K5 Blazerin osia vailla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja tincup, 25.8.2006.

  1. tincup

    tincup 1st gear

    Tarpeessa olisi sisustuksen muoviosia (katto, ikkunatolpat, ovitolppien muovit, yms. kopin muoviosia). Värillä ei väliä.

    Tarvetta olisi myös alkup. kattotelineelle ja takaluukun leveälle listalle.

    Soitella voi vaikka nroon 0440450520
     
  2. tincup

    tincup 1st gear

    Eikö kellään muka ole varaosa-raatoja enää nurkissa?
     
  3. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Taisinpa tossa iltana eräänä purkaa kyseisiä osia pois. Pitää huomen iltana kattoo et löytyykö ne A-pilarien palat. Kattoa ei ole muovisena, vaan joku pahvilevy tms verhoiltuna.
     
  4. tincup

    tincup 1st gear

    Mahtavaa jos löytyisi. Katolla tarkoitin lähinnä niitä muoveja jotka tulee sinne oven reunoille, etukaton takaosaan yms. Tuo mun Blazeri on mallia karvalakki ja se on tyystin peltisellä sisustalla (ovipahveja lukuunottamatta) ostettu.
     
  5. paikkatakki

    paikkatakki Gearhead

    Kun nyt aloitit tälläisen topikin, niin rynnätäänpä osingoille.

    Tarvetta olisi mullakin Blazerin hilppeille. Ehyt kojelauta, takalasi, kuskin puoleinen takasivulasi tuuletusikkunalla, sisustuksen osia ym pientä nippeliä ja hippusta.

    Plussaa olisi jos osia löytyisi Oulun lähistöltä, niin voisin noutaa, mutta en ole ranttu.
     
  6. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Jeps, eli löytyy A ja B-pilarien muovit, ja näiden väliin tulevat listat (tuulilasi ja oviaukko), siisti kattoverhoilu ja samalla kankaalla oleva verhoilu takakattoon, sekä tavaratilan sivut ja ovien verhoilut.

    Takalasi löytyy myös.

    Kojetaulun päällinen minkä kulmiin on tehty aukot kaiuttimia varten, sekä kaiuttimet ja niiden kiinikkeet kojetauluun (vaatii pellin leikkaamista että mahtuu paikalleen).
     
  7. tincup

    tincup 1st gear

    A ja B pilarien muovit, sekä muut kattoverhoiluun liittyvät listat kiinnostaa. Mikä on väri ja mihin hintaan lähtisi?
     
  8. tincup

    tincup 1st gear

    Kattotelineelle ja sisustan osille on löytynyt luovuttajat, vielä saa tarjota tuuliohjainta katolle ja takaluukun leveätä listaa.
     

Kerro tästä muillekin!