Kelsey&Hayes abs pumpun ilmaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Mr Banner, 4.3.2021.

 1. Mr Banner

  Mr Banner 2nd gear

  Kai tuon ilmaaminen onnistuu ihan jarrulinjoja availemalla lähtöjä ja pumppailemalla?-95 mallisessa suburbanissa k.o yksikkö.
   
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Mitään en tästäkään tiedä, mut kommentoin kuitenkin. Vuosikymmenten erilaisten jarrujen kotikonsti-ilmausten jälkeen - jonne sisältyi myös alipaineimusuoritus soolosuorituksena Hakaniemen pitkän sillan alla käyttäen slantsix imupumppuna, alipaine kaasarin nipasta ja takapyörän sylinterin ilmausnipasta pitkä kirkas letku - viimein vuonna 2020 ostin autotarvikekaupasta parinkympin imuvaihtimen, joka pelaa paineilmalla. Sillä olen saanut onnistumisen tunteita jopa HD:n joskus viheliäisen vaikeasti ilmautuvien jarrujen kanssa. Nippaan imu päälle ja sitten vaan pitää huolen, ettei pääsylinteristä pääse aine käväisemäänkään lopussa. Hyvin täyttyy systeemit sillä. Eikä tartte käännellä nippaa eessuntaas ja huutaa rouvalle "paina" ja "päästä" niin kauan että kumpikin on huonolla tuulella.
   
  Mr Banner ja Väpsy tykkäävät tästä.
 3. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  jep,halpa ja toimiva laite
   
 4. Mr Banner

  Mr Banner 2nd gear

  ilmattu.
   
  Slant Sickness tykkää tästä.
 5. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Teettikö ylimääräistä vs wanhan ajan jarrut?
   
 6. Mr Banner

  Mr Banner 2nd gear

  Mä ilmasin ekana pääsylkyn paikoillaan avaten lähdöistä ja Rouva pumppas,samoin abs-pumpun,siinä on niitä nastoja muistaakseni neljä kpl,mutta yhdestä pumppaamalla ja nastaa painamalla,lisäksi absilta lähteviä putkia löysäilin ja toinen pumppas,lopuksi kaikki työsylkyt.
   

Kerro tästä muillekin!