Kiikalan kisat Burnout Party 25.8.2007..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja lojo80, 17.7.2007.

  1. Flamer

    Flamer 1st gear

    Muutama huomion arvoinen seikka. Ajattaminen luokissa on hyvä asia. Sitten se taas mikä ei tänään ainakaan ollut hyvä asia oli se, että ns. järjestyksen valvojat oli pihalla kuin lumiukot, koska oli niin pirun yli-aktiivisia näyttämään sen heidän oman auktoriteetin. On se meinaan kumma jos et meinaa päästä hakemaan edes aika korttia siitä asuntovaunulta/kuulutuskojun luota vaikka on ranneke kädessä joka tulee vain kuskille ja ns. yhdelle mekaanikolle. Voisivat meinaan nuo järjestys miehet tarkistaa hieman tuota asennetta seuraavan kertaan, ei millään pahalla vaan sillä, että ei tule turhaa kalapaliikkia siitä mikä pitäis olla kohtuu selvä asia. Ihmiset haluavat aikakorttinsa ilman, että pitää alkaa vääntämään kättä ensiksi asiasta.

    Päivä oli muuten kyllä loistava ja nopeita autoja riitti.
     
  2. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Ei mulla ollu mitään ongelmaa aikakortin noutamisessa vaikkei mulla mitään ranneketta ollu..? Tai oli jossain hanskalokerossa! Siihen asuntovaunulle menoa varten vois tietty olla joku porsaanreikä aidassa jottei tarttis sen "pörnipaikan" vierestä mennä missä ihmiset tungeksii ja järkkäri vaanii. Sais aikakortinnoutaja työrauhan!

    Mun mielestä järjestelyt meni mallikkaasti ja kiitos siitä Riverside Cruiserssille!
     
  3. lojo80

    lojo80 Gearhead

    järkkärit

    moroo..

    no mun mielestä muutamalla järkkärillä ku oli se järkkäripaita pääl ni oli se jotenkin "kilahtanut kupoliin" tultiin kylmästi työntämään ja tönimää ja sanoittin vaan et et muuten varmaan mene tästä/mee kauemmaks..
    hieman nätimminkin asian voi kertoa.. :D
     
  4. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  5. Maria

    Maria 1st gear

    Jesse heilui Kiikalassa kameran kanssa ja iskettiin kuvat kortilta nettiin ihan raakasti eli jos kiinnostaa niin Kiikalasta kuvia © Jesse
    Ne kuvat jotka pääsi nettiin asti on pienennetty köntässä erään ohjelman kanssa eli jos on p*a kuvanlaatu, niin syytetään sitten pienennysohjelmaa.
     
  6. kime2

    kime2 Gearhead

    Hienoja kuvia on Jesse jälleen ottanut,miehellä selvästi näkemystä alan hommiin ja vielä kun ikää tulee lisää niin alkaa varikoltakin kuvaamaan muutakin kuin autoja :wink:

    Jessen omakuva kun on täällä ollut sisarustensa kera,mut äidin kuva ois kiva yllätys :wink:
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mopoilijalta taas hyviä kuvia kuten myös Jesseltäkin. Jälkimmäinen lie tosiaan vielä aika nuori kuvaaja joten mukava huomata että kiinnostusta ja taitoa löytyy ihan nuorisoltakin :D
     
  8. Maria

    Maria 1st gear

    Joo, no huomasin että ne kuvat on pienennetty liian pieniksi.. :odroll:
    Katotaanpas päivemmällä asiaa uudestaan..


    Jaa äidin kuva??
    No usko huvikses, että mulla ei oo varaa maksaa kaikkien foorumilaisten loppuikäisiä terapiaistuntoja niiden mahdollisten traumojen takia jotka mun pärstän näkemisestä tulee.
    Mutta jos laskee yks plus yks, niin meikäläine löytyis noista Jessenkin kuvista mutta kun kuvat on turhan pieniä, niin se bongaamine on hiukan hankalaa..

    No Jesse täyttää huikeat 11-vuotta nyt marraskuun lopussa..

    Kiitos kuitenkin kommenteista ihan Jessenkin puolesta vaikka toki hän itsekin täällä foorumilla käy lukemassa. :D
     
  9. kime2

    kime2 Gearhead

    Eiköhän suurin osa palstalaisista ole nähnyt monenlaista,niin autoa kuin naistakin ja eipä muistu tapausta ettei jotain hyvääkin...


    Nämä nuoret harrastajan alut on osaltaan lajin suola,monta hupaista keskustelua on niiden kanssa käyty ja joskus nämä lajin jo kertaalleen jättäneet pioneeritkin yllättää positiivisesti,tänäänkin eräs paikallinen entinen harrastaja kertoi tilanneensa V8:n arviolta 15v:n tauon jälkeen ja se on jo hyvä merkki paluusta harrastajaksi takaisin ja onhan sille siunaantunut 2kpl poikiakin "tauon" aikana ja siltä suunnalta tulevaisuus on turvattuna :D
     
  10. Flamer

    Flamer 1st gear

    Tuo olisi asia homma, että aitaan olisi jätetty aukko kohta, josta pääsee asuntovaunulle aikakorttia hakemaan ja siihen vaikka yksi tai kaksi järjestyksen valvojaa katsomaan, että kenet siitä voi päästää juuri ranneketta näyttämällä.

