Kiitos Luppe!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja GXP, 11.11.2012.

  1. GXP

    GXP 1st gear

    Kiitos Lupelle bileiden järjestämisestä. Tunnelma oli hieno ja järjestelyt erittäin onnistuneet.
     
  2. ari2004

    ari2004 Gearhead

    Ilmeisesti kyse GoldenClassicsin bileistä?
    Sen verran soraääntä täältä, että minkä v..un takia bändin pitää räyhätä nupit kaakossa? :wc: Isossa salissa ei vieruskaverin kanssa voinut jutella edes huutamalla. Lähdin ennen puoltayötä pois ja vieläkin tinnittää. Unplugged olisi toiminut paljon paremmin.
     
  3. YellowGarage

    YellowGarage 1st gear

    Hyvä meininki oli! Kiitos vaan bändinkin puolesta!

    Sen verran joudun toteamaan, että "nupit ei olleet kaakossa", vaan alusta lähtien yritettiin soittaa rokkia niin kohtuulisella volalla kuin se yleensä ottaen on mahdollista. Totta tuo, että pari soittajaa akkarien kanssa olisi varmasti ollut hiljaisempin vaihtoehto. Mutta onhan fillarikin hiljaisempi kuin hot rod. :wink:

    Palautteen mukaan juhlakansa jakautui silleen 50/50, että osa tykkäs ja rokkas ja osa olisi halunnut iisimpää meininkiä, kun halusi keskustella kaverien kanssa joita ei ollut nähnyt 10-40 vuoteen. Ymmärrettävää toki.

    Päällisin puolin näytti, että kaikilla oli nastaa kuitenkin. :D
     
  4. 6v92

    6v92 1st gear

    Kiitos täältäkin lupelle.
     
  5. musta_kostaja

    musta_kostaja 1st gear

    Kiitos viimeisestä Luppe!
    Olet kyllä reilu gimma...
     
  6. fmila

    fmila Gearhead

    Juu Kiitos

    Oli tosi kiva nähdä KAIKKI wanhat hemmot ja gimmat. Eikä toi bändin melu haitannut "baarin" puolella keskustelua. Toki sai sielläkin puhua oikeesti ääneen, et vieruskaveri puheen kuuli. Oli sen verran monta keskustelua käynnissä kaiken aikaa...

    Nasta homma, ens vuonna uusiks :rotfl: :rotfl:

    t.AM
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Oli hyvät bileet ja näytti jengi siellä kivasti viihtyvän.
     
  8. Remu63

    Remu63 1st gear

    Mukavaa oli,kiitokset Lupelle!
     

Kerro tästä muillekin!