Kalajoki SM 21-22.7

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Rüsselsheim, 20.7.2007.

  1. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo tää meidän "Koistinen" on kyllä sen verran täystuho, että sillä käyntikortissakin nykyään lukee "laitesiunaaja" :eek: Toi kaveri kun siunaa melkein mitä tahansa, menee se alta aikayksikön rikki, eiikä sitä yleensä pysty edes enää korjaamaan. Malliesimerkkinä vaikkapa tapahtuma viime viikonlopulta kun yksi toinen kaverini oli ajelemassa V8 veneellään merellä, soitti tämä "Koistinen" hänelle ja puhelun jälkeen kaverini mainitsi ääneen vieressään istuvalle soittajan olleen "Koistinen" eli kohta kyllä tapahtuu jotain. Noin Viiden minuutin ajon jälkeen tosta veneestä lähti Tuulilasi karmeineen irti ja lensi mereen upoten ja kadoten ikuisiksi ajoiksi :poff:

    Muuten tää "Koistinen on kyllä oikasti hyvä Jätkä :rotfl:
     
  2. Rüsselsheim

    Rüsselsheim 1st gear

    Chevy 2 sulle tiedoksi, tuo Pakaraisen paras aika oli 9.21s ennätys parani yli kolme kymppiä.

    [​IMG]
     
  3. Käkö

    Käkö Gearhead

    YepYep, hauskaa oli päivähoidossa tai pitäiskö sanoa viikonlopun mittaisessa päivähoidossa :D
    Perjantaina lähdettiin jo hyvissä ajoin :eek: kolmen jälkeen iltapäivällä ja Kalajoella oltiin heti puolen yön jälkeen, portti oli jo kiinni joten jäätiin portin välittömään läheisyyteen yöksi.
    Ja mä kun olin kerran hoidossa niin sen verran hyvin musta pidettiin huolta että kerrotiin milloin on hoitolapsen hyvä mennä nukkumaan joten unta kuulaan ja aamulla virkeenä ylös :eek:

    Niinhän siinä sit kävikin, kahdeksalta ylös, ulos ja varikolle :eek:
    Bussille saatiin aivan loistava paikka, etuikkunasta näki koko radan ja radio päällä kuuli selostukset joten mut meinattiin jättää siihen kuskin penkille koko viikonlopuksi, taisi vastuu painaa hoitotätiä ja -setiä "ettei nyt vaan sattus mitään" :rotfl:

    Säätila oli muuten hyvä mut hiton kylymä tuuli, ainakin mun mielestä, siellä oli, piti laittaa kiviä taskuun et pysyy tolpillaan, mulla kun on semmoonen urheilijavartalo omasta takaa.. :rotfl:

    Varikolla oli tunnelmaa ja joku tais sanoo et ahdastakin mut ei se ainakaan meitä haitannu, siis se ahtaus, me kun ei huomattu sitä 8) vai pitäiskö sanoo et mä en huomannu...

    Lauantain lajittelut sujui kohtuullisesti hoitotädiltä, tai oikeemmin vois sanoo hyvin, hoitotäti oli onnistunut saamaan flunssan jostain ja pöpölöppönen oli aika terhakkaalla päällä koska kuumettakin tuli iltapäivän mittaan joten viimenen lajittelukierros jätettiin suosiolla väliin.
    Lauantai oli muutenkin tapahtumarikas päivä muillakin tiimeillä, toivottavasti saavat pelit kuntoon jotta fiinalikisoissa olis kaikki paikalla.
    Illalla hoitotäti ja -sedät ruokki mut ja juotti (vettä ja mehua 8) )
    ja sit mä pääsin ihan yksin kävelemään varikkoa ympäri, tosin "tarkka" paluuaikakin annettiin :rotfl:
    Ja ihimehän siinä tapahtui, mä kerkesin Hejon järjestämille lettukesteille, hitto ku oli hyvät letut ja siellähän se hoitotäti ja -setäkin istuivat ja kerrankin hiljaa :rotfl: , sen verran hyvät letut oli :D
    Kävin kiusaamassa muitakin tiimejä ja kuskeja illan mittaan ja Pellisen tiimille sen verran terveisiä notta se kolmiosanen rominvärinen palikka testi on muuten rikki, täytyyhän sen olla koska mä en saanu sitä kasaan ku ei saanu käyttää rautasahaa eikä muitakaan reippaita apuvälineitä... :rotfl:
    Hyvän showhoun järjestivät myös Fyyran henkilökunta iltaehtoolla kun tulivat moottoria mittamaan, olihan muuten väkeä comeron ympärillä, mä en siitä mittauksesta ymmärtänyt mitään, eihän niillä ollu edes rullamittaa mukana, mistä mä nyt tiedän kuinka levee ja pitkä se moottori siinä on?
    :rotfl:

