Kilpailukutsut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja jussi308, 22.4.2008.

  1. Mopar

    Mopar Gearhead

    No ei oo täälläkään kutsuja näkyny. Mutta eilen Racers Placesta laitettu kirje oli tänään laatikossa. Käviköhän ne sen ite tuomassa??? :eek:
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Make on nopea kaveri, eihän se paina kun 24 tuntisia päiviä siellä kaupassa niin äkkiäkös se on saattanu kipasta tuomassa sen ite :rotfl:
     
  3. kime2

    kime2 Gearhead

    Samoin täällä!
     
  4. triniemi

    triniemi Gearhead

    Tänään tuli kisakutsut ym postissa. Hiukan pelataan nyt pienellä marginaalilla. :soosoo: 2009 kaudelle vois ottaa tavoitteen, että kisakutsut olis tiimeillä kädessa viimeistään 1.4.

    Tai sitten luopua koko faksailusta/postituksesta ja laittaa kaikki internetiin.
     
  5. Muki

    Muki Gearhead

    Ka, onpa aika vaikeaa keksiä mitään lisättävää tohon lauseeseen. Jos pystyy rakentamaan kilpa-auton, joka hyväksytään katsastuksessa, osaa varmasti myös hakeutua tietokoneen ja tulostimen ääreen, ainakin näin herran vuonna 2008.

    Mainittu 2-luokan postitus, joka oli leimattu 30.4.2008, saapui perille Pölhölään idag seitsemäs päivä toukoista kuuta. Ei hassumpaa !
     
  6. triniemi

    triniemi Gearhead

    Mä tarkotin oikein sellasta juttua, että mitään lappuja ja lippuja ei enää läheteltäis toimiston ja kilpailijoiden välillä paitsi ehkä katsastuskortti. Kaikki muut lomakkeet täyttetäis suoraan webbilomakkeeseen ja sitten painetaan "lähetä" nappia ja valmis. Tunnistautuminen vaikka kilpailunumero = tunnus ja salasanan sais toimistolta. Tähän suuntaan kun ollaan muutenkin menossa KITIn kanssa.
     
  7. Jukka Kivineva

    Jukka Kivineva 1st gear

    Jees!
    Kilpailukutsut tuli! Leimattu 30.4. Mahtaako olla perillä tällä viikolla
    vai pitäiskö faksata, vaikka jossakin jo luvattiin että tämän päivän
    leima riittää ajoissa ilmoittautumiseen.
    Samaa mieltä Mikon kans, kaikki tämä sais pelata netis, faksikin
    on jo niin vanha kone että moni ei enää uutta osta ku vanha pettää.
    Niinku minä. Tämä on eka kerta tänä vuonna ku faksia tarvittisin!

    Jukka
     
  8. Jza

    Jza Double Gearhead

    Faxihan on 1800 luvun keksintö ja ei semmoista kait enää tänä päivänä kodeista löydy? :eek: Häviävä luonnonvara siinä missä analoginen lankapuhelinkin..
     
  9. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    hyvä että kadonneet postit alkaa löytyä....
    ilmoittautumis aikoja on jatkettua ekassakisassa 13.5 asti ja tokassa kisassa 19.5 asti...

    asiasta tulee tänään tiedote uutisiin....

    FHRA on pahoillaan että puutteellisesta ohjeistuksesta johtuen sihteerikkömme frankkeeras kirjeet 2-luokkana, niin kuin häntä oli ohjeistettu kimppapostien suhteen....

    mut en minäkään olis uskonnu että maanantaina ja tiistaina lähetettyt kirjeet olivat perillä ennen vappua (keskiviikkona), mut keskiviikkona laatikkoon pudotetut kirjeet olivat sitten viikon reissussa....
     
  10. hejo

    hejo 1st gear

    Meillekkin jo kutsut tänään saapuivat,onneksi meidän nopea setä jo asian hoitanut...ja ekat turnajaisethan ovatkin jo ihan kohta. :D
     
  11. Tea

    Tea 1st gear

    Ja tätähän ei voinu sanoo paria päivää aikasemmin... Voi :mad: :mad: sanon ma. Turhaan piti ajella eilen ton takia, ja menettää hermonsa. Kannattas opetella laskeen noita päiviä ton kakkospostin suhteen. Vappuaaton ja tän päivän välissä on kolme arkipäivää..
     
