Kokemuksia Qvick Jack nostimesta

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja ktappinen, 19.3.2019.

 1. ktappinen

  ktappinen 1st gear

  Onko kellään kokemuksia kyseisestä nosturista? Uskaltaako tommosen vekottimen alle mennä vai ..... :confused:
   
 2. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Ericillä näyttäis olevan:

  En nyt kerennyt tuota katsomaan, mutta sen verran olen ko. herran touhuja seurannut että pitäisin luotettavana tietolähteenä.
   
 3. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Tuohan näyttää näppärältä, käy matalempiinkin tiloihin ja siirrettävissä
   
 4. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  Ihan näppärä joo, paljokohan maksaa? Mulla on tällanen, tai siis näyttää ihan samalta ja tekniset tiedot melkolailla samat, ainoa ero taitaa olla että mulla lukot paineilmalla ja tuossa sähköllä, mulla puna/harmaa väritykseltään:

  https://www.elekma.com/matalanostin-3000kg

  Ostin 10 vuotta sitten, makso sillon 1800€ tasan. Oon ollu 100% tyytyväinen kyllä, on melko monet tekniikanvaihtojumpat yms tehty tuon kanssa vuosien aikana, perushuolloista puhumattakaan. On menny ite asiassa niin laiskaksi että autoa vahatessaki oon nostanu auton ylös että saanu helmat vahailla seisaaltaan :rotfl:

  Tuoki on helposti siirreltävissä, toki ei mihinkään peräkonttiin nostella tuosta vaan, mutta sen voi nostaa "renkailleen" niin voi kärrätä tallissa eri kohtaan näppärästi eikä oo tarvinu lattiaan pultata. Ja kestää tuommonen normiautotallin lattiaki tuon painon.

  Ja ei oo haitannu vaikka mulla pikkutalli onkin ja yks auto aina sisällä, niin matala alhaalla ollessaan että nätisti aina ajjaa pirssin tuon yli talliin ajaessaan.
   
 5. splitti

  splitti 2nd gear

  Mulla on. Ihan töpseliversio, en olis jaksanut sitä akku jumppaa. Itse olin hyvin hyvin skeptinen ko nostimen suhteen, mutta frendillä on ollut nyt 4v rengasliikkeessä 110% joka päivä käytössä eikä oo ollut mitään vikaa. Eikä kippaa. Itsellä harrastekäytössä kestää hautaan asti. Helppo siirtää aina veks silmistä ku ei tarvii. Mul o jatko palat ja 7000lbs nosto ni nousee pakukim vielä.
   
  Pertti K tykkää tästä.
 6. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Mistäs noita saa? Matala saksinostin on hakusessa, tuossa olisi tuo helppo liikuteltavuus kyllä plussaa. Mahtuuko nuo auton keskelle vierekkäin niin että jää renkaiden väliin kun ajaa auton talliin, siitä vaan sitten tuolla siirtelytyökalulla vetää helmojen alle?
   
 7. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  Tuolta ainakin: https://www.korjaamotarviketukku.fi/product/145/quickjack-22tn

  Hinta 2300€. Noita metriin nostavia matalasaksinostimia saa halvemmalla, että jos ei ole pakko olla tuollanen erittäin helposti siirreltävä niin näkisin parempana investointina tuommosen saksimallisen matalanostimen. On tukevampikin.

  Käyttötarkoitus toki määrittää mikä on hyvä mihinkin.
   
  Pertti K tykkää tästä.
 8. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  Tuossa muutamia muitakin edukkaita ja "käteviä" vaihtoehtoja:

  https://www.maceakauppa.fi/tuote/mekaaninen-autonosturi-1500-kg/

  https://www.nettivaraosa.com/korjaamolaitteet/1914966

  https://www.nettivaraosa.com/korjaamolaitteet/2607150

  https://www.nettivaraosa.com/korjaamolaitteet/2353357

  Mulla oli ennen tuommosta metriin nostavaa saksinostinta näitä 4kpl:

