Kasari capricen jarruvalo ja vilkut ei toimi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Temppis, 17.8.2020.

 1. Temppis

  Temppis 2nd gear

  Ei oo nyt kärryä tontilla mutta muistelisin ettei se toimi. Pitänee mitata.
   
 2. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead


  No kannattaisko sieltä sitä vikaa koittaa etsiä?
  Kuten on jo ehdotettu.
   
 3. Temppis

  Temppis 2nd gear

  Varmin tapa varmaan olis paikallistaa tuon töpselin alkulähde ja napsasta se vaan poikki ja tehdä uusi toimiva myöhemmin kun ollaan tästä kriisistä selvitty. Pitää taas huomen aamulla tutkiskella.
   
 4. hantta

  hantta Double Gearhead

  Sen alkulähde lienee siellä kojelaudan alla, kera muutaman ryöstöliittimen. Omassa SuomiCaprisessa oli koukku joskus poistettu, johdot katkaistu sivareilla puskurin kohdalta ja kierretty runkopalkin ympäri solmuun :(
   
  pimeroolis tykkää tästä.
 5. Temppis

  Temppis 2nd gear

  No mä kattoon jotta mihin piruun ne on oikeen vedetty ku menee takapenkin selkänojan kohdasta sisälle ja näytti jatkavan eteenpäin.
   
 6. Temppis

  Temppis 2nd gear

  Vika selvis. Konetilassa oli jokku sodan aikaiset ilmeisesti lisävalojen johdot yhdessä. Ja jarruvalolta sulake palanut. Nyt pelittää kaikki lamput niinku pitää.

  Kolme hurraa huutoa sille ;)

  Ja kiitokset kaikille auttaneille.
   
  Muokattu: 19.8.2020
  esmi, jutikka ja maverick999 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!