    Tälläistä järjestyksen valvojien toimintaa oli havaittavissa todella paljon.
     
  11. destroyer-82

    destroyer-82 1st gear

    Ei näyttäny vieläkään toimivan ex-sm dusterin alusta kun aina burnikses meinaa mennä poikittain
     
  12. VesaR

    VesaR 1st gear

    Mopoilijalle jälleen kiitos KÄSITTÄMÄTTÖMÄN onnistuneista otoksista!!!!!!! 8) Harmi että se 11.4 jäi meikäläiseltä näkemättä kun kilpailun johto pisti Streetmanin ajot poikki heti kun auroinko tuli ja pito alkoi palamaan..ei meitä ollut kuin 6-8 autoa silloin jäljellä ja monta yli vartin tyhjää taukoa siinä senkin jälkeen kyllä tuli jolloin ois ehtinyt mainiosti tarjota yleisölle hupia...onpahan ensikesälle tekemistä jäljellä :D

    Muutoin hyvä fiilis jälleen kerran skaboista kiitos siitä järjestäjille...ja olikos se nyt nimimerkki Käkö jolle kanssa suuret kiitokset alusta ja pidon hienosäädöistä joilla parannusta saatiin ja vielä jäi osa saamatta (tosin oma vaihdemissi oli suurin moka tuohon 11.7aan jääneeseen aikaan :lol:)
     
  13. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Re: järkkärit

    Jep, samaa palautetta täältäkin järjestäjille. :poff:
    Muuten oli iha hjyvä meininki. 8)
     
  14. Pepew

    Pepew 1st gear

    Kiitoksia Mopoilijalle hienoista kuvista, ja eritoten Jesselle pumppu-charger vs 67 camaro kuvasta.
     
  15. smuige

    smuige Gearhead

    ihan kiva tapahtuma, ainoa mikä jäi harmittamaan kun ei ite päässy kokeilemaan streetmannia, oltiin paikan päällä klo 11 ja sanottiin vaan että liian myöhässä ollaan :mad:
     
  16. Flamer

    Flamer 1st gear

    Ajajakokous oli jo klo 10.15 ja sen perään alkoi sitten ajattaminen ensiksi streetmannilla siirtyen kilpaluokkiin joten ei ihme ettei enää päässyt katsastamaan autoa ja ajamaan klo 11 aikaan. Aamulla ajoissa paikalle, katsastus ja sitten ajamisen nautinota kisapaikalla. Myöhään paikalle tuleminen onkin sitten katsomossa seuratessa muiden ajoa.
     
  17. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tohon ajatukseen viihjeeks, osallistukaa kisaluokkiin,niin saatte ajaa vrmasti sen mitä kerkee ja enemmän kuin streetmanissa. Nytkin streetmanissa oli nopeeta kalustoa aika paljon, eikä mitään "mä nyt vaan ajattelin tulla koeilemaan mitähän tää mahtaa kulkea", olis kiva kun olis enempikin autoja ajmassa kilpaa kuin mitä nyt oli. Esimerkiks, A:ssa olis ollut kolmospytty tarjolla kotiin vietäväks vaikka vakiolla 127 fiatilla. Vaikka huonohan ei ollut toikaan, mitä nyt A:ssa oli vähän hiljasempaa. Ja mikä upeinta, C:ssä lähes kaikki autot ajamalla paikalle, ajamalla pois, eli todellakin oikeita KATUAUTOJA. D:ssä puolet. Mä alan yhä vahvemmin olla sitä mieltä, että toi tilavuuteen perustuva jaottelu alkaa olla tiensä päässä, ja tarvittais ehkä muunlaisia kriteerejä.
    Täytyy vielä lausua kiitokset paitis järjestäjille mainioista ksioista, niin myös Mopoilijalle ja muillekin kuvaajille, jotka näitä tapahtumia hienosti dokumentoivat.
     
  18. Maria

    Maria 1st gear

    No mutta silti... :wink:
    On meikäläinen joissain kuvissa näkynyt joita tälläkin palstalla on linkitetty.
    Ainoa vahingossa lähelle osunut oli muistaakseni nimimerkki Stang_81 ottama kuva Hyrskystä edellisissä Vantaan cruisingeissa.




    Jep, kiitän taas Jessen puolesta.. :D
    Kuvakansioissahan ei kaikkia kuvia läheskään ole, koko eiliseltä retkeltä kennolle jäi reilut 400 kuvaa.
    Tälläne löyty koneelta ja se ei ole siis kansioissa koska kamera/kuvaaja ei pysynyt mukana...

    kliik
    [​IMG]
     
  19. jussi308

    jussi308 1st gear

    joo

     
  20. Nissun

    Nissun 1st gear

Kerro tästä muillekin!