Kimppa reissu bussilla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Wolfbound Cruisers Nurmes ry', aloittaja Weke, 11.2.2012.

 1. Weke

  Weke 1st gear

  Voishan sitä jossakin kävästä. Jos vaan porukkaa on lähdössä. 1 henkilö ainakin varaa paikan siis.
   
 2. Naukkis

  Naukkis Gearhead

  No nyt on hinta ja aika varmistunut. 125 € sisältää kuljetuksen, hotelliyön ja lipun american car showhun. ja 7-8.4,2012 on reissun aika, jos olet lähdössä ilmottaudu vaikka maililla: kimmo@vbros.fi
   
 3. Naukkis

  Naukkis Gearhead

  Nonni, kuutelta aamulla on se lähtö sitten ABC asemalta joten olkaapa aamuvirkkuja lähtijät :rotfl:
   
 4. buick71

  buick71 2nd gear

  ja kuvien ottamista ei sitten unohdeta,kuvagalleriaan taitas vielä mahtua..
   
 5. Naukkis

  Naukkis Gearhead

  Pitäis galleria vastaava saada heräämään talvi uniltaan. :p
   
 6. -viltteri-

  -viltteri- 1st gear

  Että aamulla varhain... sillälailla
   
 7. Naukkis

  Naukkis Gearhead

  Moro ! Etelä suomeen olisi taas 29.3-1.4.2013 tarkoitus matkata, elikkäs tuota american car show.ta katselemaan ja jos samalla reissulla tuolla vironmaalla kävisimme :) Matkaohjelmaa ei vielä ole sen tarkemmin suunniteltu, eli nyt olis kaikkien mukaan haluavien mahdollisuus vaikuttaa siihen miten matkan teemme! (elikkä siis olemmeko viron puolella yötä vai käymmekö vain päiväseltään ja tulemme helsinkiin yöksi, yms ) Laivaliputhan meidän pitäisi mahd. nopeasti varata että kaikki halukkaat sitten mahtuu mukaan :) Ilmouttautua voi reissulle minun kautta vaikkapa täällä fb.ssä tai Nevalaisen Harrille (kaikille varmaan numero onkin :D mutta tässäpä vielä niille keltä puuttuu 0500614621 ) tai Vainionpään Kimmolle. Toivon tietysti paljon innokkaita lähtiöitä linja-autolla kun matka olisi tarkoitus tehdä !

  Lainasin suoraan WBC:n feispuukki sivulta.
   
 8. Weke

  Weke 1st gear

  Mukava reissu tulossa. Pari yötä Tallinnassa siellä mm. Rocca al maressa ja TV-tornissa pyörähtäminen. Linja-auto mukana koko ajan, että tuliaiset tulee kätevästi mukana. Sunnuntaina American car show ja sitten kotia. Muutamia lähtijöitä jo on ja mukaan varmaan vielä mahtuu, edullisesti.
   

Kerro tästä muillekin!