  12. SC 285

    SC 285 1st gear

    Mitä näitä suotta liian ajoissa infoomaan josko ollenkaan. Tänään oli joo kirjekuori saapunut. Sisällä kaikenlaisia sähkön tilaus ym lappuja mutta mikä parasta EI KILPAILUKUTSUA OLLENKAAN... :rotfl: :rotfl: Täytyy sanoa että jos pitäis näitä hommia tehdä normipostin perusteella ei kyllä tänä päivänä pääsis ajamaan yhtään kisaa... Vai oliko meitin kritisointikirje liikaa ja kutsut jäi tarkoituksella pois... :rotfl:

    Voiks näitä enempää kämmätä. Motoparkissa varmaan pahoitellaan kun jäi liimat himaan...
     
  13. V-100

    V-100 1st gear

    Kuunaan päivänä en oo varttimaililla kilpaa ajanut ja tuskinpa koskaan tulen ajamaankaan. Mutta niin vain tänään läjähti postilaatikkoon Fyyralta täydellinen nivaska kilpailukutsua... :D

    Tarttiskohan sittenkin vielä harkita, kun tälleen oikein houkutellaan...
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ei ton oo noista liimoista niin väliä kun monellakohan siellä on nyt renkaatkin vähän hakusessa :-?
    Eli ainakin yks talvella tilattu tietääkseni monenkin kilpailijan sisältämä rengassatsi on yhä ties missäpäin maailmaa matkalla ja ite mm. tilattiin sit erikseen vielä toiset tossa 1,5 viikkoa sitten ja kun tänään kyselin niistä niin eihän ko. kauppias ollu vielä edes lähettänyt sitä tilausta niistä :odroll:
    Eli näyttää sille että jos muuten auto valmistuu niinkuin nyt vaikuttais niin ainakin me ja kaiketi moni muukin lipsuilee ton ekan kisan sit jollain millä lie kumeilla missä nyt vielä ilmat pysyy sisällä :poff:
     
  15. SC 285

    SC 285 1st gear

    Mulla oli viime keväänä hieman samanlaista ropleemaa ja nyt pelasin varman päälle ja uudet kumit oli himassa jo ennen joulua. Tosin ei ne vieläkään vanteilla ole... :rotfl:
     
  16. Käkö

    Käkö Gearhead

    Tänään tipahti kutsut postiluukusta :eek: :D
    Ja oli kaikki paperit mukana...
     
  17. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    jos SC 285:lle ei lähetetty kutsua sen takia koska se on jo ilmoittautunut... :lol:
     
  18. triniemi

    triniemi Gearhead

    Jahans, siellä oli Hanski heti laittanu teamlippujen tilauskaavakkeet kilpailukutsusivulle. Hyvähyvä, askel oikeaan suuntaan!

    Voisko noi teamlippujen tilaukset lähettää sähköpostilla ja sitten sen "team, varikko & turvallisuuslomake" lapun myös? Senkin vois laittaa sähköisessä muodossa kilpailukutsusivulle esille. KITIn kanssa (jahka sinne ilmestyy drag race kisat) olisi sen jälkeen kaikki hoidettavissa ilman faksia tai postia sähköisesti.
     
  19. SC 285

    SC 285 1st gear

    Ahaa jäit kiinni.... Eli teiltä on posti lähtenyt vasta eilen... :wink:
     
  20. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Vantaalle ei vielä eilen ollut kirjekuori yltänyt, mut ei nin väliä; ei tarvi tullakaan. En itteni kannalta oo noista niinkään huolestunut ollut, kun niiden, joiden kosketus yhdistykseen on pelkästään virallisen tiedotuksen ja postin varassa. Hyvä, että nyt on kuitenkin nuo ilmoittautumistakarajat tiedossa.
     

Kerro tästä muillekin!