jokkis team v8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja spede, 4.7.2005.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mitä ihmettä? Ensinnäkin joku 944 Porsche ei minusta ole vakiokuntoisena erittäin tehokas. Toisekseen kun tota luokkaa rajaa se summa, niin hitonko väliä sillä on vaikka joku ajais Maybachin kanssa kisaa :eek: Taino, sillähän toki saakin ajaa kun ei ole urheiluauto :rotfl:
     
  2. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Ei kai se raiskaus ole, mutta onko tuossa järkeä, jos ylläkirjoittanut on oikeassa, eikä 2+2 autoja kelpuuteta Jokikseen? :odroll:
     
  3. chevy vani

    chevy vani 1st gear

    Nissan synny 2+2 löytyy ja mazda 2+2 löytyy mutta otetaan selvä jos me saa käyttä Trans amm
     
  4. jone-70

    jone-70 2nd gear

    Eihän suzuki altokaan ole kuin 2+2. Käsittämättömiä sääntöjä ja sitten joku esim. Mi16 pösö on sallittu. Ja mites RX7 mazda, joka oli Raudaskosken poijilla.
     
  5. street and race

    street and race Gearhead

    Kemoran jokkis kunkussahan oli yks vuosi 12 mukinen bemarikin :lol: Mukavahan näitä jenkkejäkin on siellä seassa nähdä fiiattien ja kuplien seurana
     
  6. bootsi

    bootsi Gearhead

    Noita ollut useampiakin... Tuo kyseinen taitaa olla kulkeutunut tänne Rovaniemelle.
     
  7. homer

    homer Double Gearhead

    Onhan noita jenkkejä jokkiskisoissa ollut. Joskus muinoin huhuttiin oikein turboahdetusta chevy kakkosesta (liekkö ollu sikkoinkaan sääntöjen mukainen). Sittemmin dartia (vauhdin maailma 11/92), valiantia ja nyt piilofarmareita ja savon suunnalla caprice sedan. Ja se täälläkin parran pärinää aiheuttanut takatuuppari corvair.
    Ruotissa on ollut jopa Chevelle ja Mustang kuuskutäluvun lupulta... Sm kisoissa alastarolla Kari Isolehto (taitaa ollan rada omistajia) meinasi ajaa Camarolla mutta ku autossa oli liikaa kuttaperkkaa joutui tyytymään pv-volvoon.
     
  8. chevy vani

    chevy vani 1st gear

  9. homer

    homer Double Gearhead

    Tuommosta vaan lisää Suomeenkin (kai noita amerikassa pannnaan surutta yhä puristimeen). Vaan kuulemma AKK on nuivasti suhtautunut 2+2 paikkaisiin??
     
  10. chevy vani

    chevy vani 1st gear

    akk selvittää nyt jos me saa käytää Trans am
     
  11. homer

    homer Double Gearhead

    Toivotaan että ritari ässän auto kelpaa. Jos tuota ens vapun tienoilla kemoran katsomoon lähtis. EVK kisassa vois raaalla voimalla pärjätäkin? Impeille ja Fiateille yleisessä ei taida olla mahkuja??
     

Kerro tästä muillekin!