kickdown vaijjerin vaihto.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja LÄPÄLÄPÄ!!, 19.2.2008.

  1. LÄPÄLÄPÄ!!

    LÄPÄLÄPÄ!! 1st gear

    siis luistaako se 2vaihde?Ettei vain olisi kitkapinnat palaneet..Mites se vaihteita vaihto jos vaijjeri oli poikki,ei miulla ainakaan kun edellinen katkes meni pelkästään ykkösellä .. :odroll:
     
  2. LÄPÄLÄPÄ!!

    LÄPÄLÄPÄ!! 1st gear

    Siis kiitti aivan witusti!!!!!!!!!!!!!!ymmärsin jo hiukan aijemmin homman jujun kokeilemalla.. :D hirveen työn oot nähny moisessa hommassa!!!!!!!!!! :p iso kiitos siitä!!!!!!!!!! :D :D näitä pitäs tehä lisää mistä sais kaikki alottelijat ja ehkä kokemaatkin jenkin ystävät löytäs neuvot..! :)siis näitä perus juttuja..nyt on jo itellä taas laatikko paskana ja parhaat ajokelit menossa.. :cry: :cry: wituttaa!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: ei näköjään vaihteisto kestä maksimissaan kuin korkeintaa 2viikosta 2kuukauteen räjähtämättä!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :oops: :oops: :wc: :wc:
     
  3. tikkku

    tikkku 1st gear

    pieksämäen seudulla asiantuntevaa/kuka ois joutunu säätämään tuota telkkari vaijeria.. kävin koe ajolla eilen th700+ 6.2d vanilla, yht äkkiä ei vaihtanu enää pienempää vaihdetta "potkasemalla" vissiin vaijeri poikki.. vaijerin vaihto varmasti onnistuu iteltäni mutta säätämisen jättäisin suosiolla jollekkin kuka sen on ennenkin tehny niin voisin vaikka vieressä juoda olvia ja pitää kädestä kiinni jos tarve vaatii.. tai sit toisekseen joku joka on hyvä puhelimessa neuvomaan. eka jenkki on tuo vani, huomenna teen kaupat mikäli oma rottelo kelpaa vaihdossa...
     

Kerro tästä muillekin!