Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. Karpov

  Karpov Gearhead

  Juu drifting joo. Sekotin kadulla ajeleviin autoihin.
   
 2. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  en pysty valittemaan katastrofien ja täystuhojen väliltä, suomessa ei ole oikeistolaista vaihtoehtoa eikä edes keskustalaista vaan kaikki puolueet=lisää valtiota, lisää veroja lisää sääntelyä. Tääkään hallitus ei hirveemmin leikannu mitään vaikka kauhea vaahtoominen asian tiimoilta.
   
  Muokattu: 28.12.2018
  Sarkar, sectoid ja sämpy tykkäävät tästä.
 3. sämpy

  sämpy Gearhead

  Kiinnostais minuakin ysäri neliveto Skyline talvikäyttöharrasteeksi, mutta ei ole varaa niin on pakko katella jenkkejä. Takavedotkin maksaa liikaa pelkästään hankkia, mitään katastettua taka/nelivetoNissania ei saa alle 4 tonnin ja kun pitää laskea mukaan mahdollista korjaamistakin, mistä osat ja tieto jne. Vaikkakin hyvin noi teinit tuntuu nää autot tuntevan ja yllättävän hyvin saa osia.

  Katastettuja 70-luvun V8 jenkkejä saa kuitenkin alle neljän tonnin. Melkein jo sorruin soittamaan.

  Nytten sitä ollaan samassa rivissä monen muun kanssa, eli ei olisi aikaa/tilaa alkaa harrastamaan vaan pitäisi ostaa toimiva auto. Siinä on mahdoton saada ruusunpunaa pois laseista kun ilmoituksia kattelee..

  Kun ajattelee, että pari viimeistä "toimivaa" autoa on molemmat päätyneet moottoriremonttiin melkein heti kun on saatu kotiin.

  Kun on tilat kunnossa, ostan vain "projekteja"..
   
 4. Pentastar93

  Pentastar93 1st gear

  Proletaarinen ankeus onkin hyvä uus termi. Sitä ankeilua voi sääliä, kevyin mielin hämmästellä, ja ehkä vähän provosoituakkin, mutta mieltään ei kannata pahottaa. Itte ne siitä ankeilustaan kärsii. Sehän niitä jenkeissä ärsyttää kun ovat niin "ylpistyneitä" autoja, ja amerikkalaisia viä siihen päälle.

  Itellä tietynlainen kunnioitus toki kasvaa mitä vanhempi ja siistimpi yksilö on, mutta suoraan rahallinen arvo ei aina mene yksiin oman arvostuksen kanssa.
  Ja toki myös vanhempien/kokeneempien tai enemmän harrastavien kunnioitus on toinen juttu, et miten ittensä asemoi niiden rinnalla.

  Joo kyllä yksin ajaminen on kultaa, mutta kyllä muustakin pidän, seurahan sen määrittelee. Ja letkoilla oma paikkansa niilläkin, sellasessa en tosin omalla autolla ole ollut, tai toisen autolla kuskina. Toinen juttu sitten kun arkiliikenteessä ajelee kaverin auton kanssa, niin se on aina hauskaa heimoilua.
   
  sectoid tykkää tästä.
 5. Pentastar93

  Pentastar93 1st gear

  Sulla on sitten komee kokoelma niitä. Nostan hattua!

  Painotuotteina joo, et esim. siinä 80-90 vaihteessa alko yleistymään muusta sivun materiaalista erikseen tosi laadukkaat valokuvapintaset kuvat, kuten myös erilaiset toiminnallisuudet esitteissä.
  Sisältö, ja valkokuva- tai muu taide sitten toki irrallinen juttunsa.
   
 6. sämpy

  sämpy Gearhead

  Mikä mahtaa olla auto-esitteiden tulevaisuus, yhtä huono? Puhumattakaan merkin omista edustuslehdistä.

  Nyt parin valtamerkin ulkopuolella on lähinnä toimimattomat paskat kotisivut ja täsmäpostituksena lähetetty A4 tarjouskirje. Noihin nähden maanantainen Tokmannin mainoslehtikin on kuvataiteen aatelia.
   
 7. pantera

  pantera Gearhead

  Nyt kun autosesitteistä tuli juttua niin siivotessa löyty 2003 hummerin H2 myyntiesite , H2 lisävaruste esite ja 2002 Pontiac esite sekä 1994 25th anniversary Pontiac Trans Am esite.
  En keräile joten..
   
 8. impala67

  impala67 Gearhead

  hyvältähän harrastuksen tulevaisuus ja nykyisyys kuullostaa kun näinkin paljon lähes fanaattisia mielpiteitä on esitetty omien käyttö-ja harrastemerkkien puolesta.

  kyllä ne 90-lukuakin uudemmat joillekin "liian uudet" tai "väärinvetävät" mallit vaan arkiliikennettä piristää. ei ehkä kaikkien, mutta meidän autoHarrastajien silmissä!

  ihan yhtä hienoa kuin oli bongata ennen wanhaan talvivaliantteja, on alkuperäiskuntoisen oloinen etuvetobonneville tms. tai vaikka tunaroidut mallit piristystä arkiliikenteeseen.
   
