Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Ei ehkä autoja kannattaisi täysin sijoitusmielessä ostaa. Ajamista varten ne on tehty ja se mahdollinen arvon nousu on vain hyvän mielen lisää. Arvon lasku pahan mielen lisää.:D
   
  Volvo_5.7 tykkää tästä.
 2. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Tällä taitaa olla parikin(?) sataman kahvilan just kahvinkaatopisteenä / rekvisiittana, ajossa niitä en ole nähnyt.

  En kyllä jaksa uskoa, että escaladet, navigatorit jne arvoaan nostaa missään vaiheessa.. tai 2000 -luvun Durango, GC
   
 3. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Tuttava laitteli noin vuosi sitten kuvaa työpaikaltaan kun siellä veistelivät tuollaisesta aaltopeltisitikasta ravintolan tiskiä...ainakin keulaosa oli varsin hyvässä tikissä kuvasta päätellen...mutta nyt siis ravintolan tiski.
   
 4. rb

  rb Gearhead

  No...

  Mikä se nyt milloinkin on mielessä, mut sanotaanko jos lotosta pamahtaisi kymmenen miljoonaa tilille, niin siinä kauaa menis, kun mulla ois ladollinen autoja...
   
  ImpJay, Jussi289 ja redneck1 tykkäävät tästä.
 5. pantera

  pantera Gearhead

  Mut K5-Blazerit ja Traildusterit ja Lankkukylki Grand Cherokeet nostaa jo aika hyvin..puhumattakaan pikku Broncosta... isotkin ronkkot alkaa olla nosteessa, thänks O.J.
  Aika näyttää kuin käy
   
  1purehell tykkää tästä.
 6. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Koskaan ei saa sanoa, että "tää auto ei tule koskaan nostamaan arvoaan". (Mitäs sanoi KLB `59 Impalasta?)
   
  Pertti K tykkää tästä.
 7. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Autojen hinnat on nosteessa. Onhan Capriceittenkin hinnat noussut 10-vuoden aikana vähäsen. Ei enää saa tonnilla yhtä hyvää autoa kuin me joskus ostettiin.
   
 8. Cocco Bill

  Cocco Bill 2nd gear

  Ei niin,hyvistä huudellaan enempi ja jopa parjatut ja tehotuhotut puupenkkifarkut rupeaa kohottamaan hintojaan jos jäljellä muutakin kuin aihio.Nythän ne vihdoin saisi 6-8h farkuiksi takaisin pikkurahaan muutoskatsastuksella jos olisi takapenkki tallella ja jotain mitä katsastaisi!Voi veljet kun vanha muistelee aikoja jolloin noita oli myynnissä lehdet täynnä,ihan uudenkarheita ja jopa uusiakin,todella upeita Colony Park farkkuja tai jotain Electraa/LeSabrea minimaalisin mailein,Caprice oli yleisintä herkkua tai Olds Custom Cruisereita/Parisienne Pontiaceja ,jopa hyvin harvinaisia tekeleitä:STW Cadillaceja saapui maahan satunnaisten LTD ja Mopar farkkujen kera.Hinnat oli luokkaa liiankin halpaa saada täyskäsi luksusta lähes lahjaksi mut senpä vuoksi ollut katokin kova eikä takaisin saada vaikka niitä tuli varmaan tuhansia kpl.Mitä vähiä jäljelle jäänyt ei kannata enää yrittää elvytystä saati entisöidä järjellisin kustannuksin,täysiä romuja pääosin. USA:ssakaan ei moisia mitenkään puissa kasva jos mieli tekee hienoa ehjää yksilöä . Moisten viimeisten perinteisten jenkkifarkkujen valmistusmäärät oli pieniä,mallistojensa kalleimpia autoja eikä tainnut 2 samanlaista tulla vastaan herkästi varusteiltaan ja väriltään.
  Ken älysi pidellä hyvin tai taltioi ehjänä ostoksensa niin onnittelut kaukokatseisuudesta.
   
  Muokattu: 1.11.2019
  impala67, Stang_81, redneck1 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 9. hantta

  hantta Gearhead

  Kyllä nminäkin ostaisin tuollaisella rahamäärällä ladollisen autoja, mutta parempi sijoitus olisi yksiöitä stadista, mutta kyllä silti itse kallistuisin vanhoihin autonromuihin.
   
  1purehell, redneck1 ja rb tykkäävät tästä.
 10. golden rocket

  golden rocket 3rd gear

  tota mä pelkäisin jos lottoisin. muut valittaa jo nyt mun aarteista.
   
 11. Zejk1

  Zejk1 2nd gear

  Luulen että laivanvarustajana ostaisit oman lutakon pihalle että saat jahdit vesille ja voisit nallepalman kanssa vilkutella aurinkokannelta
  maakravuille,,,,,
   
 12. Fuselage

  Fuselage 3rd gear

  C-bodyt on minkä hinnat on vielä järkevällä tasolla USA:ssa. Keskieuroopassa niiden hinnat on jo nousussa ja Suomessa on jo 4D korkeammat kuin 68-70 Chargereissa. :D
   
 13. golden rocket

  golden rocket 3rd gear

  minä sinut opetan vielä juomaan menee hyvä äijä pilalle hä. soitan sit seuraavan kerran kun uskovaisuus antaa sulle tilaa olla olla semmonen kuin olet.
   
 14. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  PikkuBronco kävi just mielessä Raumalle ajellessa, kun näky yks. On hävinny aika tyystin. Carpenterilla olis makee Wagoneeri, mut ei kuulema myynnissä...
   
 15. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Semmonenkin? Sillähän on vaikka ja mitä.
   
 16. Karpov

  Karpov Gearhead

  Se broncco kakkoset oli liian halpoja +5v sitten. Reilulla tonnilla sai valita, meni varmaan offirypimisiin ym huonoille teille ja sieltä paaliin?


  Nykyään taas välillä semmosista saa maksaa liikaakin vaikka kunto ei olisi täydellinen. Ei hyvin asiat nytkään.
   
 17. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Jos yhtään laskee mitä noiden säilyttäminen ja yllä pito on tullut maksamaan arvon nousua odotellessa niin ehkäpä olisi tehnyt paremman tilin jollain muulla.
  Tämä vaan mun mielipide.
   
  Pertti K, sdfsd, Stang_81 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!