Kiihdytyskisat P-mäellä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja late, 11.6.2002.

 1. late

  late Gearhead

  Olin joskus 20 vuotta sitten kahtoo ekoja kiihdytyskisoja alle kouluikäsenä naperona, paikka oli P-mäki ja siellä joku lentokenttä, oisko ollu naarajärvellä? Minkätakia siellä ei enää ajeta, en muista ihan lähivuosinakaan siellä ajettaneen. P-mäen pojat, pistäkeehän kenttä kuntoon niin voi siellä niitä katukahakoita ajella, eikä tarvii motoparkin omistajien kanssa "painia".
   
 2. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Joo, Naarajärvellä ajettiin 1982, lentokenttä on noin 5 km Pieksämäeltä Jyväskylän suuntaan. Motoparkin (1987) myötä lentokenttä sai jäädä rauhaan, mutta ensi kesänä olisi tarkoitus yrittää saada kenttä drag race -käyttöön kun Virtasalmelle on vaikea saada ajopäiviä ja jos saakin niin tuppaavat peruuntumaan...
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  saiskos jotain näistä paikalliskerhojen katuautokapinasarjoista laajennettua savoon ja pieksämäelle ensi vuodeksi?
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  tottakai saa laajennettua kunhan löytyy kerho kenen kanssa tehdään yhteistyötä,me olemme ainakin valmiita tekemään yhteistyötä ja rakentamaan ns,cup-tyyppisiä katuautokapinoita,eikun yhteystietoja jne.t.peco/nnc
   
 5. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Hmm... meillähän on perinteiseseti ollut pelkkä vapaamuotoinen ajotilaisuus ilman kisaa, mutta sikäli kun paikkakin mahdollisesti vaihtuu niin miksei voisi jotain kisaosastoa harkita. Kisaa on kyllä vuosien varrella useampaan otteeseen toivottu...

  Ensi vuoden tapahtumien suunnitteluhan alkaa heti loppukesästä, joten mikä ettei clubiimme (USA Car Club Pieksämäki ry) voisi olla yhteydessä tämänkin asian tiimoilta.

  Miltäs kuulostaisi tapahtumaviikonloppu tyyliin "Big Wheels 2003" perjantaista-lauantaihin ja vasta sunnuntaina katuautokisa?

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Heikki 2002-06-14 21:32 ]</font>
   
 6. late

  late Gearhead

  Tuohan ois ihan hyvä kokeilla kun ei taida suomessa olla koko viikonlopun kestävää tapahtumaa, yleisöö ois helpompi saaha tulemaan paikanpäälle kun on muutakin kuin ruisinkia ja rokettirollia.
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  kuulostaa erittäin hyvältä idealta,ei muuta kun homma toteutukseen eli yhteyksien yllä pitoa ja suunnittelemaan,peco/nnc
   
 8. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Ensi vuonna tuo Big Wheels osuisi muistaakseni 18.-20.7.2003 eli siltä pohjalta olisi lähdettävä rakentamaan. Tietysti tämänvuotisen tapahtuman saama vastaanotto viitoittaa pitkälti tietä ensi vuoden suhteen, mutta ajatuksena koko viikonlopun "harrasteautofestari", jossa olisi kokoontuminen, rompetori, rock'n'roll-bailut, cruisailua ja kiihdyttelyä lienee ihan jees :grin: Jos kaikki saataisiin vielä nipuettua samalle tontille niin sehän vasta olisikin ihanteellinen juttu!
   
 9. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Tuohan kuulostaa hyvältä!
   
 10. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Onhan se tosiaan kehittelemisen arvoinen ajatus, mutta 21.7. olemme paljon viisaampia kun käy ilmi millaisen vastaanoton Big Wheels ylipäätään saa...

  Vai oletteko sitä mieltä jo nyt että Suomeen mahtuisi vielä yksi koko viikonlopun (pe-su) mittainen kaikille avoin harrasteautotapahtuma?
   
 11. late

  late Gearhead

  No mitäs tällä hetkellä kuuluu naarajärven kiihdytysareenalle?
   
 12. Fastback

  Fastback Gearhead

  Eikös jotain katukapinaa voisi kehitellä Jyväskylään myös? Alueella on kirjavaa kalustoa ja harrastajia kohtuu paljon. Tikkakosken lentokenttä tai joku sopiva suora lähempää Jyväskylän keskustaa, saataisiin tavalliset tallaajatkin ihmettelemään vehkeitä.
   

Kerro tästä muillekin!