Katsastus ja "rosoinen" pinta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Nupa, 23.11.2011.

 1. Nupa

  Nupa Gearhead

  Kahlasin "Katsastuksen arvosteluperusteet v. 3.0" pdf:ää läpi enkä sieltä estettä moiselle mielestäni huomannut. Ruosteet/reiät/terävät särmät toki...

  Tuli visio tehdä talven aikana Zimmerit ja kokeilla leimata :lol: vai tuleeko hylky saman tien?
  Tuskin ihan alkuperäisellä kaavalla (saako bariumsulfaattia edes mistään), mutta jos jostain muusta, vaikka sitten kitistä.
  Neuvoa saa, mikä pysyy...

  70-luvun auto kyseessä, jos sillä on väliä. Päästöillä ei ole, tuskin pinnallakaan :odroll:
   
 2. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Meinaakko, että joku koittaa ampua onteloammuksella? :rotfl:

  Ei siinä katsastusmielessä mitään estettä ole, vaikka laittais sprayliimalla nurmikonsiemenet kasvamaan.....
   
 3. Nupa

  Nupa Gearhead

  Tulee niin ruma ja äänekäs peli, ettei noista ituhipeistä tiedä mitä kiusaa keksivät... eipähän magneettimiinat tartu :odroll:
   
 4. PK

  PK 1st gear

  Mää luulin jo, että jollain on aito tiikeri tekeillä, kunnes luin viimeisen rivin ja olikin -70 lukuinen auto kyseessä. :oops:
   

Kerro tästä muillekin!