Kiusana piipitys ja mankka (Bonne SSE)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Lepakko, 18.3.2003.

  1. Lepakko

    Lepakko Gearhead

    Nyt saatiin SWT:stä alkuperäinen soitin Ponchon kojetauluun. Jenkkituontiautosta, näemmä, kun kuuluu vain parittomat kanavat. Onko soitin ohjelmoitavissa soittamaan kaikkia Suomi-taajuuksiakin? Lisäksi ei rattiohjaus toimi, vaikka kaikki piuhat on kiinni? Väärän vuosimallin soitin?

    Sitten häiritsevin ongelma: auto antaa piipitysvaroituksen pienimmässäkin töyssyssä. Liittyykö tämä johonkin level-controlin, siis automaattiseen korkeudensäätöön, vai olisiko joku ovikatkaisija niin herkällä, että pienessäkin tärähdyksessä auto kuvittelee, jotta ovi on auki. Homma hankaloittaa se, että Driver information paneelikin on toistaiseksi pimeä. Jos jollakulla on kokemusta tästä automallista ja sen ongelmista, vastauksia kuunnellaan kiitollisena.
     

Kerro tästä muillekin!