  Muokattu: 2.1.2019
  Naukkis ja Jussi289 tykkäävät tästä.
 9. cutlass cruiser

  cutlass cruiser Gearhead

  Onhan ne leikannu vaikka kuinka...lomarahoista, palkoista , opiskelijoilta, eläkeläisiltä, työttömiltä, jne ....
   
  stealth tykkää tästä.
 10. Karpov

  Karpov Gearhead

  Näin puhtaan valkoisen stratuksen tänään kaupan parkkipaikalla. Kyllä vaan sekin erottu edukseen ja varsinkin kun noidenkin lukumäärä liikenteessä vaan laskuun päin.
   
 11. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Stratuksien ja Neonien arvo on jo niin alhainen että kovin suurta vikaa niistä ei enää ihmiset ala korjailemaan... Eli kato käy kovaa tahtia, siinä olet varmaan ihan oikeassa.

  Stratusta väheksymättä, omaan silmään erottuu positiivisesti kaikki vähänkin vanhemmat/jo harvinaisemmat käyttöautot jotka on siistejä ja kiiltäviä, joskus nakkikioskin jonossa jututin ukkoa joka oli saanut ostettua jonkun papparaisen helmen, olisko ollut joku niinkin tylsä kun ´87 Sunny mutta oli kunnoltaan kun juuri liikkeestä ajettu. Olihan se omalla tavallaan aika hieno.
   
  xarper, Jussi289, Pertti K ja 1 muu tykkäävät tästä.
 12. Karpov

  Karpov Gearhead

  Talvella täällä idässä ainakin rupeaa sikiämään papan/mummon helmeä siistiä pestyä liikenteessä. Hyvillä pakkaskeleillä.
   
 13. Smirkelimies

  Smirkelimies 2nd gear

  Työkaveri oli vähä ihmetellyt kun 8 v tyttö oli katellut google-kuvahaulla kuvia erilaisista putkista ja putkilinjoista. Äkkiseltään vaikutti että tyttö oli kiinnostunut tekniikasta. Sitte työkaveri hoksasi hakusanan, se oli pipeli.
   
  Roberto, Make.S, Gary Grand ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 14. paja1

  paja1 Gearhead

  Joo-o eipä siinä kovin kauaa mee kun elämässä tulee se vaihe kun se ei enää kiinnostakkaa :poff: kutsuvat sitä perhe-elämäks ja avioliitoks jne...
   
  rizla^^ tykkää tästä.
 15. nimat-13

  nimat-13 3rd gear

  Tuo Buick Centyry tuossa kummeli pätkässä oli minulla, hain sen Tampereelta olikohan v -95-96 kunnostin sen ja kilvitettiin MRR-82 ja muistelen et ostettiin takaisin Tampereen suuntaan v-99 tai 2000.
   
  redneck1 tykkää tästä.
 16. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Ikävää lukea että: 80-luvun veekasissa on niin paljon nuoriin viittaavia juttuja. Mutta olihan silloin 60-luvun jenkit vasta 20-vuotta vanhoja, ja 50-luvun 30-vuotta.
  Uusissa ja uudemmissa veekaseissa ei kauheasti iske silmään nuoria harrastajia. Ei siinä määrin kuin niissä vanhoissa lehdissä. Onhan ne 60- ja 50-luvun jenkit jo 50- ja 60-vuotiaita autoja. Mutta jos sitten nuoremmat ostaisivat niitä 70-90-luvun jenkkejä? Ne ovat vasta 40-20-vuotiaita.
  Harrastuksen tulevaisuus huono? Tiedän vaan 5 mahdollista tulevaa jenkki harrastajaa ja kolme mahdollista sellaista.
   
 17. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Ei huonolta näytä jos meillä jokaisella on uusia harrastajia ja mahdollisia harrastajia tuon verran tiedossa kuin sinulla.Pidätkö tilastoja mielessä jostain syystä....kohta alkaa taas ne satasella sarkeri jutut ja autoja annetaan ilmaiseksi sähköautojen tieltä pois ja ja.....ei huonolta näytä mitä kevään ja kesän aikana on tapahtumissa ollut porukkaa....vaikuttaa turhalta provosoinnilta taas.
   
  Muokattu: 15.7.2019
 18. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Ja sitten jos nuoremmasta harrastajasta on juttua, niin on erikseen mainittu, että "kyllä näitä voi nuorikin ajaa". Sama juttu Caravan-lehdessä.
   
 19. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Meille tulee caravan lehti myös.:D
   
 20. redneck1

  redneck1 Gearhead

  3 näistä henkilöistä oli suvustani peräisin. Tietty jos jollain muillakin on tiedossa näitä niin kai niistä isompi luku tulee.;)
  Onkos niissä tapahtumissa sitten näkynyt nuorta porukkaa? Jalkapatikassa uteliaat tulee kyllä pällistelemään tungokseksi asti autoja, vaikka kaikki niistä kävijöistä kaikki eivät olekaan enää kovinkaan nuoria.o_O
  Ehkä Forssan picknickissä voisi huomata jotain. Onhan siellä sentään niin paljon autojakin.
   

Kerro tästä muillekin!