Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

 1. jänis2

  jänis2 3rd gear

  Kuulostaa juotosvialta tai liittimen kontaktivialta.
   
 2. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Saitko vikakoodeja luettua
   
 3. Morgan 5.7

  Morgan 5.7 1st gear

  Tuli eilen hemissä moottorihäiriövalo ja antoi koodin P0406 exhaust gas recirculation sensor A circuit high. Eli egr venttiilissä häikkää.. Onko vinkkejä? Kannattaako alkaa tutkimaan ja esim puhdistelemaan yms vai uutta venttiiliä tilalle vai mitä?
   
 4. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  EGR venttiili irti, halpa keino lykätä Mr Muscle uuninpuhdistus tököttiä täyteen :D
  Tai sit Rockautosta uusi venttiili, taitaa maksaa jonkun 30-40€.
  Vaihto on noin 20min homma, vähän ahdasta, mutta 1/4" vääntimillä pääsee väliin, ilman että tarvii irroittaa mitään. On vain varovainen EGR putken kanssa, mikä menee imusarjalle, että tiivisteet ei hajoa.
   
 5. Morgan 5.7

  Morgan 5.7 1st gear

  Onko se miten akuutti vaihtaa? Rockautosta jos tilaa kestää n viikon. Jenkkiosissa tais olla about 80e. Melkein jos irrottaa niin noilla hinnoilla laittais uutta tilalle. Mitä nyt vähän ajanu sen jälkeen ei sitä huomaa muusta kuin vikavalosta.
   
 6. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ite ajelin melkein 7-8kk, kunnes alko nykimään niin pahasti, että oli pakko vaihtaa.
   
 7. Morgan 5.7

  Morgan 5.7 1st gear

  Eli niin hätä :) Tilaan siis uuden osan ja vaihdan kun tulee. Kiitos avusta!
   
  isalmela tykkää tästä.
 8. sirkus

  sirkus Gearhead

  Tuli laitettu 2010 facelift 300c touring ja tossa jää melkeen aina varustevirrat päälle vaikka avaimen ottaa pois. Eli radio jää päälle, mittaristoon jää vaihdenäyttö jne. Accesories power delay asetuksella ei oo tohon vaikutusta, eikä edes acc pwr delay releen irrotuksella. Virtalukon pohja tuli itellä ekana mieleen, tässä facefift mallissa on se uudempi mercedes avain virtalukko ja niissä on kai ollut jotain tehdas kampanjaakin ongelmien takia?
   
 9. sirkus

  sirkus Gearhead

  Sellaisen havainnon tein, että kun tuo vika ilmenee ei myöskään kuulu sähköisen rattilukon ääntä/se rattilukko ei mene päälle. Niissäkin ilmeisesti on ollut ongelmia/myyvät emulaattori sen rattilukon tilalle.
   
 10. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Sammuuko radio kun aukasee oven tai kun 30min jälkeen kun ovet on laittanut lukkoon? Ainakin vanhemmissa sähköissä katkaisee kaikki virrat 30min jälkeen, paitsi keskikonsolin lokerikossa olevasta.
   
 11. sirkus

  sirkus Gearhead

  Kun vika on päällä virrat ei katkee ovea avatessakaan. Kun ovet laittaa lukkoon ja menee myöhemmin kattoon on virrat sammunu eli varmaan ton 30min jälkeen ne sammuu ja yleensä myös sen jälkeen kokeillessa pelaa normaalisti.
   
 12. sirkus

  sirkus Gearhead

  Nyt se teki kertaalleen niin et rattilukko jäi sahaan edestakas ku otti avaimen pois
   
 13. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Taitaa olla virtalukko. LX korisissahan virtalukko hoitaa monta asiaa. Eli se on moniosanen. Sähköt, laatikonohjaus, vaihdekeppilukko yms
   
 14. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Kappas, Jeepissä on nyt muutaman kerran surahdellut erilailla kuin yleensä.. tuossahan on sellanen Mersu-tyyyppinen avain.
   
 15. sirkus

  sirkus Gearhead

  Kyllä se virtalukkoon viittaa. Löyty tällanen video, pitää koittaa porata toi reikä ja putsata sen kautta.

   
  Fuselage tykkää tästä.
 16. jänis2

  jänis2 3rd gear

  Joissakin mersuissa rattilukko voi jäädä sahaamaan jos renkaat jättää linkkuun. Jos renkaat on linkussa niin se voi jäädä kampeamaan rattilukkoa "vastaan" ja se voi hajottaa jotain.
   
 17. sirkus

  sirkus Gearhead

  Joo oon koittanu liikutella rattia mut toi ei puhu mitään ku vika on päällä. Toi sähkönen rattilukko on helppo vaihtaa ja sen tilalle saa emulaattoria et voi purkaa pois, toki katsuri voi moittia jos ei oo rattilukkoa. Tuo "virtalukko" eli win module vaatii koodauksen jos vaihtaa
   
 18. toyota...

  toyota... Gearhead

  Vähän tulee myöhässä ilmoitus, muutta 300c miitti. 11.6. teiskossa. Lähtö aunessillan kontti kahvilasta 12:00. Näsijärven ympäri ajo, kaanaan moottori radalla poiketaan yms.
   
  isalmela ja Fuselage tykkäävät tästä.
 19. Morgan 5.7

  Morgan 5.7 1st gear

  Ootteko vaihtanut taakse alempia tukivarsia? Katsastusmies pyysi juomaan kahvia sillä aikaa kun katsastaa auton ja ilmoitti katsastuksen jälkeen hylsystä, joka johtui oikeasta alemmasta takatukivarresta...yleensä täällä voinu kattoo vierestä että vaihda tuo osa.. mutta ei nyt.. en jaksanu alkaa vielä tunkkaamaan ja kattelemaan sen tarkemmin
   
 20. sirkus

  sirkus Gearhead

  Oisko alatukivarren ulompi "hela". Eli ns narinahela, se on pallonivel tyyppinen ja mb osa jota löytyy esim motonetista. Se ainaski on yleisin takapään vikakohde
   

Kerro tästä muillekin!