites tässä sit on tuo spindlehommeli, täytyskös nekin vaihtaa rumpumallisiin että sais päivityspaketit sopimaan ?? Vai sopiiko noihin jotain valmista suoraan ?

    Tavoitteena ois saada 11.25" / 12.19" / 13" kokoinen levy ja kaveriks 4-6 mäntäinen satula. Olisko sit orkkistyylinen rautasatula vai uudempaa billet-alumiinia... en tiiä, mitäs suosittelisitte ? Ja kandeeko tilata jenkeistä vai saako esim us-partsilta ?
     
  2. jaketin

    jaketin Gearhead

  3. persus

    persus 3rd gear

    mistä löysit drop spindlet ja oliko minkä hintaset??
     
  4. jaketin

    jaketin Gearhead

  5. Harzzza

    Harzzza 1st gear

    Tietääks kukaan mikkä spindlet mulla tos on kun on orkkislevyt...? Vai tarttenks mä rummullisen spindlet että noi Drum -> Disc päivityspaketit käy kii ? Ja jos tarvii ja jollain sellatteet ylimääräsenä niin tarjoten vaan...
     
  6. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    mä voisin ostaa noi vanhat levyhilppeet mun rumpujen tilalle sulta...
     
  7. cuda69

    cuda69 Gearhead

    halvimmalla taitaa päästä kun hommaa aspenin jarrut.
     
  8. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    pari varttuneempaa mopar harrastajaa väitti,ettei kävis suoraa,joten ajattelin kysyä alkuperäisiä.....
     
  9. MJF

    MJF Double Gearhead

    Mulla on Aspenin spindlet -69 Satellitessa, sopii vakio palloniveliin suoraan. Noihin spindleihin sitten sopii c-korisen 11,75" levyt suoraan, jos isompia haluaa. Semmoset mulla on tuossa -65 Valiantissa.
     
  10. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    ja mä vaan tyhmänä kysyin seinäjoen swapis kavereilta että käykö? no ei pidä sit vissiin uskoo kaikkee,mitä kuulee....mut kumminkin haluaisin ostaa chargerin omat levypalikat....joo,kuulin kans et rummut on ihan yhtä hyvät,paitsi jos rataa alkaa ajaan....
     
  11. MJF

    MJF Double Gearhead

    Juu, rummut on ihan hyvät kun ajaa auringonpaisteella kuivalla tiellä :lol:
     
  12. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    No perhana, .....multa löytyy orgikset -69 rt chargerista jääneet etulevyt,satulat ja spindlet, nelimäntäset satulat osissa mutta tais olla kaikki tallella, ja lisäksi löytyy uudet 11,75" c korisen levytki hyllystä,ja muistaakseni 11" levyparikin oli.

    jos kiinnostaa niin p.040-5529383 / tomppa tai mitsuauto@kolumbus.fi
     
  13. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Niin ja unohtu sen verran ku harrrrza kysy aiemmin tota, ettei ne uudet levysetit mee orgis levy spindleihin vaan pitää olla rumpujen spindlet siks multaki jäi noi alkuperäset ylimääräsiks, mutta rumpujen spinlethän löytää melko varmasti helpommin ku levyllisten tai ostaa uudet sitten.
     
  14. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    Moparhepun kans sovittu kaupat! että kiitos vielä....
     
  15. Harzzza

    Harzzza 1st gear

    Jees siltähän tää vähän vaikutti. Nyt jos jollakulla on tuollaset vaikka tarjota niin ilmotelkaa.. Tai uudekin käyp, mahtaako löytyä Suomenmaalta ?
    Ja noi mut orkkislevyllisen kamat vois sit kans olla saatavilla tarvitsijalle...
     
  16. Harzzza

    Harzzza 1st gear

    Vähän tässä siis jutun juonena olis päivittää orkkiskamat hippasen isompiin kuten esim Wilwoodin settiin. Jos menis 15" vannekoolla niin sais max 12.19" levyt. Toki 12.88" ois kivemmat :eek: mut vannekoko nousis sit 17 tuumaan... ja hintakin pompsahtaa kyl. Ja tuskin 17" kiekot alla saa kannatusta muutenkaan ??? :D Meneeks liian tuuninkisuuntaan jo :oops:
    Noi http://www.wilwood.com/Images/BrakeKits ... 0-D-lg.jpg vois olla ok ja mahtus 15" sissään. Vai osaako joku sanoo onks nois jotain huonoja puolia ?
     
  17. jaketin

    jaketin Gearhead

    Höpö höpö, ei mene....
     
  18. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Huomioi myös, että noiden jarruvalmistajien 15" tarkoittaa aftermarker -vanteita. Orkkis 15" peltivanteet onkin taas aivan toinen juttu nimim. kokemusta on.

    Toisaalta, tuskin tommosten jarrujen kanssa mitään orkkisluukkia olet hakemassakaan.
     
  19. Harzzza

    Harzzza 1st gear

    Joo kyl orkkislookki nyt saa vähän joustaa modernimpaan suuntaan hitusen verran. Pistin nuo tilluuseen, ja täytynee sit törkätä 17" alle niin mahtuu.

    http://www.wilwood.com/BrakeKits/BrakeK ... 40-10740-D

    Ka perkule ku hammastankoki lipsahti listalle samalla...

    Mut mistäs pirusta nyt sit pääsylkyn keksis ? Toi Wilwoodin sylkky kelpais:

    http://www.wilwood.com/MasterCylinders/ ... 60-9439-BK

    Mut tuo kiinnitys on iiihan erilainen nuissa, eikä sieltä sivuilta tunnu löytyvän mitään vinkkejä eikä adaptereita tai tehostimia.

    Tuossa kun näyttäs olevan rintapellis tuo 1,75" * 3,25" nelipulttinen jako.

    Kellään kokemuksia sylkkypäivityksistä ? Toki vaikka tuumankin porauksella sais olla mut sit alkas pientä lisätehostusta varmaan kaipaamaan. Jatkan tutkintaa mut hyvät neuvotkin kiinnostais. Taakse jää viä rummut. Päivitetään ne sit joskus.

    Toi menis heittämällä:

    http://www.summitracing.com/parts/SSB-A0471-1/

    Mut toi maksaa. Sairraasti.
     
  20. MJF

    MJF Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!