Kellään Jo-hanin '63 Plymouth Furyä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Moparisti, 12.11.2006.

  1. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    Kellää Jo-hanin '63 Plymouth Furyä?Voisin olla ehkäpä halukas ostamaan...
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Alkaa olla jo harvinainen tuo Fury, kuten kaikki muutkin jo-hanin mallit.
    Helpotetaanpa vielä ilmoitustasi, kyseisen sarjan numero on 5263
     
  3. Buddy

    Buddy 1st gear

    Ebayssä on yks Fury huudettavissa. Reilut kolme päivää aikaa H-hetkeen. Huusin sieltä äskettäin -64 avocaddyn 55:llä dollarilla+ shipping 15$. Piti olla tarkkana, kun 11 sek. ennen sulkeutumista joku ylitti huutoni. Sain sen lopulta kuitenkin, ku pistin viis taalaa lisää. Mulla oli tollanen furyn pienoismalli joskus, mutta en löytäny siitä enää muuta kuin pohjan, ku kävin penkomassa romuja.
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Fury ebayssä.
    Furystä on Jo-hanilla viisi julkaistua mallia, joiden maailman markkina arvot ovat aika kovat.
    63 Fury 2D HT , issued 63, #2263,149 Arvo 95$
    63 Fury Avo, issued 63, #3263, Arvo 110$
    63 Fury 2D HT 3-in-1, Issued 70´s, #5263, Arvo 70$
    63 Fury 2D HT 3-in-1, Issued 83, # C-5263, Arvo 75$
    63 Fury 2D HT 3-in-1, Issued ??, S263, Arvo 100$

    Itselläni on vielä jemmassa pari Jo-hanin mallia (Ambulanssi Caddy ja Olds 442) rakentamattomana, mutta eihän niistä raahi luopua.
     
  5. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Olet maksanut juuri maailman markkina arvon tuosta. Onnittelut!

    Jo-hanin mallien arvot heittelevät aika suuresti, sillä halvimmillaan maailman markkina arvot ovat 12$(71 Barracuda pro street) ja kalleimmillaan 325$(60 Olds 98 )

    Kaikki nuo hinta arvot perustuvat kirjaan The Directory Of Model Car Kits, joka on julkaistu 2005.

    Perustietona voin sanoa, että kaikki Jo-han valmisteiset mallit ovat myös sijoituksen erittäin hyviä, sillä suurin osa muoteista on tuhoutunut.
     
  6. Buddy

    Buddy 1st gear

    Olet maksanut juuri maailman markkina arvon tuosta. Onnittelut!

    Emmä sitä sijoituskohteeks ostanu. Piti rakentaa siitä oman auton pienoismalli nääs, kun mulle on tulossa amerikasta myös täyskokoinen 64 avocaddy. En taida kootakkaan sitä, jos se on niin harvinainen. :wink: Mulla on myös edellisestä -64 avocaddystäni pienoismalli kirjahyllyssä. Tein sen coupesta, kun ei muuta ollu tarjolla. Sen rakentamiseen meni yks kesäloma. :lol: Pitäis vaan metalloida sen puskurit, ku ne on kulunu reunoista. muovi paistaa läpi.
     
  7. Saamari kun alkaa harmittamaan ettei vuonna keppi ja kivi tullut ostettua sitä Haataisen lelukaupasta Tikkurilasta. Muistelisin että maksoi silloin 15,-markaa :rotfl:
     
  8. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Onhan tuota tullut harmiteltua , ettei tullut ostettua Jo-hanin malleja jemmaan.
     
  9. Niinpä, onneksi on sentään muutama tullut aikoinaan hommattua. Kyllähän se tuntuu hurjalta mihin hinnat on noussut, mutta alkaahan ne olemaan aika harvassa jo. Onneksi saa aika hyvin näitä hartsimalleja esimerkiksi Modelhausilta, vaikka ovathan nekin aika kalliita.
     
  10. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Tupis ehkä muistaakin kuinka JoHanin malleja oli kohtuuvalikoima Askartelukulmassa. Itselläni oli sellainen -64 avo-Cadillac mutta tekaisin sitten siitä ensin originaalin ja myöhemmin kun kyllästyin niin lintan. Eli R.I.P. Vieläkin muuten harmittaa kuinka 90-luvun lopussa pihistelin enkä ostanut kuopiolaiselta itsepalvelukirppikseltä kokoamatonta JoHanin AMC Javelinia, olisihan se tainnut maksaa jopa kympin! Oi miksi, miksi...
     
  11. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Askartelukulmassa niitä oli aika hyvin vielä 80-90 luvun vaihteessa. Kysäisin joskus ohi mennen, että "olisiko niitä jäännyt varastoon jemmaan. Voisin ostaa kaikki" Valitettavasti niitä ei enää ollut.

    Keräily malleista puheenollen kannattaa nyt käydä katsomassa paikallisista prismoista, onko Revellin 59 Skyliner malleja jäljellä. Revell teki niitä rajoitetun painoksen, jossa laatikon kuvat ovat vanhat akvarellit ja laatikon mallikin sama kuin 50 luvulla. Itselleni on jo tulossa tuollainen ja Chris Craft veneen malli.
     
  12.  
  13. raggare

    raggare Gearhead

  14. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    mistäs löytyis 62 plymari pienoismallina???
     
  15. kinde

    kinde Gearhead

  16. kinde

    kinde Gearhead

    Just joo , muutama puuttuu Jo-Hanilta , sitä 65 Polaraa ei ole tullut vastaan sopivasti. :mad:
     
  17. Tupis

    Tupis 3rd gear

Kerro tästä muillekin!