käyttömaksu rästissä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Sumu, 9.9.2003.

  1. Sumu

    Sumu Gearhead

    Olsi tiedossa auto jossa tämän vuoden käyttömaksu rästissä,ainakin kertoivat konttorilta niin.

    Mutta jos käyttömaksu on kerran mennyt ulosottoon niin miksi sitä ei ole merkattu maksetuksi? Rahastaako valtio kahteen kertaan käyttömaksut rästiin jääneistä autoista? Uudelta ja vanhalta omistajalta?
     
  2. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Vaikka se olisi mennyt ulosottoon, niin ei se sitä vielä tarkoita, että se olisi jo ulosmitattu. Siinähän voi mennä vaikka kuinka kauan aikaa, jopa vuosia. Tietysti jos uusi omistaja maksaa sen niin sitten sitä ei myöskään enää ulosmitata vanhaltakaan omistajalta.
     
  3. Micky

    Micky Gearhead

    joudut myös maksamaan ne ulosottomaksut jotta se vero tulee kuitatuksi...pelkkä vero ei riitä...nimim.kokemusta on
     
  4. lollipopchevy

    lollipopchevy Gearhead

    Yksi, mutta tuskaisen pitkä, vaihtoehto on odotella 5 vuotta että verorästit menee vanhaksi...
     
  5. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    jos tämän vuoden käyttömaksu on maksamatta niin onko se näin pian jo ulosotossa??
    Itse tuli ostettua pirssi missä sama juttu että 7.2.2003 on maksu erääntynyt ja auto poistettiin kilvistä 2.9.2003 ja maksettavia tuli vero 56,38€ ja viivekorkoa 3,44€eli yhteensä 59,82euroa.Tässä verolipussa näyttäisi lukevan "ulosottoperintä kohdistuu vain verovelvolliseen"
     

Kerro tästä muillekin!