Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Oon kyl sun kanssa täysin samaa mieltä, ykköslähön laturi on saatanan kiihottava kapistus. Yks omista kaikkien aikojen hienoimmista jenkeistä, ehottomasti Top5 listalla ( sillä listalla ei sit muita Mopareita ookkaa, Oldsmobile x2, Ford ja Packard). Ja sitki tulee AMC:tä seuraavaks..
   
  leivonharri tykkää tästä.
 2. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Itseasias lisätään sen verta, et omassaki Oldsmobilessa on koriprikkoja jo pelkästään etusiivessä sen verta että sillä määrällä kasais yhen kokonaisen euroauton :rotfl:
   
  leivonharri tykkää tästä.
 3. Vani76

  Vani76 Gearhead

  Mää ajelenkin Deltalla..... koriprikoista en kyllä tiedä mitään.
   
 4. XJR

  XJR 2nd gear

  "Oman harrastuksen koko tulevaisuus näyttää hyvältä.....muitten näkökannat omiin harrastuksiinsa ei juuri kiinnostakkaan. "

  Näin sanoit näemmä eilen. Eikö tuolla periaatteella pitäisi pitää suu supumpana kun näytät kuitenkin kovin kärjekkäästi kommentoineen toisten ihan järkeenkäypiä mielipiteitä. Hankala aihe tottatosiaan. Aiheuttaa helposti mielensäpahoittamisia, mutta luulen meistä useimpien olevan kuitenkin samassa veneessä.
   
 5. hzemax

  hzemax Gearhead

  Tiijä muista, mut itte rakennan 61 Chrysleriä lahes, et omasta mielestä on hyvä toi tulevaisuus.
   
  maxvo2 ja Dataviilaaja tykkäävät tästä.
 6. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Toisten mielipiteiden kommentointi KESKUSTELUPALSTALLA on mielestäni normaalia.Myös mielipiteen ilmaisu ja näkökanta toisten näkemyksestä OMAA harrastustaan kohtaan on normaalia mielestäni keskustelupalstalla.Kun kerran keskustella haluat niin annappa laajempi kuva meille kanssaharrastajille jenkkilotjapaskasta jonka veit paaliin .....kunto? merkki? malli? Ei varmaan ole salaisuuksia ,koska itse tuosta aloit kertoa.Myös Lars Leeviin löytyy näkökantaa jos on mieluisampi aihe...
   
 7. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Toi on hyvä juttu. Nuorilla kun tahtoo olla nykyisin liian vähän hyviä harrastuksia.
  Sitä toivoisi, että hallitus vähän antaisi tukea meille nuorille. Tuppaa kaikki kulut menemään omasta pussista.
  Mutta eipä olla osuuskaupan rappusilla syljeksimässä. Mäkin lähden tästä niputtamaan Ponun kojelautaa. Selvitteleen niitä kuuluisia kaverin tekemiä korjauksia.

  Ei muuta kuin tsemppiä nuorille kuten Anneli Tempakka ja Tapani Ripatti aikoinaan toivoivat.:D
   
 8. Harri S

  Harri S Gearhead

  Kauhea mesoominen jostakin paaliin kuskaamisesta.
  Vittuako se kellekään kuuluu mihin sen autonsa loppusijoittaa. Eipähän tarvi kattoa sitä loppuliukua kun se tietylle pitkäaikaiselle omistajalle jo profiloitunut auto kiertää kylää tervattuna ja läjään laulettuna.
  Mä oon itsekin miettiny vakavasti tässä talven aikana näistä jenkeistä luopumisesta. Jo pelkkä autojen säilytys maksaa sen mitä joku harrastaminen pelkästään ja kun sille rahulille olis järkevämpääkin eläkepäivien käyttöä ihan tässä kotitontillakin. Just eilen soitti yksi talli-isäntä ja korotti auton säilytysvuokraa 40% joten sekään ei tuota pohdintaa vähennä.

