KANSALAISALOITE,VAIKUTA SATELLIITTIPAIKANNUS IDIOTISMIIN

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja el borrachitos, 19.12.2013.

  1. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Tämä olisi syytä vähintäänkin kaikkien autoharrastajien käydä allekirjoittamassa.Ja tietysti muidenkin.Pankkitunnarit kärsän eteen ja nimeä alle.

    Älä sotke tätä mihinkään joutavaan addressit.comiin. Aina kitistään ettei asioihin voi vaikuttaa.Nyt siihen on edes jotain toivoa. 50 000 nimeä,ja eduskunnan on pakko ottaa asia käsittelyyn. On se perkele jos ei tästä maasta sitä määrää saada kasaan lähes jokaista koskettavasta asiasta.
    Nimi paperiin nyt.

    https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/608
     
  2. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Ja allekirjoitukseen linkki sitten kun on tuolla nimensä laittanut.Saadaan lisää näkyvyyttä tällä foorumilla tälle asialle.Ja saa mainostaa muuallakin toki...
     
  3. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  4. Karpo69

    Karpo69 1st gear

    On kyllä mielestäni huonosti tehty aloite, koska siinä puhutaan pelkästä seurannasta, eiköhän tuo saada vielä poliitikkojen pöydässä vesittymään ja saavat km-veronsa toimintaan, koska on huonosti muotoiltu..

    Kulut ja Maksut on paljon tärkeämmät Suomalaisille ne myös alkaisi nousta kokoajan,lisäksi kulut on liian kalliit. Eikä meillä ole tarvetta kiusata itseamme enempää tuollaisella ehdotuksella. Autolla liikkuminen on melkein jokaiselle yhtä tärkeä kuin asunto.
     
  5. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Nouseehan ne jos eilen kuultu 3,3 snt/km tulee toteutumaan.Vanhojen autojen osalta tuskin tulee olemaan tuo vaan enemmän tuo hinta.Mulla tuplaantuis tuolla hinnalla veron määrä vaikkei tule kuin 15000 km/vuosi.Ja tällä hetkellä mulla on 2 autoa josta vero juoksee.
     
  6. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Erittäin hyvin sanottu ja nyt kun on mahdollisuus vaikuttaa niin tehdään se eikä takerruta pikkuseikkoihin.
    Nimeä paperiin ja linkki tohon allekirjoitukseksi niin pysytään tosiaan kärryillä kenelle kaikille on mennyt tieto tästä aloitteesta.
     
  7. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Huonosti rustattu aloite? Ei ole mun tekemä,mutta jokainenhan voi laatia just sellaisen kuin huvittaa.Mun mielestä toi on kuitenkin tyhjää parempi,ja mennessään parlamentin käsittelyyn,nimimäärä herättää aivan varmasti uutta puhtia koko hankkeen kaatamiseksi.
    Eli toivottavasti luin rivien välistä väärin,että toi sun negatiivisuus tarkoittaa siis sitä,että sen takia tätä aloitetta ei kannata allekirjoittaa?
    Juuri sen takia Suomessa kaikki menee päin vittua,koska aina asioissa nähdään vaan pelkkä miinus puoli.Mutistaan, mutta ei tehdä asioille mitään.Nyt voi tehdä,olkoonkin aloite vaikka kuin päin persettä rustattu.
     
  8. Karpo69

    Karpo69 1st gear

    Totta vitussa kannattaa allekirjoittaa, mutta näitten poliitikkojen ketkujen kanssa kannattaa olla tarkkana, ne osaa löytää porsaanreiän mistä tahansa ja eritoten vaikka huonosti tehdystä aloitteesta.. Pelko mulla päällimmäisenä, ei ihmisten lannistaminen tärkeässä asiassa..

    Helppo niiden on ennen käyttöön ottoa sanoa, että laaditaan laki, että järjestelmää ei saa käyttää seurantaan "toistaiseksi" , ja sitä käytetään vain verojen keräämiseen...... Ja sitten seuraava hallitus purkaa tuon lain ja seurantakin otetaan käyttöön..simmottis se käy..
     
  9. triniemi

    triniemi Gearhead

    Hoidettu itse ja vaimokin hoiti, täytyy vielä puhua sukulaiset ja kaverit mukaan.
     
