Jenkkituonti joka leimattu hyväksytysti suomeen.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ihka, 2.8.2020.

 1. ihka

  ihka 2nd gear

  Mitä papereita pitää olla kun laittaa veropäätöstä vetämään ?
   
 2. impala67

  impala67 Gearhead

  tärkein lienee alkuperämaan rekisteriote; jonkinlainen kauppakirja/luovtustodistus jos tuotu jenkeistä tullaustodistus ja cif-hinta pitänee määritellä eli paljonko rahti maksoi...

  en tiedä nykykäytännöstä mutta jos on 2000 uudempi joka verotetaan päästöjen mukaan voi kannattaa kaivaa mahdolliset päästöjä koskevat torkat?

  yleisesti vm91 uudemman leimaukseen usein tarvitaan päästötodistus, jos ei ole alunperin suomessa myytyä verrokkina. tosi uusissa on myös valotorkkaa vaikkakin nykyään pitäisi DOT merkittyjen jenkkivalojen mennä heittämällä läpi, asemakohtaisia nillittäjiä voi aina löytyä.
   
 3. Hupeli

  Hupeli 2nd gear

  Veropäätöksen valitus kaavake?
   
 4. T5

  T5 Gearhead

Kerro tästä muillekin!