  Tää koko touhu on muuttunu katkeroituneiden kämästen ukkojen verbaaliseksi välienselvittelyksi ja kaiken maailman merkkibrändien vieressä pönöttämiseksi.
  Tällä hetkellä näyttää siltä että toi suomen ainoa Spoiler2 lähtee joko Saksaan, Ruotsiin tai takas amerikkaan.
  Täällä Suomessa kun kaikkien autojen arvo on sen pullakahvin hinta historiaan katsomatta. Saisin sille ilmaisen säilytyksen P-pohjanmaalle, mutta kannattaako sitä seisottamisella ja suuliin piilottamisella paskoa, ajettavaksi se on tehty ja ajakoot vaikka sitten ne jotka ehtii.
  Hp on kolmasosan luokkaa siitä, mitä autoon on rahaa kipattu, joten kaipa joku siitäkin mielensä pahoittaa. Jos harvinaisempi rauta kiikarissa niin siitä vaan yhteyksiä ottamaan.
   
  Muokattu: 15.2.2020 klo 10:05
  faffeli tykkää tästä.
 9. Kemer

  Kemer 1st gear

  silläkään varmaan mitään arvoa raadin mielestä,vaan 351 eikä jollain 61 ryslerillä kuten kukkupiilinkään autolla jossa väärä korimallikin ,täytyy myöntää että nyt voisitte täräyttää listat tänne mitä pitää ostaa ja teidän talleista löytyy niin muuttuu lumisateinen lauvantaikin auringoksi.
  kunhan numerot läpipaskassa kasassa oikeat niin siitä kannattaa maksaa vaikka konehuone kasvaisi pajuja ja lattiat puuttuu.
  ny voidaan porukalla pistää hinnat ja arvostelut kehiin eikä sitten mitään klooneja tartte vaivotella tehdastavaraa oikeilla numeroilla.
  haen sipsipussin ja kaljan ruudun ääreen,antaapas tulla :
   
  Muokattu: 15.2.2020 klo 16:37
  Zejk1 tykkää tästä.
 10. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

 11. tapsah

  tapsah 2nd gear

  ^ tonne tsättiin on karpov siirtynyt nimimerkillä kyrpov, luvassa siis infoomista ja toisten autojen hinnoittelua ynnämuuta pa#kaa.
   
 12. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Katoavaista on mainen kunnia.
   
 13. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  En kyllä löytänyt mistään 1961 Hyrslerin mollaamista. Monelle (oisko 95.5%) harrastajista taas GEN II -Charger on mieleisempi kuin GEN I. Ei siinäkään ole sen ihmeellisempää salaliittoa ole takana.

  Tuohon hankintakysymykseesi on oma vastaus. Olen hankkimassa 1964-1965 Valianttia itselleni. Laitoin mm. Toriin ja Mobilistiin ostoilmoituksen ja nyt onkin 4 kpl mahtiehdokkaita odottamassa kiireiselle sopiva aikaa. Tarkoitus siis lähteä viikonlopun toiviomatkalle ja tarkistella samalla kertaa kaikki. Kaveripiiristä on tullut about ziljoona kysymystä, että Oikeestiko? Miks? Älä nyt viitti! Siinäpä kyselkööt - ei ole minun päänvaiva eikä pataljoonan murhe. Nuorena miehenä halusin kuumeisesti ko. autoa, mutta hankintaan ei ollut käytännön mahdollisuutta, eikä isäkään sallinut moisen ostamista niin kauan kuin asuin lapsuuden kodissani. Nyt siihen on jotakuinkin mahdollisuus ja palo kyseistä jaloa autokaunotarta kohtaan on kestänyt lähes 40 vuotta.

  Voit jatkaa sipsipussin rapistelua.
   
  Muokattu: 16.2.2020 klo 09:55
  Stang_81, Inlinee, jpalvima ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 14. max

  max Gearhead

  Olen aina pitänyt 2d Valianttia hyvännäköisenä autona ja sen yksinkertainen vaatimaton konsepti vaan parantaa tilannetta.
  Oliko niin että joku eurooppalainen muotoilustudio osallistui Valiantin suuntaviivojen vetämiseen?
   
 15. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Kuten myös, olen aina pitänyt 64-65 valiantia hienona. Tosin 67-69 dart aiheuttaa vielä enemmän omistamisen halua. Sellaista jälkimmästä sopivaa etsinkin aikoinaan rahatukko pöytälaatikossa, mutta ei silloin löytynyt. Hot rod kulttuuriin on kuulunut alunalkaen perusajatus että pienin ja kevein kori ja malliston suurin kone. A-body keveänä kulkee kohtuullisesti melko pienelläkin v-8 koneella. Sitäpaitsi yksinkertainen on kaunista minusta.
   
