1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Keimolan menneisyys ja tulevaisuus?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Tinppa, 23.11.2004.

 1. pantera

  pantera Gearhead

  On se kamalaa haaskausta tommonen moottoriradan raiskaus, onko kukaan selvittanyt kuka maa-alueen nykyinen omistaja on, kaavoitus tilanne jne.

  Turha tassa on huutaa mitaa formulamiljonaareja apuun, kunnanvirastosta se pelastaminen alkaa.

  Kunnalliset virkamiehet ja luottamushenkilot on saatava ymmartaan etta on kannattavampaa kaupungille luoda edellytykset elvyttaa legendaarinen moottorirata kuin rakentaa asuntoja talle paikalle.

  Tontteja on koko suomi taynna mutta vain yksi keimola ja se on vantaalla.

  Jos toi olis taalla pohjanmaalla niin asia laitettas kuntoon :wink:
   
 2. Dalkey

  Dalkey 1st gear

 3. Dalkey

  Dalkey 1st gear

  Olet puolittain oikeassa. Sieltähän se varmasti lähtee, mutta kun aikanaan toivottavasti puuhaan ryhdytään, tarvitaan siinä vaiheessa myös ulkopuolista rahoitusta.
   
 4. Dalkey

  Dalkey 1st gear

 5. GTO cab69

  GTO cab69 1st gear

  On kyllä HIENO rataprofiili tuossa ilmakuvassa!! :D
  Pitäisköhän käydä kokeilemassa SuperMotoa tuolla
  radalla. Kun ois aikas lyhyt tuo matkakin. :lol:
  Pari vuotta sitten tuli tosiaan kierrettyä rata kävellen,
  ekaa kertaa. Kyllä tuollanen rata pitäis saada
  uuteen kukoistukseen.
   
 6. jenkkijuuso

  jenkkijuuso 3rd gear

   
 7. dustujevski

  dustujevski 1st gear

  Pikkasen vielä tota ilmakuvaa tarkemmaksi niin totahan voisi käyttää romujen ja muiden metsälöytöjen etsimiseen
   
 8. jakulepi

  jakulepi Gearhead

  Tuossa olisi muuten näppäilemiäni kuveja Keimolan radalta joskus alkukesästä kun kävin radan taas kiertämässä läpi http://www.jakulepi.com/Keimola
   
 9. peto

  peto Gearhead

  Menee vähän topiciin mutta kysytään kumminkin. Eli mitäs Vantaan vauhtipuistoon suunnitellulle moottoriradalle(asvalttirata) kuuluu. Ainakin jossain vaiheessa radan piti olla jo kaavoitus vaiheessa? Vai oliko toi tieto vain nettilegendaa???
  Keimolasta tuli mieleen että ratahan olisi nykyään mitä erinomaisella paikalle moottoritie/lentomelu yms. aluella. Ja viereen rakennetaan kokoaika lisää kolopalloharrastajien väyliä. Sitä voisi Super2000 miljönäärit mennä muutaman ratakierroksen jälkeen golfklubille kehumaan omia suorituksiaan radalla/kentällä :lol:
   
 10. nollakaks

  nollakaks 1st gear

  Hesarissa oli juuri tän aamun pääkirjoituksessa aiheesta, yllättäen siinä sävyssä että pääkaupunkiseudulla pitäisi olla mitat täyttävä rata ja että Vantaa olisi tarjonnut Helsingille ajatuksella "tehdään kimppaprojekti". Jotain muitakin urheilupaikkoja oli niputettu samaan ehdotukseen.
   