  https://www.motonet.fi/fi/tuote/807509/Moottoripyoranostin-max-680kg-140-410mm

  Tuo oli ite asiassa pirun hyvä tee-se-itse-halpis-nostin, eli yksi kpl joka rattaan alle niin koko auto oli käsiteltävissä kätevästi ilman että nostin edessä. Huonoa oli se, että piti nostella pikkuhiljaa nurkka kerrallaan (pari kierrosta auton ympäri) ja se että nuo piti ekana saada renkaiden alle, joten tunkilla piti nostaa aina ekana noiden päälle :D Renkaat sopivasti lukittu tuohon noiden kahden nostotason väliin ettei lähe rullailee nostimen päältä ja noissa on mekaaniset lukot ettei se katiska rojaha niskaan :D Vaatii toki tasaisen lattian että nostimet sitten rullaa noston mukana takertelematta. Ja näkisin ettei tuo sovi semmoseen päivittäiseen nosteluun missä auto vaihtuu koko ajan, turhan paljon työtä ekana saada auto noiden päälle. Mutta vinkkinä vaan että tuommonenki voi toimia. Ja turvallisuus ei varmastikaan paras mahollinen ole mutta onhan nuo 680kg (yhteensä 4kpl 2720kg) kykyisiä ja on lukitukset, että varmasti on turvattomampiakin tapoja työskennellä.
   
 9. ktappinen

  ktappinen 1st gear

  Biltemasta 1499 e :confused:
   
 10. RKo

  RKo 1st gear

  Itsekin olen kiinnostunut saman tyyppisestä Elekman nostimesta niin kysyn ihan mielenkiinnosta, että nostitko sillä myös Chargeria? Oliko nostamisessa mitään haasteita?
   
 11. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  Voi veikkoset, on nosteltu monet kerrat :D Chargeria varten mää sen ostinki, samalla reissulla hain ku Chargerinki satamasta aikanaan. Sittemmin tajusin että kaikkia muita mun autoja on saanu nostella vuosien varrella ahkeraan vaan Chargeria vaan vahatessa tai öljyjä vaihtaessa :D

  Niinjoo, ja siis ei oo ollu mittää haasteita nostimen eikä sillä nostelun kanssa.
   
 12. moor

  moor 1st gear

  Täälläkin ollut käytössä Quickjack 5000SLX jo pari vuotta. Olen ollut erittäin tyytäväinen. Vie vähän tilaa autotallissa ja helppo siirrellä. Omani ostin http://www.bpkeurope.com/ ja tuli parissa päivässä Virosta.
   
 13. moor

  moor 1st gear

  Pertti K tykkää tästä.
 14. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Rupesin tätä katsomaan ihan vakavissani, mutta "Liitetään 12 V:n auton akkuun. ". En mää nyt mitään akkua välittäis pitää pyörimässä tuon takia, pystyyköhän sitä ajamaan akkulaturilla tai muulla 12 v virtalähteellä? Mitkä on vaatimukset virtalähteelle?

  Tuolta bpk:lta saisi 240 v mallin, mutta tulee kolmatta sataa kalliimmaksi kuin hakea tuosta Piilteemasta.
   
 15. caprice305

  caprice305 Gearhead

  Tottahan sitä pystyy käyttää 12v virtalähteellä, sen näkee varmaan siitä moottorista sit ittestään että mitä se vaatii.
   
 16. keitele

  keitele 3rd gear

 17. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  "Ei vaadi sähköliitäntää", mistäs se energian ottaa?
   
 18. juko7

  juko7 Gearhead

  Noista esittelyteksteistä, tässäkin niin kuin usein, sanotaan laitteen olevan CE-hyväksytty. CE-merkintä on valmistajan vakuutus, eikä mikään instanssi noita "hyväksyntiä" "myönnä". Tietysti sille on muuten voitu tehdä jotain testejä ja nostolaitteilta yleensä edellytetään erilaisia käyttöönotto- ja määräaikaistarkastuksia sertifioidun tarkastajan toimesta.
   
  Muokattu: 2.7.2019

Kerro tästä muillekin!