    Sunnuntai-aamu koitti hyvinkin aurinkoisena, pää ei ollu kipiä eikä edes janottanu joten ilmiselvästi hoitopaikka on hyvä ellei erinomainen!
    Emilia ja Hanski tekivät aamulla todella hienon Dyhmä Reen ikioman tulostolpan josta on kuva tuolla ylempänä, ei voi kyl väittää ettei kilapiljoja kuunnella :rotfl:
    Olihan hienoa käydä kattelemassa tuloksia "omalla tolpalla"!!

    Hoitotäti sai ekalle pudotusrundille vastaan Vellamon joka on muuten oikeen diploomi-kuljettaja, pönärit meni hyvin mut ite lähtö ei oikeen sujunut reaktioissa, comero lähti kyllä hienosti ja kulki taas suoraan joten ei huomautettavaa paitsi että diploomi-kuljettaja vei voiton ja me jouduttiin/päästiin pakkamaan 8)

    Henski meni ekalta rundilta jatkoon samaten Jussi Vipin kanssa joten toiselle kierrokselle jäi vielä jännittämistä...
    Henski ajo tokalla rundilla Vellamoa vastaan ja otti "jonkun sortin punavalon" ja Vellamo jatkoon, Jussi pötkötteli Vipillä soolona kolmannelle kierrokselle ja ehti siinä ajaessa vilkutella meillekkin , me kun katottiin kierrosta radan varresta... :rotfl:
    Me otettiin starttinappula kolmen aikaan, kauas on pitkä matka ja lähelle vähän joten meidän kohdalla toi lähelle vähän ei pitäny paikkaansa eli jätettiin finaalit katsomatta...

    Hieno reissu kaiken kaikkiaan! :D

    Muutama huomio kisoista:

    Supergasissa Forsten hävisi lähdön yhden (1) tuhannesosan takia...

    Tukiainen ajoi SC räksterillä Kristiina Hägglundilta "ovet", ikkunan, kaaret ja ruåtsin lipun eli voitti!! :D


    Räketissä nuori nainen , Jatta, näytti Audillaan kaapin paikan äijille...

    Cata Wuoriossa on selostajan "vikaa" ja paljon tietoa kaxpyöräluokista...

    '37 Pontiacin takaluukku oli auki vaikka siinä luki et avataan elokuussa...

    Vip-majoitus toimii myös Kalajoella...

    Wheelie Wagon on hieno...

    Kolme farmariautoa kisoissa kilpailemassa...



    Isot kiitokset Luigille ja Sarille sekä Jaffalle ja Villelle, hauskaa oli!
    Täytyykin pyytää et Kieku laittais mut toistekkin päivähoitoon...
    Bussi on hieno ja kulkee hyvin!
     
  4. Bitti

    Bitti 3rd gear


    Siis mikä ihmeen kiusa??
     
  5. Bitti

    Bitti 3rd gear

     
  6. gremlin

    gremlin Gearhead

    Pikkusen taitaa olla jaany levy samalle raidalle tai sitten jollain on tietoa jostain suuremmasta salaliitosta suomen kiihdytys kuvioissa :odroll:
     
  7. chevy 2

    chevy 2 Gearhead


    Hups,,,Nöyrä anteeksi pyyntö aikanne lieventämisestä.
    Pakko se oli jotain tehdä kun meitä vastaan se sierra otti PAREMMAN 60ft ajan!!!

