Käämijöitä haussa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Camaronkampiakseli, 1.9.2019.

 1. Terve,

  Löytyykö palstalta käämijöitä tai osaako joku suositella sellaista? Muutamaan alan liikkeeseen otin jo yhteyttä, mutta tekevät lähinnä isoja moottoreita.

  Winnebagosta siis hajosi pyyhkijämoottori ja uusia bolt on -osia ei löydy mistään. Ainoastaan soveltuvia, joihin pitäisi tehdä erinäisiä modauksia, joten hintaa hankinnalle tulee reilusti.

  Jenkkipurkaamoista saattaisi löytyä, mutta helpommalla pääsisi jos joku voisi uusia vanhan käämit.
   
 2. voijaggeri

  voijaggeri Gearhead

 3. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Kestomagneettimoottori?
  Ankkurikäämitys kaikkine työvaiheineen on sellanen homma, et varaosa saa maksaa aika paljon ennenku käämitys kannattaa. Ja voi silti olla tekemätön paikka.
   
 4. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Niinkuin sun yv:hen vastasinkin ni laita kuvia siitä vanhasta ni katotaan jos isäukko innostuis sen tekemään ;)
   

Kerro tästä muillekin!