Keltaiset etuvalot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Sumu, 24.1.2005.

  1. Sumu

    Sumu Gearhead

    Mistä saa keltaisia ajovaloja H4 umpioon?
    Onko mahdoton yhdistelmä keltainen ja H4?

    BotniaSwapissa oli kyllä mutta ei oikealla kannalla...
     
  2. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Ainakin biltema myy niitä. Niissä vaan on valokuvio ihan perseestä, eli niillä ei todellakaan näe mitään mutta näyttävät kyllä hyvältä. Kannattanee kysellä paikallisesta tarvike liikkeestä, kyllä muillakin valmistajilla varmaan on.
     
  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Siis keltaisia H4 polttimoita? Onhan niitä. Noissa ranskalaisissahan niitä on ollut vakiona. Nykyään ei kyllä ihan joka paikasta löydy. Minulla oli buickissa sellaiset mutta niillä lyhyillä valoilla ei nähnyt mitään mutta eipä nuo kirkkailla polttimoillakaan kovin häävit ole.
     
  4. Sumu

    Sumu Gearhead

    Loistavaa.

    Hyvä että löytyy. Vaasan tarvikeliikkeet vaan eivät juuri pursua noista osista. Eikä Bilteman verkkosivuillakaan ollut.

    Perversio noihin keltaisiin on vaan niin kova...
     
  5. welran

    welran 1st gear

    motonet 2,90 kpl... ainakin vantaalla.
     
  6. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    löytyis pari pahvilaatikollista keltaisia "aitoja" vanhalla kannalla !!
     
  7. saul

    saul 2nd gear

    Mikäs on se kaikkein keltaisinta valoa antava H4-polttimo? Näitäkin näyttää olevan erisävyisiä.
     
  8. Super Mario

    Super Mario 1st gear

    mulla kans tollaset keltaset... ei niillä mitään näe, mut on hyvän näköset! asiaa auttaa ku on kahdennetut valot ja sisemmät tomii vaan pitkinä ja kirkkaalla polttimella! 8)
     
  9. jvaisane

    jvaisane 1st gear

    Eikös näillä keltasilla ollut kuitenkin paremmat sumuominaisuudet, eli hernerokkasakealla tuo keltaspektri antoi näkyvyyttä paremmin.
     
  10. Super Mario

    Super Mario 1st gear

    ja voi kuulemma riippua ihan henkilöstä kenelle sopii sitten mikäkin ajovalojen väri, ku onhan niitä: kirkas, keltainen, sininen, vihreä ja varmaan viel monta muutaki sekotusta!
     
  11. saul

    saul 2nd gear

    Entäs ne keltaisten sävyerot? Umpion muoto varmaan vaikuttaa sekin siihen miltä valo näyttää, mutta varmasti isompi osa sillä poltimolla on siinä sävyssä. Löytyykö sävyeroista väitellyttä? :)
     
  12. ford59

    ford59 1st gear

    Mulla oli joskus -62 liekki Mercuryssä todella keltaiset polttimot. niissä oli keltainen lasi tavallisen h4 lampun päällä.En tiedä mistä sellaiset saisi, nuo oli erään autokorjaamon vanhaa varastoa.
     

Kerro tästä muillekin!