Kierteiden porausreijät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Timmo, 12.1.2009.

 1. mahtisonni

  mahtisonni 1st gear

  no hyi hemmetti.. tästä lähtien muuten sorvataan t-paita päällä tai ainakin hihat käärittynä :(
   
 2. arska82

  arska82 1st gear

  Eipä tehny mieli sorvata tänään yhtään mitään. Työkaveriki kääri hihansa liki kainaloihin kun kuvan nähtyään jatkoi pinnan kiillotusta sorvissa. Aika karu tapaus tosiaan. :eek:
   
 3. Multislayer

  Multislayer 3rd gear

  Juu ja monesti sorvatessa huomaa olevansa nojautuneen melkein kokonaan sorvin päällä kunnes havahtuu että mitäs jos öljyiset kengänpohjat lipsahtaa, siinä ollaan melko samoissa fiiliksissä kuin tuo kuvissa oleva ukko.
   
 4. Multislayer

  Multislayer 3rd gear

  Nyt kun asiasta on poikettu niin kysytääs tässä sellainen asia että tietääkö kukaan mitä ainetta on kivi- tai betoniporien kova pää? Onko se ihan kovametallia? Yhtenä päivänä mietin että miksei betoniporaa onnistuisi hioa leikkaavaksi ja käyttäisi sitä metalliin... Saisi kovametalliporia halvalla ja leikkuunopeuttakin voisi nostaa reippaasti.
   
 5. rehveli

  rehveli 1st gear

  Mä oon poraillu joskus kulutuslevyihin juurikin tollaisella terotetulla kiviterällä, pienen "harjoittelun" jälkeen meni kuin "juustoon", eikä oo hinnan kiroissa tollaset terät jos vertaa esim. teräkselle tarkoitettuihin kovametalliporiin.
   
 6. Multislayer

  Multislayer 3rd gear

  No sitä mä mietinkin että missä tahansa halpisbetoniporassa täytyy olla suht kova kärki joten halvaksi tulis.
   
 7. El 60

  El 60 Gearhead

  Tarkaan ku kattoo tota kuvaa niin viilahan se siellä törröttää pakan /leuan välissä.. Varmaan suurin osa onnettomuuksista tapahtuu just paperilla kiillottaessa tai viilan kanssa suhatessa. Nää kuvat pitäs liittää siihen amiksen koneistus kirjaan.
   
 8. JesseX

  JesseX 1st gear

  Ittekki sanoin tutulle joka on amiksessa opettajana että näyttää nuo kuvat ensimmäiseksi ykkösluokkalaisille ennenku päästää sorvaamaan. Ei tulis niitä läheltäpiti tilanteita varmastikkaan niin paljon ku tietää miten voi käydä..

  Ja nyt on kyllä tullu mietittyä kahdesti miten sitä sorvin päälle kurkottaa ku hiomanauhalla hioo kun nuo kuvat katoin.. :poff:
   
 9. malonari

  malonari 1st gear

  Rajumpi kuva näin aamukahvilla kattella , eka pala sämpylästä vähän tökki :D On muuten tosi että nuo kuvat koneistamon seinälle niin kohellus
  loppuu siihen , tosin osa äidin pikku palleroista voi juosta hallin ovista ja
  hakeutuu parturikampaaja linjalle :rotfl:
  Hyvin muistan amiksesta ekan sorvaustunnin , meillä oli oikea opettaja eikä mikään piipittäjä...No se oli siinä vartin paasannut että "vittu sitä
  kara-avaajaa ei sitten jätetä paikalleen" :mad:
  Ja kun koneet käynnistettiin kaikki samaan aikaan opettajan luvasta , niin
  kuuluu mun korvan juuresta viuhahdus ja opettajakopin seinässä törröttää
  T mallinen avaaja :rotfl:
  Teki mieli itte hakata se jätkä mutta opettajan vei syrjempään ja sen
  käsittelyn jälkeen oli sen verran surkeen näkönen ,ettei meistä ketään
  siihen kajonnut .
  Rautahermoisia tyyppejä osa ammattikoulu opettajista , ei itte pysyis nahoissa noitten tuuninkijätkien kans :poff:
  On tietysti 21vuodessa voinut meininki muuttua 8)
   
 10. mahtisonni

  mahtisonni 1st gear

  No ite opiskelen amiksessa just koneistuspuolella ja meillä on kyllä sellasta porukkaa että eipä sääliks kävis vaikka pikku työvahinko käviskin :mad:
   

Kerro tästä muillekin!