Jenkkiosien syysrompepäivä?

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja buick71, 6.9.2015.

 1. buick71

  buick71 2nd gear

  Onko tänä syksynä?
   
 2. HELL2

  HELL2 Gearhead

  Tänä vuonna Syysrompepäiviä ei pidetä. Syystapahtumalle on varmasti paikkansa samanhenkisten tapaamispaikkana mutta selvästi havaittu myyjien väheneminen pakottaa miettimään uusia kuvioita. Nykyaikaisten ihmisten tavoin harrastajat(kin) muuttuvat mukavuudenhaluisemmiksi ja kynnys lähteä myymään rompetta mukavassa seurassa on aika iso. Ostajia kyllä löytyy ja helppoa rahaa tarjolla mutta ei. Moottorisaha ja kippokauppiaita saisi paikalle paljon mutta se ei taas ole Hot Rod aatteen mukaista toimintaa. Ensi vuoden tapahtuman moodia on jo pähkäilty ja jotain hyviä ideoitakin saatu. Tähän alle voi niitä muutkin kertoa ja myös ilmottautua jos haluaa tulla myymään tavaroitaan ensi syksynä.
  Kevätrompepäivät on kävijämäärältään huomattavasti isompi= enempi myyntiä..Jonkunlainen Hot-rod Heaven alue on mahdollista tuonne järkätä eli Jenkkiosien myyjät keskitettäisiin samalle nurkalle. 50 kuppi-kippo-mopo-sukka kojun jälkeen tuommoinen alue tuntuu oikeastikin taivaalta!
   
 3. buick71

  buick71 2nd gear

  Juu,näitä kattila haitarinsoitto rompepäiviä aivan tarpeeksi,eli ois kyllä ideaa tuossa "hot rod-heavenissa"ettei kevään rompepäivä pilaantuisi aivan kattilan ja kippojen myyjäisiksi!Mutta jotain tapahtumaa syksyynkin mahtuisi pohjois-karjalaan...?
   
 4. mikkis83

  mikkis83 Gearhead

  No mitä vikaa haitarinsoitossa? Jos en väärin muista, keväällä oli joku nuor sälli soittelemassa tossa museolla haitaria ja varsin taidokkaasti soittikin. Sori, meni vähän ohi aiheesta.
   
 5. mikkis83

  mikkis83 Gearhead

  Onkos tänä syksynä?
   
 6. budweiser

  budweiser Gearhead

  On, 17.9.2016 aamusta Wanhalla museolla Polvijärventien varressa...pelkästään autonosia! Takakontti swappi loppuu jo klo 14 koska sen jälkeen ajellaan kevät talvella harrastaja joukoista poistuneen Mobilisti Pietarisen muistoajo.. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan myös ajoon, lenkki menee Liperiin ja ajelun lopuksi tutustutaan siihen uudempaan automuseoon Honkalammella.
   
 7. buick71

  buick71 2nd gear

  No niin..tämä meni meikkikseltä ohi,kuulin vasta parituntia sitten että oisi ollu:(.
   

Kerro tästä muillekin!