Jeep Wagoneer?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja audiq, 3.2.2006.

 1. audiq

  audiq Gearhead

  Olen menossa katsomaan Wagoneeria, josta ei ole tarkkoja tietoja olemassa ja olisi hyvä, jos saisin vähän ohjeita, mitä siitä kannattaa katsoa ja varsinkin tuntomerkkejä eri tekniikoille, siis esim. akselit, kun mm.moottori puuttuu, mutta luultavasti ollut viimeksi ajossa Fiat-koneella?

  Tarkoitukseni on lähinnä aluksi pelastaa auto lopulliselta tuholta, mutta mahdollista kunnostusta varten olisi hyvä tietää, esim. eri moottorivaihtoehtojen järkevyys/sopivuus+ongelmat, jos 6?kone runkoon myöhemmin asentaisi diesel V8:n(GM)? Myös yksi Mersun (4syl)dieselkone olisi tarjolla?

  Osia löytää ilmeisesti vielä käytettynä, mutta mikä on tilanne uusien osien kanssa ja onko hinnat korkeat verrattuna esim. Astron tai muiden vanhempien GM-tuotteiden hintoihin. Mitä tuollaisesta kannattaisi maksaa, kun auto on täysin purettu, eikä kellään ole tietoa mitä siitä puuttuu? Voiko tuollaisen rekisteröidä pakettiautoksi, jos dieselkone? Ja etenkin, onko tuollaisessa mitään järkeä........?
   
 2. Capri2000GT

  Capri2000GT 1st gear

 3. audiq

  audiq Gearhead

  Noilla sivuilla olleessa taisi olla 6pulttinen vanne , eli kertoo varmaan jotain, kun jossain oli 5pulttiset, mutta mitä? Ja kiitokset linkistä!
   
 4. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Käyhän katsomassa YV:si
  Ainahan Jenkeissä on järkeä........
   
 5. PasiK

  PasiK 1st gear

  Multa löytyy AMC 258 kutoskoneita ja kolmelovisia manuaaleja, jos on tarvis. 258 on koneena passeli katu käyttöönkin. Itse olen ajanut alle 15l / 100 km kulutuksella em vekottimella. Tekniikka ei ole kallista, ja käytettyä osaa on tarjolla hyvin. Muutakin osaa lötyy.. T Pasik
   
 6. audiq

  audiq Gearhead

  Perkele! Auto lähtee lähipäivinä ilmeisesti viimeiselle matkalleen ja sen jälkeen siitä tehdään luultavasti tinakauhoja tai ranskalaisia "autoja"...... :mad:

  Kiitoksia kuitenkin kaikille tiedoista!
   
 7. impala67

  impala67 Gearhead

  miksi sitä ei saa talteen? paljonko se maksaisi?
   
 8. puavo the baboon

  puavo the baboon Gearhead

  mulla ois 76wagoneer joutilaana,kilvissä muttei leimaa,jonnin verran laittoa ja tod.brutaalin näköinen! :poff: en jouda nyt laittamaan joten voisin myydä buis jos joku tarvii..hp:6satkua..ja kuvia saa kun kahtoo ikkunasta lumihankea! :rotfl: on meinaan jeeppi hautautunu vitun moiseen kinoxeen :oops:
   
 9. audiq

  audiq Gearhead

  Vastattu YV:nä
   
 10. saabisti

  saabisti 1st gear

  no katso jos kyseinen auto on 4x4 niin katso etupään ristikko :D
   

Kerro tästä muillekin!