Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

  Audi.... 4 nollaa edessä ja yksi ratin takana.
   
  fxsts tykkää tästä.
 2. fxsts

  fxsts Gearhead

  Taidat olla =;=) elä ota vakavasti.
   
 3. golden rocket

  golden rocket 3rd gear


  meitä on moneksi..
   
 4. 1purehell

  1purehell Gearhead

 5. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  No ei pahemmi.

  Rusan shelli iltasi o semmone teinihelvetti et oksat pois. Positiivisena puolena se et autot ylipäänsä silti kiinnostaa, ei o menetetty sukupolvi.
   
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 7. 1320

  1320 Gearhead

  Teknoshelli on kyllä aika ankea paikka, aina täynnä jotain pilalle madallettuja pöristimiä, harvemmin siellä mitään nähtävää on. Olen koittanut välttää siellä käymistä, mut joskus joutuu kaverien mukana poikkeamaan, tai joskus on poikettu siinä kusella kun muut huoltikset ei ole enää auki. Illalla voi olla hankala saada autoa parkkiin kun piha on täynnä muovikinnereitä ja auton mentäviä parkkipaikkoja ei juuri ole...

  Jos kahvia tarttee saada, niin ajelen mielummin vaikka Kehäkessalle tai Tikkurilan Shellille...
   
 8. 4337

  4337 1st gear

  Nuo nykynuoret elävät tätä päivää,me menneisyyttä.Jatkakaamme valitsemallame tiellä.
   
  Stang_81, simeoni, Jori85 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 9. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Vaatii poikkeuksellista lahjakkuutta, että tuollaisen pökkäämisen jälkeen 8 ihmistä viedään sairaalaan... Todennäköisempää olisi jos ne kaikki seisoi rivissä keskellä tietä johon autoilijat tähtäsi ja törmäsi, vai istuiko nämä tulevaisuuden toivot kolarin sattuessa näiden autojen konepelleillä...? Olen joskus ollut todistamassa ihmisen kehityksen kannalta erikoista ilmiötä, eli sitä että ihmiselle on tapahtunut kehitystaantuma. Eli henkilö on ollut 10 vuotiaana paljon fiksumpi kuin 18 vuotiaana... Näitä uutisartikkeleita kun lukee, niin ilmeisesti kyse ei ole ollut yksittäistapauksesta.
   
  Muokattu: 29.6.2020
 10. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Olen melko varma että Albert Einsteinilla oli tuntumaa asiaan kun hän lausui näin ”Kaksi asiaa ovat äärettömiä: Universumi ja ihmisen tyhmyys. Universumista en ole kuitenkaan täysin varma.”
   
  kma68 tykkää tästä.
 11. simeoni

  simeoni Gearhead

  Kyllä itse ainakin haluaisin tuollaisen jälkeen sairaalaan kuvattavaksi ja tutkimuksiin, sen verran äkkiä on liike muuttanut suuntaa.
   
 12. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Juu, näyttää olevan tätä päivää, että ei yhtään kunnioiteta muita. Ei edes toisia autoilijoita.
  Tuolla on piha välillä niin tukossa, ettei pääse pois, kun joku idiootti jättää autonsa kulkuväylälle. "siihen kaverin viereen"

  Aiemmin kävin siellä usein, mutta nykyään mennyt ihan älyttömäksi se parkkeeraus.
   
  Muokattu: 30.6.2020
  Desoto57 tykkää tästä.
 13. Stang_81

  Stang_81 Gearhead

  Harrastus ei lopu, se vain muuttaa muotoaan. Nuoret harrastaa aina mikä heitä kiinnostaa, yllättävän sopurahalla saa aika suorituskykyisiä eurokinnereitä. Samalla rahalla ei kummoista amerikkalaista hanki.
   
 14. -JJH-

  -JJH- Gearhead

  Tuleepa mieleeni takavuosina, kun asuttiin vielä länsinaapurin puolella. Rouva joutui työreissulla kolariin ja tietty niska teki "ruoskanisku-liikettä" ja aivan juntturassa. Ruotsinmaalla lääkäri vain heilutteli sormia rouvan silmien edessä ja kyseli "montako sormea näkyy", kuvauksiin tai tutkimuksiin ei päässyt.

  Ratkaisu: otettiin lennot Turkuun ja omalla kustannuksella hartia-niska-pään magneettikuvaukseen.

  Tarinan idea...ei sen paremmin, paitsi että olkaamme tyytyväisiä, että Suomessa sentään (vielä) pääsee tutkimuksiin ja suht edukkaasti. Jopa kansankodissa tämä ei ole mikään itsestäänselvyys.

  -JJ-
   
  Desoto57 ja Norri tykkäävät tästä.
 15. Hai

  Hai Gearhead

  Se on tätä. Amerikan malliin.
   
 16. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Melkoisen villiä menoa.
   
 17. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Melkoisen typerää menoa. Onko toi joku harrastus noilla mennä tonne donitseja pyörittävien autojen väliin odottamaan että osuu? Ja se saa parhaat aplodit joka lentää pisimmälle? o_O
   
  Desoto57 tykkää tästä.
 18. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Modernia härkätaistelua?
   
 19. BigOJS

  BigOJS 3rd gear

  No nyt taitaa olla takavuosista aikaa. Voin henkilökohtaisesta kokemuksesta kertoa useampiakin tarinoita Suomalaisen ja Ruotsalaisen terveydenhoidon eroista. Toivon sydämeni pohjasta, että jos sairastun niin sairastun täällä Tukholmassa.
   

Kerro tästä muillekin!