Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

  1. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Mulla meni -07 awd farkku hemissä samalla lailla tilttiin radio ja parkkitutka. Riitti kun varapyörän vierestä käytti jonkun releen irti.en muista enää minkä värinen oli. Ei tarvinnut akkua irroittaa. Teki kahdesti ton vajaan kahden vuoden aikana.
     
    Arttu78 tykkää tästä.
  2. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Täytyypä kokeilla tuota!
     
    päivystäjä tykkää tästä.
  3. ossa250

    ossa250 Gearhead

    Moi, kaverilla 300c hemi awd ja k
     
  4. ossa250

    ossa250 Gearhead

    jaahaa,,karkas kesken. Eli olin kyydissä ekaa kertaa niin liikennevaloihin tullessa rullaamalla ku vaihto pienempää nii kuulu kolahdus perästä ja sitä sitten ihmeteltiin ja ajeltiin jonkun aikaa nii sama ääni kuulu melkein joka kerta ku rullas valoihin ja välillä kuulu myös etujalkatilan kohdalta myös. Sitten auto nosturille ja ihmettelee mistä johtu niin takakardaaninin kumit kunnossa ja ei väljää ristikoissa ja etunenkin oli ihan kunnossa.

    Missä vika ?
     
  5. xarper

    xarper Gearhead

    Kaks osanen kardaani? Booreissa väljää? Yhessä mersussa oli ihan vastaavaa ongelmaa.

    Ps. Kellään purussa 300Ctä? Olis keskikonsoli hakusessa täydellisenä mielellään.
     
  6. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Kerran 300c forumilla jäljestivät samantapaista outoa kolahdusta takaa ja siinä syyksi paljastui takapenkin selkänoja.
     
  7. Kemikaaliali

    Kemikaaliali 1st gear

    Moi! Itsellä nyt ensimmäinen 300c hemikoneella. Osaatteko sanoa onko toi 5w-20 oikeasti ainut öljy mitä moottoriin voi laittaa ja onko vielä merkillä väliä? Ja toisena kysymyksenä, onko vaihteestoon saatavana öljytikkua kun täyttöputken päässä on vain tulppa?
    Toistaiseksi ainakin olen ollut tyytyväinen autoon tai jopa yllättynyt positiivisesti.
     
  8. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Sama kone jeepissä ja 5w-30 kelpaa kans. Ensisijaisesti suositellaan 5w-20, mutta -30 käy myös. Toimii ihan samalla lailla. Toimii jopa vaikka öljypurkissa luki GM tai Ford. Ford öljypurkki tosin vuoti kontissa, joten sitä en suosittele.
     
  9. Sen verran vielä kommentoisin tuohon ylempään kommenttiin että 5W20 suositellaan sellaisiin jossa käytössä sylinterilepuutus, uudemmissa joissa sitä ei ole tai lepuutus otettu pois jollain kapulalla niin 5W30 on ihan ok. Lepuutuksella liian paksulla öljyllä saattaa vikavalo syttyä.
     
  10. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Jeepissä on lepuutus ja ihan samalla tavalla lepuuttaa kummallakin viskositeetilla ja ei oo vikavaloa syttynyt. Satatonnia ajanut nyt ja ehkä 50/50 menty noilla kahdella eri öljyllä.
     
  11. Kemikaaliali

    Kemikaaliali 1st gear

    Osaatteko sanoa tuosta vaihteiston öljytikusta tai paremminkin kun sitä ei ole?
    Castrol e5w-20 magnatec profesional öljyä ainakin löytyy jopa Motonetista, voisiko se käydä tähän moottoriin?
     
  12. Vaihteiston öljytikkuna käytetään yleismallin asteikkomittaa jota saa esimerkiksi vauhtikaupasta Roihupellosta ainakin. Kyseisestä öljystä mulla ei ole kokemusta, itse käytän Gulf Ultrasynth 5W20:stä omissa vehkeissä.
     
  13. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Kyllä se ainakin meni korkista sisään ja kymppitonnin jälkeen tuli propusta ulos. Toi on just se ford öljy joka rasvaa myös kontin jossei oo tarkkana!
     
  14. mopar72

    mopar72 Gearhead

    Ebay:ssa noita vaihteiston öljytikkuja ainakin helposti tilattavissa. Hinnat alle 10€, postikuluineen.
     
  15. Kemikaaliali

    Kemikaaliali 1st gear

    Okei, täytyy sitten käydä ostamassa öljyä ja tilata suodatin.
    Hyvä vinkki tuo ebay tolle tikulle, laitetaas sekin tilaukseen, jotenkin kun on tottunut tikusta tilavuuden tarkistamaan.
     
  16. MudMax

    MudMax Gearhead

    Mie laitoin 6.1:een tämän: https://www.ebay.com/itm/SRT8-SRT-AUTOMATIC-TRANSMISSION-DIPSTICK-NAG1-Level-ATF-Fluid-6-1L-6-4L-22302/172429697749?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
    Samalta myyjältä 5.7:n laatikkoon tikku: https://www.ebay.com/itm/5-7L-V8-HE...872128?hash=item25ca1fcec0:g:ZLsAAOSwARZXoufF

    edit: Viime keväänä ei ollut alkuperäisen tulpan näköisellä kahvalla alle kympin tikkuja Kiinassakaan, ja sieltä olisi rahti kestänyt muutenkin liian kauan.
     
    Muokattu: 24.1.2020
  17. Taneli

    Taneli 3rd gear

    Olikos tolle tpms herjaukselle mittaristossa mitään tehtävissä? Erikoista kun ilmottaa aina, että check tpms system, mutta kuitenkin näyttää sen jälkeen kaikkien renkaiden paineet ja ne on ok.
     
  18. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Pitäis onnistua koodaamaan pois koko järjestelmä. Ainakin vastaavan ikäsistä jeepeistä pystyy ja softa näyttää samat ominaisuudet chrysy 300. jscan niminen softa.
     
    Taneli ja xarper tykkäävät tästä.
  19. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Appcar on mulla jeepissä 50e ja piuha oli 41eur tai dollaria ebayssä. Win 10:ssä toimii.

    https://appcar-diagfca.com/en/
     
    Taneli tykkää tästä.
  20. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    perän välys?
     

Kerro tästä muillekin!