Kauanko teidän tuontiautot on maannu satamassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja bbford, 24.7.2008.

  1. straycat28

    straycat28 1st gear

    Mähä sanoin!! Lauantaina kylille :p
     
  2. bbford

    bbford Gearhead

    Vihdoinkin! Hyvä homma!
     
  3. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Tota mä oon miettinyt että miten paljon noi autot ruostuu ja paljonko ne kerää kosteutta ja homehtuu kun ne seisoo tuollein kuukausia kontissa merimatkan jälkeen?
     
  4. gonzo

    gonzo 1st gear

    Ei ollu onneksi hometta eikä muitakaan vaurioita.tänään ajettu ekat metrit..auto oli lähteny kontissa laakista käymään.Jarruissa ilmaa muuten kaikki ok.Täytyy vaan malttaa lykätä chevy talliin odottamaan ens kesää
    mun osalta piina päättyi! vittu
     
  5. HV

    HV Gearhead

    Taskinen toi mopon Joensuuhun asti. Ja odotin että olisi ollut ruostunut kontissa seisomisesta, onneksi ei ollut mitään ruosteenkukkaa ilmestynyt. No ensi kesänä ajamaan! PIINA PÄÄTTYI, minunkin osalta. Perkele!
     
  6. gonzo

    gonzo 1st gear

    On se hieno tunne kun jotain hartaasti odottaa ja vihdoin se päivä koittaa kun on laitteet kotona.
     
  7. ftp

    ftp 2nd gear

    Onneks olkoon! On sitä ootettukin. 8)
     
  8. Make Hakala

    Make Hakala 1st gear

    Oma E-body kotiutu tänään. Luostarisen Veli toi, piina ohi.
     
  9. epp72

    epp72 Gearhead

    Charger vihdoin kotitallissa ja naama näkkärillä :D
     
  10. bbford

    bbford Gearhead

    Hienoa!
     
  11. Alvari

    Alvari Gearhead

    Tallissa ei näy kuin tyhjiä pulloja!!alkaa pikku hiljaa keittämään tämä odottelu... :mad: :mad: :mad:
     
  12. Ellu

    Ellu 1st gear

    Kovasti täällä pirkanmaallakin odotellaan autoa, toukokuun alussa tehty kaupat ja odotettiin pääsevämme baanalle heinäkuussa!!!
     
  13. Alvari

    Alvari Gearhead

    Kuulostaa tutulta!Minunkin piti saada auto heinäkuussa,mutta ilmeisesti tarkoitettiin 2009 heinäkuuta...
     
  14. kupeevoortti

    kupeevoortti Gearhead

    mikä tilanne?

    onko kellää mitää uutta tietoa noista lopuusta kontiista jokka makaa satamas? meikälääsen ja kaverin varaosat on maannu näis viimeesis kontiis ties kuinka kauan ja loppua ei näy!
     
  15. Jakke

    Jakke 3rd gear

    Iloisia uutisia.. Kuulemma kontin pitäisi tulla viimeistään tammikuun aikana. Kun sen piti tulla jo elokuussa.. :-D Odottovan aika on pitkä...
     
  16. Alvari

    Alvari Gearhead

    Tyhjiä lupauksia tuskin tulee sillonkaan...käytän toistekkin vitun stimportsin palveluja :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
     
  17. hanekki

    hanekki 3rd gear

    tuu hiplaa minun buickkii jos on tekemisen puute :)
     
  18. mach

    mach 1st gear

    Oudolta tuntuu tollanen kuukausien odottelu ja vedättäminen.
    Käytin alkukesästä Sami Minkkisen palveluja.
    Siitä hetkestä, kun auto oli ostettu, kesti luvatun n. 2-3 vko:n sijaan reilun kuukauden kun se lähti kontissa tuleen Suomeen. Tämä johtui heikosta konttitilanteesta, mikä näkyi huolintaliikkeen sp:stäkin.

    Laivauksesta kuukauden kuluttua auto oli kontista purettuna ja tullattuna valmiina pois haettavaksi tullin pihassa, paperit setvittynä.
    Mikä parasta, auto oli sitä mitä puhelimessa kerrottiin ja kuvien mukaan pitikin. Mitään kuluja yli sovitun ei tullut. Myös kontin pakkaus oli tehty huolella.
     
  19. VSOP

    VSOP Gearhead

    Samoin mulla ( olen tainnut kertoa tämän ennenkin ?) kaikki mitä keväällä/kesällä tuli tilattua Cambriamotorsin ja Raysautomotiven kautta tulivat ihan niinkuin pitikin. Ihan tiptop ja vimottisen päälle. Toivottavasti tämä nyt ei tunnu huono-onnisemmista siltä kuin veistä vääntäisi haavassa ( ei ole tarkoitus). Voin vaan kuvitella miten ketuttaa niitä, joilla toimitukset on venyneet puolikin vuotta.. huh ja kääks.
     
  20. kupeevoortti

    kupeevoortti Gearhead

    "herran" hallus

    soittelin tuos iltapäivällä luostarisen kans ja juteltiin hyvä tovi. nämä loput kontit on nyt periaattees taskisen huolena, koska ne saaraan vapautetuksi, eli ei kovin hyvältä vaikuta. jenkkilään on paasattu jo luostarisenki toimesta taaloja useamman a-roadsterin verran ja silti homma ei toimi. maarahtifirma world cargo ja taskinen on kai keskenään sen verran solmus jotta se solmu ei tunnu aukiavan eres rahalla. homma alkaa olla lakimiestasolla puolin ja toisin.

    jollaki pitääs saara se taskinen ny hoitamahan tämä sotku päätöksehen. vaikiaa se toki on ku mies on rapakon takana niin eipä täältä auta paljo huurella. voitaas ny kuitenki kaikki joilla tavaraa on kanis niin pommittaa sitä taskista jotta se koittaas saara jotaki aikahan.

    kontit siirretähän lähiakoona vuosaarehen ku länsisatama pitää saara tyhjäksi, ja taas maksaa.

    on se kumma ku yks tavallinen taskinen saa näin paljo sotkua aikahan. pinna kiristyy...muttei katkee! (lähellä jo on)
     

Kerro tästä muillekin!