Käyttöautopohdintaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja AnHie65, 10.12.2021.

 1. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Uusia oikeita kunnon Volvoja ei ole saanut enää noin 25 vuoteen ;)

  960. Ovet aukeaa ja sulkeutuu.
   
  faikku66 tykkää tästä.
 2. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Juu tiedän. Laittelen aina välillä faijan -98 S90 volvoa ja se on aika erinomainen evoluutio takavetovolvosta. Ei toki 240 volvon kanssa pääse samaan kuninkuusluokkaan, niinkuin ei mikään muukaan, mutta hienoja pelejä. On se käsittämätöntä miten jengi haluaa nykyään etuvetoroskaa pattereilla ja taulutelkkareilla.
   
  Kustom STW ja Peeaa tykkäävät tästä.
 3. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Pakko vielä lisätä se että on tämä aika käsittämätön tää Lincolnin kulutus, juts pistin parkkiin auton, 180 km keskikulutus talvikelillä 8.1 litraa satasella, 300 hv pirssillä nastarenkailla eikä tien tukkona.
   
  faikku66 tykkää tästä.
 4. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Tää on kyllä ihan totta, jotenkin välillä tuntuu että valmistajat käyttää suurimmat paukkunsa niiden hipelynäyttöjen ja muun viihde-erotiikan kehittelyyn ja auton muut ominaisuudet on ihan toissijaisia. Joku on sentään ymmärtänyt että kehitys menee väärään suuntaan:

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...dia-jossa-on-auto-ymparilla/8241654#gs.j8agjy
   
  impala67 tykkää tästä.
 5. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Tämä olisi itselle ainakin erittäin vahva vaihtoehto, W211 E500 kohtuukilsoilla ja hyvällä korilla, on erinoimaisen hyvä ja mukava auto ajaa ja oikeastaan aika hyvä sleeper, veekasia kun ei päällepäin tunnista oikein mistään.

  Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto voisi olla Grand Cherokee 5.9 Limited, näitä ei vaan taida Suomessa olla liikaa tarjolla kun on One year only-malli.
   
 6. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Se 5.9GC olis ollu hienoin käyttisauto ikinä, vuonna -98 kun semmosta pääs kokeilemaan. Eikä semmonen ehjäkoppainen pienillä kilsoilla olis paha vieläkään. Taka-akselit niissä kait vähän ongelmoi, muttei mitään mahdotonta kuitenkaan. Siihen ku tekis jonku 408 strokerin niin johan hyökkäis!
   
 7. AnHie65

  AnHie65 2nd gear

  Niin se maailma muuttui matkan varrella. Tällekin autolle tullee kuitenkin paljon maantiekilometrejä, niin autoksi tuli loppujen lopuksi... vm. 2011 Volvo S80 2.0 D3, 5-sylinterinen automaatti etu(!)veto. Kilometrejä 150 t, yhdeltä omistajalta vm. 2011. Hinta posahti sitten sinne 10-20 t€ väliin... Eipä tullut harrastelijamaisuutta sitten ensinnäkään. Enemmänkin omasta näkökulmasta "järkiratkaisu", tulevaisuus sitten näyttää. Tuossa oli kuitenkin adaptiivinen vakkari ja avaimeton systeemi + webasto, joten näillä potkutellaan tulevat vuodet.
  Kiitos kaikille keskustelussa olleille lennokkaista ideoista!

  AHi
   
  isalmela tykkää tästä.
 8. isalmela

  isalmela Gearhead

  No eihän se väärin ole jos ostaa semmoisen auton jonka tarvitsee
   

Kerro tästä muillekin!