kokemuksia amd:n ja/tai goodmarkin puskureista??

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja iivar1, 21.3.2011.

 1. iivar1

  iivar1 3rd gear

  ovatko oikeesti uusia vai oiottuja vanhoja?saako sopimaan autoon tärväämättä kromeja?mitään muuta kehuttavaa/haukuttavaa?

  kiitos vastauksista
   
 2. coronet-65

  coronet-65 3rd gear

  Minulle tuli -69 road runneriin uusi AMD:n etupuskuri, ja on uustuotantoa, ei oiottu vanha. Sopivuus ja kromin pinta hyvä. Ruostuvuudesta en vielä tiedä.
   
 3. palotila

  palotila 3rd gear

  Hankin challengeriin molemmat. Etupuskuri on ok, takapuskuria piti tunkilla muotoilla. Takapuskuri on keskeltä hieman kaarella alaspäin, uusi oli ylöspäin. Kun sitä tunkilla vähän painoi kasaan se parani jonkinverran.
   
 4. RB-440

  RB-440 1st gear

  Liekö tämä nyt enää niin ajankohtainen, mutta mulla on kokemusta molemmista merkeistä.

  Kummallakin valmistajalla muoto on mun tapauksessa kohdallaan. Jopa alareunan prässivirheet näyttää samanlaisilta kuin auton mukana olleissa puskureissa. Paketissa oli vissiin logo, että kepaa OEM varaosana, mitä sitten tarkoittaakin.

  Ihan suklaata ei kaikki silti ole, sillä Goodmarkin puskureissa oli jo paketista ottaessa pientä rupea kromipinnassa ja sehän ei ole ajan myötä parantunut. Toi voi tietysti olla yksittäistapaus. On ne joka tapauksessa paremmat kuin ne, mitkä auton mukana aikanaan tuli, sitä ei käy kiistäminen. Mutta AMD:n törmäimistä ei mun silmällä löydy vikaa, joskaan paikalleen en ole niitä saanut. On muka aina niin kiirusta.

  Uudet puskurin pultit kannattaa ostaa samalla kuin puskuritkin. Ei ole kovin kalliita, eikä tarvitse koittaa ährätä vanhoja ehjänä irti ja kiiltävät sitten samaan tahtiin uuden puskimen kanssa.
   
 5. testaaja

  testaaja Gearhead

  original equipment manufacturer, alkuperäinen osan valmistaja
   

Kerro tästä muillekin!