    :oops:
     
  8. kime2

    kime2 Gearhead

    Oho,ompas turboauto pikkasen loikannut viivalta :eek:
     
  9. Käkö

    Käkö Gearhead

    Ok.
    Ei vaan ollu kuuluttajallakaan asiasta tietoa ku kävin siellä mut olispitänytkin tulla kysymään suoraan sulta :D
     
  10. martiar

    martiar 1st gear

    Löytyykö Erosen Timon Challengerin hypytys kuvaa kalajoelta ???

    AM-Racing
     
  11. ceesami

    ceesami 1st gear

  12. Rüsselsheim

    Rüsselsheim 1st gear

  13. Luntti

    Luntti 1st gear

  14. HCollector

    HCollector 1st gear

    Näyttää silti että on itsekkin joutunut kuvauksen kohteeksi ton Suomenlipun kanssa, kun ei niitä ainakaan monenkaan muun kädessä näkynyt kuin omassa.. :D Oli kyllä hyvät kisa ilmat lauantaina, tuuli vaan pauhasi aika lailla meitä katsomossa nököttäjiä.. Mutta loppujen lopuksi kannatti ajella reilu viissataa kilsaa kattelemaan.. :rotfl:
     
  15. Mopar

    Mopar Gearhead

    Kysyin joskus FHRA:lta tätä, että jos soolo lähdössä diippaa, ryhmässä jossa se ei ole sallittua, niin eivät osanneet suoraan vastata. Kysyin sitä sitten NHRA:sta ja ainakin siellä etenee kaaviossa diippauksesta huolimatta.
    Sitten on ainakin kaksi esimerkki tapausta, että on lähdetty ennen kuusen käynnistystä ja edetty jatkoon, kylläkin steitsaamalla oiken.
    Nyt sitten olisiki mieleenkiintoinen tapaus, jos diippais ja lähtisi ennen kuusen käynnistymistä? :poff:
     
  16. gremlin

    gremlin Gearhead

    Aika mielenkiintoinen tapaus, misa luokassa tammonen oikeen kavi?
    Kyla kait se lahto tarttis olla hyvaksytty etta voidaan kuski laittaa seuraavalle kierrokselle. Eli jos lahtee ennen kun kuusi on aktivoitu nii ei kait se lahto sillon oikeen voi olla hyvaksytty :odroll:
    Tallain jos yrittaa kayttaa kaupunkilaisjarkea. :-?
     
  17. triniemi

    triniemi Gearhead

  18. luppes

    luppes 1st gear

    Moi !
    En ymmärrä tätä comp hässäkkää, emmekä ymmärrä mistä moiset jutut lähteneet liikkeelle.
    Lundström otti ekalla kierroksella soolo lähdössä -.072 punavalon ja ajoi normaalisti maaliin mitä nyt vähän helläsi, toisella kieroksella ei mennyt ihan niin hyvin .368 reaktiolla ei näissä kapinoissa pärjää.
    Kukan kuulema ei ole kilpailunjohtoon ottanut asian tiimoilta yhteyttä kisapaikalla eikä muutenkaan , joten asia ei aiheuttane muutakuin turhaa spekulointia täällä netissä.

    - Luppe -
     
  19. TiMu

    TiMu 1st gear

  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hyvia kuveja taas :D
    TOSTA muuten näkyy hyvin miten hyvä pito tuolla oli lähdössä kun jo meidänkin koppimopo ruttaa tohon malliin takarengasta ja kun ei ollu ruuveja vanteissa niin kumeissakin oli kuitenkin pakko pitää kohtuullisia eli oikestaan hiukka liika isoja paineita. Maalia lähestyttäessä oli kuulemma pari kertaa vähän liukkampaa :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!