  10. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Stop tykkänään, nyt ei aleta kinaamaan, eikä sorruta negatiiviseen ajatteluun vaan kaikki hoitaa nyt nimen tohon aloitteeseen.
    Joku voi sitten kesällä tehdä uuden paremmin muotoillun aloitteen ja aletaan keräämään taas uudestaan nimiä.
    Oma profiili -> PROFIILI -> ALLEKIRJOITUS ->
     
  11. Karpo69

    Karpo69 1st gear

    Näillä mennään tai sit joku tekee paremmin muotoilun ton rinnalle heti.. Ite en ossoo
     
  12. Bowhill

    Bowhill 3rd gear

    Pakkohan se oli nimi tuonne laittaa...Edes jotain yritystä, kun isompaan vastaanlaittoon ei kuitenkaan kukaan lähde.

    Huomaa kyllä kun tuon linkin lukee läpi että Jormalla on asian kanssa ajoitus kohdallaan:
    http://fi.wikipedia.org/wiki/Merja_Kyll%C3%B6nen
     
  13. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Minustakin aloitteen tekstin ja perusteet olisi voinut paremminkin ilmaista, mutta ei kannattane perustaa kovin monta kilpailevaa rinnalle, johin kaikkiin tulee 49 000 ja risat allekirjoitusta.
     
  14. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  15. Hansikas

    Hansikas 1st gear

    Paljon on tullut kiukulla tässäkin maassa paskaa nieltyä, mutta tämä hyväveli-kerhon rahojen siirto köyhiltä rikkaille ei mene läpi. Eihän tässä muusta ole kyse, kuin tarvittavien tietojärjestelmien ja laitevalmistajien taidokkaasta lobbauksesta. V***u mikä neronleimaus, miksi en tajunnut ite. Säädetään laki joka tekee nämä tuotteet pakolliseksi joka autossa. Nostan tässä esiin esim. Nokiasta jäljelle jääneen HERE paikkatietoyksikön, jos joku on kiinnostunut siitä mitä autoihin asennettavia paikkatieto ratkaisuja he ovat viime aikoina kehittäneet tai mitä yhteyksiä Ollilalla voisi vielä olla siihen suuntaan... Jos tässä olisi kyse vain veron keräyksestä, niin bensapumpulla ne lisäverot saataisiin kerättyä sen tietää jokainen. Korotukset autoilun verotuksessa olisivat varmasti maltillisempia, jos meidän maksettavksi ei tulisi myös näiden laitteiden ja tietojärjestelmien kehitys- ja rakentamiskulut, jotka on myös katettava, siitä tuo kohtuuton autoilun kallistuminen näiden vehkeilyjen myötä johtuu, ja tämä on se sitä rahan siirtoa. Eikä lähdetä edes sivuamaan yksityisyyden suojaa, joka ei tässä ainakaan ole parantumassa, mutta jokainen, joka kantaa älypuhelinta taskussaan jatkuvasti on luopunut tuosta oikeudesta jo jollain tasolla, itseni mukaan lukien. Tästä voi kuitenkin luopua jos liikaa ahistaa, laki ei sen mukana kantamista vaadi. Ainakaan vielä.... Kylläpä helepotti... Ei sittenkään, viinaa pittää juua..
     
  16. hamppi

    hamppi 2nd gear

    Kannatettu.
    Anteeksi tahdittomuuteni, vittu että nykymaailma on hullu.
    Ala nyt satelliitti selän takana kulkemaan.. Kohta varmaan pitää kannella kivilöitä herrain herrain polkujen vieriin..
     
  17. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Kosmos kuitannut. On ne saatana yksie... Ei saatana viina pittää juuva kyllä nyt.
     
  18. Riuska-Petteri

    Riuska-Petteri 3rd gear

    Kannatus annettu, oli 5260 tällä hetkellä!
     
  19. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Muistakaan tämä niin aloite leviää paremmin ja pysytään kärryillä ketkä kaikki ovat äänensä antaneet.
    Oma profiili -> PROFIILI -> ALLEKIRJOITUS ->
     
  20. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Eikös tässä nyt ole joku ristiriita, jos täällä OD:llä aletaan kyylätä, että kuka on allekirjoittanut kyyläämistä vastustavan aloitteen?
     

Kerro tästä muillekin!