 11. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Kyllä toi keimolan rata on lopullisesti kuollut ja kuopattu, sen puolesta olis pitänyt toimia 30 vuotta sitten. Radan lopettamisen jälkeen on lähialueille rakennettu rutkasti asutusta, ja kaavoitettuna on suunnitelmissa vielä reippasti lisääkin. Sanoma OY sen alueen ainakin jossain vaiheessa omisti. Toi vantaan vauhtipuiston sijainti olis paljon otollisempi. Noi on vaan sen kokoluokan hankkeita, että taloudellinen kannattavuus voi olla vähän niin ja näin. Pääasiassa taloudelliset seikat ton keimolankin tappoi, ja silloin ei noilla nurkilla sentään maa maksanut just mitään. Nyt maksaa sen verran, että vaikka laittais kaikkien meidän F1 miljonäärien hillot jonoon, niin ei tarttis varmaan juuri pääsuoralta poistua. Ja se on vasta maapohja.
   
 12. peto

  peto Gearhead

  Niin kyllä sitä ihmettelee miten toi maa on noi kallista kun viereiselle tonteille rakennetaan noit perkeleen kolopalloharrastajien paikkoja. Näkyvät vievän enemmän tilaa kuin toi vanha rata. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Tuolta voi vertailla kokoja
  http://maps.google.com/maps?ll=60.31949 ... &t=k&hl=en
  BTW: montako kolopallo kenttää on Kehätie sisällä tai sen läheisyydessä?
  Melusta ei voi kyllä tossa moottoritie kupeessa paljon valittaa ja vielä kun ryssäläinen tupolev nousee samanaikaisesti niin siinä kilpa-auton/moottoripyörän ääni on yksi kärpäsen pieru.
   
 13. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ei se ihmettelemällä siitä kauheesti muutu, kokeilee vaan ostaa siltä seudulta. Alue on yleiskaavassa kaavoitettu asuinalueeksi, mikä nostaa maan hintaa. Keimola golfin maat on hommattu vuonna 1986, se ei häiritse ympäristöään eikä oo poliittisesti epäkorrektia, asiakkaat on maksukykyisiä ja hyvät yhteiskunnalisetkin suhteet omaavia. Voihan sitä toki Don Quijotea leikkiä, mutta helpommalla pääsee kun tunnustaa tilanteen. Säästäisivät siitä edes osia kulttuurihistoriallisista syistä.
   
 14. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Joo, en minäkään usko että siellä enää mitään kisaa pätkääkään koskaan ajettais.
  Mutta tuota aikaisemmin ilmaan tuomaani ajatusta en näkisi mahdottomana. Vai?

   
 15. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Tossa kesällä tuli putputeltua motoilla toi rata ympäri. Aika umpeenhan se on kasvanu, vaikee oli hahmottaa ees radan muotoa, kun tuntu ettei nää yhtään etulokaria pitemmälle, paitti pääsuoralla joka on pitkä kuin nälkävuosi.
   
 16. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Melkoiset raivaustalkoot siellä kyllä saisi pitää, se on niin umpeen kasvanu. Ihan umpiryteikköä. Mutta hauska ideahan toi olis.
   
 17. chevystw

  chevystw 1st gear

  Koskas alkais? Täällä seison vesuri kädessä :rotfl:
   
 18. janiluo

  janiluo 3rd gear

  Jatketaanpas tuota haaveilua... niin jos unohdettaisiin se kisaaminen ja kaikki melua aiheuttavat lajit minkä takia lähiasukkaat sitä vastustavatkin niin mihin käyttöön radan voisi muuttaa jotta siellä voisi swappeja, kokoontumisia ym. harrasteajoneuvotapahtumia järjestää.
  Raviradaksiko? (tuntuu toimivan Tampereella ja Forssassa)

  :p
  - Jani -
   
 19. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  onkos kellään hajua että miksi ihmeessä sitä rataa ei ole tuhottu kokonaan vielä? olisko omistaja kuitenkin sillä kannalla jos saisi joskus vielä kunnostettua. mitäköhän muuten maksaisi jos tuon laittaisi uudelleen kuntoon, asfaltti ja isot läjät renkaita penkkoihin?
   
 20. TS

  TS 1st gear

  Jos siihen kerran ihminen pystyy...ni ei se mahdotonta ole :D
  Olishan se ajatuksena hieno että,pääsis noin lähelle ajaa rataa ja tapahtumiin.
   

Kerro tästä muillekin!