Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

 1. Taneli

  Taneli 3rd gear

  Kellään kokemuksia autom askin 722.6 ja kardaanin välisestä välyksestä? Jonkin verran tuntuisi olevan siis pyörimis suunnassa. Ihan kuin olisin nähnyt jossain korjaus ohjeen, että laippa irti askin päästä ja sen spooriin jotain lukitetta ja nippuun?
   
 2. softail

  softail Gearhead

  Mulla tuossa sedanissa mikä 3.5l touringin jälkeen tuli tontille...niin on flowmaster putkisto ja joo...täytyy kyllä sanoa, että ei jää kellekkään epäseleväksi mikä mylly on pellin alla;)ja kuuluu sekä ulos, että sisälle...en pidä pahana mutta sen huomannu mistä täälläkin mainittiin, niin kun lyö lepuutuksen niin papattaa sillai jännästi:D
   
 3. skide

  skide Gearhead

  Ainoa minkä minä löysin Suomessa hyllystä:
  https://www.voitelukeskus.com/tuotteet/kemikaalit/jaahdytysnesteet/fleetguard-fleetcool-oat
  jossa on tuo MS-9769 hyväksyntä:
  https://www.voitelukeskus.com/conte...6/file/Fleetguard_Fleetcool_OAT_DataSheet.pdf
   
 4. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Actually, mulla on Moparin dieselille tarkoitettua nestettä hyllyssä, sanoisin että on HOAT. Mutta huonosti on tietoa sinä, etiketissä lukee FOR DIESEL ENGINES...

  Tuollaista: https://www.jamant.fi/fi/tuote/18130024-jhdytinneste-hoat-mop68048953gb , kannattaa lukea se selvityskappale, olikohan kolmas...

  Kävin tarkistamassa, on MS-10897:aa, yhtään en osaa enempää siitä sanoa... Mutta sitä löytyy...
   
  Muokattu: 22.6.2020
 5. Jamppa

  Jamppa Gearhead

  Noissa mersun om642:ssa tullut käytettyä motonetista saatavaa comma g48 sinivihreä.

  ja joku näköjään tarvi konsolin osia, mulla ylsi konsoli on ja taitaa olla ehjä, mallia ennen sisustan facelift
   
 6. Nimimerkki

  Nimimerkki 1st gear

  IKH:lta löytyy keltaista OAT-nestettä. Sellaiset ainakin Cumminssiin laitoin ku oli lähimpänä vaadittua HOAT:ia. Huuhtelu toki ensin ja tuollahan nuo on jo muutaman vuoden kiertänyt kirkkaana.
   
 7. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Jäähdytysjärjestelmään kelpaa mikä punainen/keltainen/vihreä vaan, kunhan huuhtelee kaiken vanhan pois, ettei tule sekoamisesta johtuvaa marjapuuroa yms...
   
  isalmela tykkää tästä.
 8. Taneli

  Taneli 3rd gear

  Tuhannen kilsan lenkki tuli heitettyä crd farkulla+2000kg cabby perässä 13l/100km. Pienemmälläkin kulutuksella olisi varmaan päässy, mutta eipähän oltu teiden tukkona Ei paljon tuollainen koppi perässä tuntunut stage1 lastu. Oiva veturi! Joku tais tulla sedanilla vastaan myös vaunu persiissä matkalla Savonlinnaan?!
   
 9. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Tärkein pointti olikin se huuhtelu, en sanonut että 300:n sopii vihreä... Yleistin, maan tapa...
   
  BHBS tykkää tästä.
 10. Soikhei

  Soikhei 3rd gear

  Ei kellään olisi ylimääräisiä alkupeäisiä vanteita 18-tuumaisia takaveto Chrysleriin? Mulla joutaisi vaihtoon viisipuoilaiset fondmetal-vanteet päällään hakkapeliitan nastat ( nastat tallella, mut kuluneet ja renkaat jo yli kymmenen vuotta vanhat). Jotenkin noi tarvikevanteet ei miellytä silmää.
   
 11. softail

  softail Gearhead

  Kysymys hemin tulppien vaihdosta...eli, momenttiavain löytyy ja tiedetään et se joku 17-18nm...tulpat champion....kärkiväli?? mikähän se pitäs olla...sitten kun tuo ameriikan hemmo juutuupis laittelee aina jotain helekatin rasvaa siihen tulpan päähän tai suoraan tulpanhatun sisälleo_Oniin mikäs taika sillä on ja onko muut käyttäny...ja jos niin mitä:odroll:
   
 12. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Olisko silikonirasvaa ettei pala hattu kiinni tulppaan eikä kipinä loiki.
   
 13. softail

  softail Gearhead

  Voipi hyvinkin olla tuota...onkohan tuota tarvetta käyttää, siis onko joku käyttäny...
   
 14. VANKKURI

  VANKKURI Gearhead

  Tämä sopii syylärille: Comma Xstream G05
   
 15. toyota...

  toyota... Gearhead

  Tilasin muutaman öljynsuodattimen. Otin Fram tough guard suodattimia. Rockautosta kattelin että suodatus tiheys vaihtelee 3-40 mikronia. Otin niitä 3 mikronin. Voiko olla ettei talvella mene öljy läpi?:D
   
 16. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Onhan niissä pyypas, huuhtoo suodattimen samalla.:rolleyes:
   
 17. Taneli

  Taneli 3rd gear

  Vikakoodi P0404 ja salama mittaristossa. Vissiin egr:rää meinaa? Crd kone. Eipä oo kauaa kun putsasin egr:rän ja vaihdoin paineanturin. Täytyy vissiin tarkistella johtoja. Muita mahdollisuuksia?
   
 18. mika.p

  mika.p Gearhead

  Suosittelen egr+dpf delete niin säästyy monelta murheelta ja saa vähän voimaa samalla...
   
  Taneli tykkää tästä.
 19. Taneli

  Taneli 3rd gear

  Juu tuota kyllä harkinnut. Vikavalotkin sammu kun herkisti/putsas egrrän taasen. Onkos tuo dpf pönttö tyhjennettävä kun noi deletoi?
   
 20. mika.p

  mika.p Gearhead

  Pitää tyhjentää, muuten menee tukkoon kun softalla poistetaan käytöstä myös sen tyhjennyspoltto ohjelma.
   

Kerro tästä muillekin!