Kalium-sammutin autoon?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Belvedereman, 12.5.2006.

 1. Belvedereman

  Belvedereman 1st gear

  Tuommoista tiesin katsella netistä kun näin Bauhausin mainoksen:

  http://www.jaoy.com/misc/kalium_sammutin.pdf

  Mitäs mieltä porukka on, onko tuossa mitään järkeä? Ominaisuudet ainakin vaikuttavat hyviltä. Hintaa näkyy olevan juurikin tuolla Bauhausissa 49,90 euroa. Kertakäyttöinenhän tuo lienee mutta melko pitkä toiminta-aika eikä ole todellakaan liialla koolla pilattu.
   
 2. M

  M Gearhead

  näppärän kokonen joo, mutta toiminta-aika 15 vuotta ja takuu 5 vuotta. mitäs kun tarvetta tulee 7 vuoden autossa olon jälkeen eikä tositilanteessa toimikaan...
   
 3. Chrome

  Chrome 1st gear

  Sitten se vaihdetaan 5 vuoden välein... kai se jollekkin kaupaksi menee takuuttomanakin. :D
   
 4. Belvedereman

  Belvedereman 1st gear

 5. ama

  ama 3rd gear

  tuohan täytyy ostaa kun nykyistä haloni sammutinta ei saa enää katastettua
   
 6. Belvedereman

  Belvedereman 1st gear

  No nyt on hommattuna tuommonen, Bauhausista hain. Siellä niitä oli monenlaisia, toiminta-ajoiltaan 25 - 100 sekunttia. Itse otin 50 sekunttia toimivan ja kustansi ~50 euroa. Pieneltä ja näppärältähän tuo vaikuttaa mutten viitsi kehittää tulipaloa sen tehoa kokeillakseni. Jos maltan jättää kokonaan pois perinteisen sammuttimen niin eipä tarvi rampata tarkistuksissa pelkän tämän uuden ihmekapistuksen kanssa eli sikäli huoleton, ainakin 15 vuotta kuulemma säilyy toimintakuntoisena.
   
 7. Multatultasaa

  Multatultasaa Gearhead

  Hommasin myös kuukausi sitten tuollaisen 50 sekuntia toimivan sammuttimen. Siinä mallissa sammutin käynnistetään raapaisemalla pintoja yhteen kuten tulitikku. Vaikutti varmemmalta toiminnalta kuin paristosytytys.

  Eilen oli ilmoitus Hesarissa tuotteen puutteelisesta sammutustehosta ja paloa kiihdyttävistä ominaisuuksista. Tuotteella oli kuitenkin eri koodi kun Bauhausin Ensisammutin MF50 (30490810).

  Kysyin Bauhausista että koskeeko tämä takaisinveto myös heidän myymiään sammuttimia. Vastasivat että koskee myös ostamaani sammutinta ja sen voi palauttaa myymälään.

  Tätäkään ilmoitusta en olisi huomannut ellen olisi Hesarin tilaaja. Työpaikalla yksi huomasi myös sen ilmoituksen kun olin vasta pari viikkoa sitten kehunut ja näyttänyt sitä kun olin ostanut autooni viimeisintä avaruus- ja militaari sammutusteknologiaa.

  [​IMG]
   
 8. kotu

  kotu 3rd gear

  joo, sorry että tyrmään intosi, mutta maahantuoja veti tuotteen myynnistä jokin aika sitten. idea oli hyvö mutta todellisuus aivan toista.

  perinteinen sammutin jees, vaukka sotkee, :mad:
   
 9. Belvedereman

  Belvedereman 1st gear

Kerro tästä muillekin!