 16. Kemer

  Kemer 1st gear

  Et löytänytkään koska sillee viitteellinen kuvaten ajatusta täälä,on tuomarit ja vaan joku kone,korimalli kelpaa,muut aivan jätettä ja ei voi mitää kun tuommoisen oot ostanut,ei minkää arvonen ellei punanen ja 4sp XZ koodin moottorilla,upeeta käytöstä.
  töllätään jenkkilehtiä teevee ohjelmia illat ja imetään sama ylenkatsomus tänne vaikka talli tyhjä tai rupinen tonnin kamino kun mulla
  valtteri on upea peruskärry vaikka monien mielestä p....aa,amerikanmosse rämpylän kaveri.
  onpahan vaan 2d vallut rämpylän kera moninverroin harvinaisempia ku 2 gen chargeri maailmalla jos väliä muuta ku mitä hinta ja siksikin 1gen charger minusta tosi persoonallinen ja toronadon,rivieran tyylinen personal luxus car alkuaan ,seuraajansa ei ja aika tyyris auto uutena 318-426.
  2gen hurjat valmistusmäärät,1gen paljonkin vaikeempi entisöidä,ulkonäkö toki erimoinen kuten marlin,barracuda valmistusmäärä pieni.
  siis myös chargerit -71-74 p..aa,kun halvempia ku 68-70.
  makuasia mikä mieleen ,ostat kait itellesi mielusen.
  six sun kaverit kyselee ja pudistaa päätä,kukaan tommosta osta ,edes harvinaista 1gen tosta tai 2gen barracudaa kun halpoja ja 64-65 tai jopa 67 marlin se vasta ihmelöytö mutta ku ei oo minkään arvosia= p..aa.
   
  Muokattu: 16.2.2020 klo 11:44
 17. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Ei ihan noin. -67 Charger vähän päälle $3000, Toronado $4500. -68 Charger satasen halvempi kuin -67. Edit: Toronadossa lienee kaikki varusteet perusmallissa, Chargerissa vähemmän.

  Itse kuulun siihen 4.5 %:n vähemmistöön joka arvostaa enemmän 66-67 mallia kuin uudempia.
   
 18. Kemer

  Kemer 1st gear

  yep,just ja varmaan tolleen,tarkotin lähinnä et 66-67 suunniteltiin noiden markkinoille ja aika harva päätyi kummiski täysin varusteettomaan perusversioon joten lähestyttiin toron ja rivieran hintoja silläviisiin mutta enempi ostajan päätettävissä vapaammin menikö mihin suuntaan tilauslomakkeessa mukavuuteen /vauhtiin /molempiin kun nois kahessa gm ja tbirdissä jotka arvotonta p..aa raadin mielestä varmaan nekin mut jos ois haluttuja tyyriitä niin sikamakeita
  sit joku määrätty korimalli antaa taivaan ja hyvän tulevaisuuden,siihen saa pensaa sit kait halvemmallako ku väärään korimalliin?
   
  Muokattu: 16.2.2020 klo 12:46
 19. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  ei kai niistä ukoista kannata välittää vaan ajaa siltä mikä hyvältä tuntuu ilman mitään merkkibrändi pönöttämisiä.
   
 20. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  ykköskoppa chargerista sais hyvän nascar tyylisen pelin. Originaalina se on jotenkin tosi raskaan näköinen se perä. Ehkä kymmenen vuoden kuluttua on silmä tottunut enemmän tai maku kehittynyt siihen suuntaan että orkkiskuntoinenkin alkaa miellyttää, vaikee sanoo. Mä heitin kommentin että saa olla hemi ja manuaali jos meinaa ykköskopasta tommosia summia saada mitä kökkis heitti siihen osari laskelmaansa. En usko että 318 +automaatti kerää semmosia rahoja. Mut seki on vaan mun mielipide ja eihän niitä ostajia tarvita kuin yksi vaikka 8miljardia ihmistä sanois ettei kannata.
   

Kerro tästä muillekin!