keinonahan suojaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Annie Mopar, 9.2.2006.

  1. Annie Mopar

    Annie Mopar 1st gear

    Hei! Onko jotain ainetta, jolla voi suojata keinonahkaa, ettei siihen tartu niin helposti lika ym.?
     
  2. Swinger340

    Swinger340 1st gear

    Esim. Autoglymin "Vinyl & rubber care"
     
  3. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Myös näistä kodin pinnoille tarkoitetuista puhdistusaineista on ollut suurta apua. Varsinkin kun autoni "keinoeläin" verhoilu on pääosin valkoista. Esim mehiläisvaha, pled ym
    Toissa kesänä tuli kokaistua kunnollisia ammattilais aineita kokovalkoiseen nahka verhoiluun Caddyssä. Tuli muuten oikein hohtavan puhdasta ja tuoksukin oli kuin uudella nahkalla.
     
  4. Buddy

    Buddy 1st gear

    Pistin joskus valkoseen rättikattoon sellasta asuntovaunujen terassikatoksiin ym. tarkotettuu teflonsuoja-ainetta. Velipoika toi sitä mattopesulasta, jossa hän on töissä. Siitä tuli sellanen likaa ja kosteutta hylkivä pinta. Sellasta saa mun mielestä nykyään spraypurkeissa ihan hyvinvarustetuista tavarataloista. Hyvä aine!
     

Kerro tästä muillekin!