Jenkki autoihin liittyviä vaate Liikkeitä(Rock`n Roll)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja meze, 14.12.2007.

  1. T.N.T

    T.N.T 1st gear

    Putkatattoosta paitani hain. Asiallinen palvelu eikä mikään liian hintava. Tosin valmiita paitoja ei kiiruitten takia juurikan ole joten kannattaa etukäteen soittaa ja sopia et mimmosta paitaa tarvitaan.
     
  2. JoGGu

    JoGGu 1st gear

    Täältä saa kivoja bowling paitoja. Isompiakin kokoja saatavilla. Itse tilannut kerran ja hyvin sujui. Tullia joutui vähän maksamaan mutta halvemmalla sai silti kuin suomesta. Ja laadukkaita paitoja olleet. Vaatii tosin luottokortin ja saa kai visa electronillakin tilattua.

    http://www.bowlingshirt.com/
     
  3. General_Lee

    General_Lee 3rd gear

  4. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Mikä on Helsingissä alan vaatekauppojen tilanne 2017? Garaelandissa tullu käytyä monta kertaa aiemminkin, mutta mitä muita löytyy?
     
  5. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Näitä ei vissiin ollut muita, eli jos Garagelandista ei sopivaa löydykään niin sitten pitää ostaa Jahti-lippis ja tuulipuku sekä Toyota Avensis ;)
     
  6. rampleri

    rampleri 3rd gear

    Garagelandissa tuli käytyä lomareisulla, asiallista vaatetta rokkihenkeen.
    Rottatakki ja jokunen paita lähti mukaan.

    Kyllä sieltä varmaankin jokaiselle löytyy sen verran rytkyjä päälle et voi jättää sen Toijotan sille lenkkarihepulle.
     
  7. janio89

    janio89 3rd gear

Kerro tästä muillekin!