Kanervistontien talli ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja devin, 29.1.2009.

  1. devin

    devin 1st gear

    Morjesta, huomasin tuossa kanervistontiellä tuommoisen tallin.. onko kellään tietoa missä käytössä se on ja olisiko mahdollisesti auton rakentelu tilaa vuokrattavana ?

    tuossa pihalla olisi tuommoinen 142 volvo, joka pitäis saada nopeesti talliin ja rakentelu pitäisi aloittaa, ja meinasin kun tässä kanervistontien vieressä asuu, niin tuo talli olisi aivan tuossa lähellä.
     
  2. Quest

    Quest Gearhead

    Äkkiä laskettuna kanerviston tiellä on toistakymmentä tallia.
     
  3. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Jos meinaat entistä leipomoa, niin kaikki paikat on varattu. Pääosin halli on kiinteistön osakkaiden käytössä, ja muutama vuokrapaikkakin on täytetty saman porukan kalustolla. Voi siis olla, että joutotilaa ei tuolta hallista ihan heti irtoa...
    Ja totta puhuen, tuskin kovin helpolla löydät rakentelutilaa muualtakaan. Kaikki vähänkin sellaiseksi soveltuvat mestat kun ovat tähän aikaan vuodesta täynnä, ja etenkin parempiin (kuiva, lämmin, valoisa jne.) paikkoihin on tulijoita heti, jos tilaa näyttää vapautuvan.
    Tosi sissihän hitsaa vaikka telttatallissa... :wink:
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

  5. devin

    devin 1st gear

    joo tuota entistä leipomoa tosiaan tarkoitin, se on varmaan sit käytävä ostamassa pressukatos ja lämmin työhaalari :rotfl:

    Tosiaan, näyttää olevan aika täynnä kaikki tallit, mutta pitää jatkaa kyselyä, jos jonku paikan löytäis..
     
  6. Quest

    Quest Gearhead

    Tossa pari viestiä alaspäin olis tyrkyllä, tilava, valoisa, lämmin ja ihanan kallis tila :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!