Kirjallisuutta chevyn pikkulohkosta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja helppoheikki, 1.1.2005.

  1. helppoheikki

    helppoheikki Gearhead

    Asiaa on varmasti käsitelty aiemminkin mutta yritetääs taas.

    Pitäisi taas pitkästä aikaa ropata viritettyjen täysmoottoreiden kanssa ja kiinnostaisi saada asiallisesti kirjoitettua taustatietoa aiheesta.

    Letukan pikkulohkosta on kirjoitettu useampiakin opuksia mutta mikä olisi se "raamattu" joka kannattaisi hankkia. En siis tarvitse opusta neuvomaan kannenpulttien kiristämistä vaan edistyneemmälle rakentajalle tarkoitettua kirjaa jossa neuvotaan niksejä jotka jäisivät muuten huomaamatta. Tietysti kirjassa pitäisi olla myös ihan perus tekniset arvot välyksistä ja momenteista. Mieluummin englannin kielisenä.
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    How To Hod Rod Small Block Chevy
    Tais olla Smokey Yunickin kirjoittama? Aloita tolla vaikka se on vanha kirja. Noita löytyy varmaan kymmeniä eri kirjoja..
     
  3. helppoheikki

    helppoheikki Gearhead

    Tuohan se onkelma onkin. Julkaisijoita löytyy tyyliin "rahat pois hölmöiltä"... Paljon hyvää tietoa saa esim. ChevyHighPerformancesta mutta kirjassa kaikki olisi mukavasti yksissä kansissa.

    Kiitoksia vinkistä!
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ehdotan David Vizardin opuksia, niitä löytyy useita ja ne ovat kaikki hyviä. Davidin viisaus perustuu dynossa koiteltuihin resepteihin, ei siis arvauksiin ja musta tuntuu -fiiliksiin.
     

Kerro tästä muillekin!