joululahja.DXF

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja AteV8, 29.12.2010.

  1. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Nyt on kuulkaas niin, että olen tässä saikulla, ja opettelen samalla uuden piirustus ohjelman käyttöä.
    Sivutuotteena tässä syntyy suht helpolla .dxf kuvia, joiden mukaan on mm. laser/plasma leikkaajan helppo leikata levystä osia.
    Leikkaajan kanssa saatte ite sopia perjantai pullosta, mut piirtäminen ei nyt maksa mitään, ja leikkauksenkin luulis saavan pienellä pullolla kun kuvakin tulee valmiina. :)

    Eli mittoja tulemaan, tai vaikkapa tiiviste mallikappaleeksi postiin.
     
  2. darpen

    darpen Gearhead

    Jos joku tosiaan tekee noin halvalla niin saa ilmotella laajemmalti.
    Itte oon maksanu aina minimin 50€/alv0€. Ja toi siis siinä tapauksessa että laitan valmiin kuvan pajalle.
     
  3. AteV8

    AteV8 Gearhead

    No ei kovin laajalti kannata ilmotella ettei leikkaajasta tule ihan alkoholistia. Jää pian tuottoisammat työt tekemättä. :)
    Jos sattuu tuntemaan jonkun leikkaajan, niin kyllä aika monesti saa pikku laipan mahtumaan ison levyn reunaan. Ei niitä kuitenkaan ihan reunoja myöten saada aina käytettyä, eikä pikku palasia aleta kuitenkaan säilyttelemään.

    Mutta kallistahan tuo leikkaaminen on jos puhutaan ihan virallisista töistä, eikä mistään harrastuksiin liittyvästä hyväntekeväisyydestä. Taitaa teoreettinen tuntiveloitus lähteä siitä 50€ tai reilusti ylöspäin. :eek:
     
  4. Puuhis79

    Puuhis79 3rd gear

    Omalla pajalla olisi cnc-plasma, joten leikkuu onnistuisi... pöytä on tosin pieni 1200mmx1200mm.

    ei kun sähköpostia/soittoa

    petri (se merkki) eelinpaja. com

    tai 040-5491042
     

Kerro tästä muillekin!