Katsastusasemat Ylivieska-lähikunnat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja Kesämies!, 8.11.2006.

  1. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Missä käytte katsastamassa jenkkinne akselilla ylivieska - nivala - kalajoki - oulainen? Ja missä ei kannata käydä.. :argue:
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Ylivieskassa rannikon katsastusasemalla on ainakin harrastajaystävällistä porukkaa. Eikä kyllä Vika OY:stä ja Oulaisen konttoristakaan ole valittamista normi katsastusten suhteen, joskus pomppaa mutta asiasta. Muutoskatsastukset on olleet kivuttomimmat Rannikon Katsastusasemalla...
    Yhtä kaikinpuolin "hyvää" asemaa ei vielä ole tullut vastaan, joten en ole nyt jaksanut vaivautua Oulaista kauemmas. Tuleepahan porukka tutuksi ja neuvottelemalla pärjää pitemmälle.
     

Kerro tästä muillekin!