Kiinnostuksen kohteena B-Bodyt!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja Qtti, 3.1.2016.

 1. GBS

  GBS 2nd gear

  Ja sit kun huomaat et sul on ylimääräsiä niskatukia niin voisin ostella pois!
   
 2. manha

  manha Gearhead

  [​IMG]
   
  esmi tykkää tästä.
 3. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Uus käyttis? /
   
 4. manha

  manha Gearhead

  Tuli vaihdossa ja joutunee myös lähtemäänkin,mutta käytellään sitä nyt siihen asti...
   
  12345678910 tykkää tästä.
 5. juhi71

  juhi71 3rd gear

  "Super" Pietarsaaressa 27.7.2019
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  TN, esmi, Bukero ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  [​IMG]
   
  -chgr ja TN tykkäävät tästä.
 7. manha

  manha Gearhead

 8. GBS

  GBS 2nd gear

  Äkkiseltään luulis menevän kaupaksi nopsaan. Tosin voin olla ihan täysin väärässäkin. Olen pohtinut oman B bodyn myyntiä ja vaihtoa kanssa mutta en usko sen myymisen olevan ihan parin päivän homma. Joten jäänyt vielä pohdinnan tasolle.
   
 9. Chevette

  Chevette 3rd gear

  Olen vähän päässy kun oli hyvät kelit ajelee Coronetilla talven alustanmodifioinnin jälkeen.On vähän tukevaa rautaa runkopalkkien yhdistäjät niin tein niihin eteen ja taakse vielä poikittaistuet 60×40 profiilista(pulteilla kaikki koottu ja läpimenoissa kaikissa putki palkin sisällä)lisäksi vedetty lattiaan kiinni.Vakaajat eteen ja taakse sekä säädettävät konit eteen.tuli oikein hyvä(mitä noilla vakio simpukalla ym voi saada +50v kotteron)
  Kärsii päästellä vähän mutkatietäkin,seuraava muutos olis ohjaus vähemmän tehostetuksi
   
  MJF tykkää tästä.
 10. manha

  manha Gearhead

  No niin luulin itsekkin...vaan ei mennyt "ale-aikana".Tosin saa siitä vielläkin tarjouksia heitellä,mutten aivan silloiseen hintaa ehkä taivu...
   
 11. xmopar

  xmopar Gearhead

  Viimeksi oli Vappu-autona -66 Coronet 4D vuonna 1977 ja nyt heti perään 2021..[​IMG]
   
  gt302, TN, 12345678910 ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. esmi

  esmi Gearhead

  No nyt on siisti Coronet, enemmän tietoa kyseisestä Dodge 'sta?!.
   
 13. xmopar

  xmopar Gearhead

  Ulkomailtahan nämä täytyy nykyisin ostaa,lähes kaikki suomi-autot on joko ryssitty, tai teurastettu korinvaihdoissa. Tämä on ollut pitkään Texasissa, pikku kasi ja automaatti. Ainoa lisävaruste toimimaton ilmastointi. Huonon sään nostalgia harrasteauto peltikatolla ja riittävällä määrällä ovia..
   
  esmi, Inlinee, 12345678910 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 14. Chevette

  Chevette 3rd gear

  Hieno on coronet
   
 15. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Hieno on Coronetti ja tosiaan tuommoiset suomi 4d sedanit ovat pääosin romuksi luokiteltavia kasoja nyttemmin mitä enää kannasta jäljellä vaikka puolustukseksi kait voi sanoa että kiertopalkintoja aktiiviuransa jälkeen jo 70 luvulta ,huonosti pideltyjä senmyötä paljoin kilometrein osin ex taksejakin.

  Tarttee tämmöisetkin hyvät pikkuhiljaa sitten tuottaa ulkomailta joka kyllä hatunnoston paikka siviilirohkeudelle kun niitä vähempiveräjäisiäkään tuoda enää kuin ennenvanhaan...
  Korinvaihdot söi ison loven vähän kaikenmoisten suomi-sedanien kantaan ja ne 4d korihylsyt niistä projekteista lahoaa missä lahoaa ellei sulatettu/purettu osiksi jo niiden lopputulostenkin kanssa joita muuten syntyikin ties miten paljon kaikenmoisia ihan sananmukaisesti.

  Näiden "hyljeksitympien" korimallien yksilöiden kohtalo myös USAssa varmaan yhä hakusassa meneekö ne elinluovuttajiksi /purkuun yhtä herkästi kuin aiemminkin kun liekö purkuosien kysyntäkään tokko enää takavuosien tasolla säästellä huonompia 2ovisiakaan paalilta vai rupeaako nämä jo viimeinkin kiinnostamaan jossainmäärin kotimaassaankin harrastajia ihan perusmalleinakin kun kantaa tarpeeksi harvennettu ?
  Toisaalta lienee kolmen suuren peruskauraa vielä jäljellä rutkasti kaikenmoisia sielläpäin 2 ovisinakin ,mutta tämmöinenhän ois vähän erimoinen vaihtoehto (kuin farkkukin) mutta käykö kello siltikin liian nopsaan ja väärään suuntaan näille(kin) ilman aikalisää?
   
  Muokattu: 4.5.2021
 16. Chevette

  Chevette 3rd gear

  Kyllä jos joku kiinnostava peli tulee hiljaiseen myyntiin niin kiire siinä tulee jos vanha pitää saada hukattua että saa euroja seuraavaan(näin ainakin itsellä kevyellä kukkarolla)
   
 17. manha

  manha Gearhead

 18. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  amBulance ( erään ystäväni FaceBook'ista bongaama kuva )

  [​IMG]
   
  TN ja MJF tykkäävät tästä.
 19. TN

  TN 3rd gear

  Dodge Coronet vm-71, rek.nro: AGN-31. Missä on? Viimeinen havainto 90-luvun alussa Mikkelissä! Auton nykytilanne mietityttää!
   
 20. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Ei kenelläkään olis mitään 2dht 68-69 Satellite/Sport Satellite tms. B-bodya myydä? Nettiauton autot vähän liian race henkisiä (ja kalliita) tällä erää. Myös muut Moparit saattaisi kiinnostaa, mutta nettiauto jne. markkinapaikat on jo koluttu läpi moneen kertaan, joten niistä löytyvää kalustoa ei tarvitse tarjota. Budjetti varmaan jotain n.20-30k€, mieluiten vähemmän kuin enemmän.

  Myyntipalstalle tuli näköjään juuri yksi avo, mutta lähtökohtaisesti kovalla katolla olevat kiinnostaisi enemmän.
   

Kerro tästä muillekin!