Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  Jännä juttu et on jääny verot maksamatta, kuitenkin niin rehellisen oloinen kaveri kaikin puolin.
   
 2. Sillä nimellä se Kellarissa on. Tässä ainakin antanut kommenttia:

  https://kellari.vip/index.php?topic=2075.30
   
 3. f34

  f34 Double Gearhead

  Miten kauan pystyy noin pienellä paikkakunnalla kusettamaan yhä uudestaan ja uudestaan?
  Pitääkö paikkaansa, että on perintätoimintoja, jossa asiakas saa puolet ja perintätoimisto saa puolet, mutta aika hyvällä onnistumisprosentilla?
   
 4. 1320

  1320 Gearhead

  En tunne kyseistä herraa sen kummemmin, enkä tiedä näidenkään juttujen taustoja, joten en kommentoi niihin mitään. Mutta senverran sanon, että kerran olen tehnyt hänen kanssa kauppaa ja ne kaupat sujui erittäin hienosti (itse olin myyjänä). Joten mulla ei ainakaan ole pahaa sanottavaa, ja voin tarvittaessa tehdä kauppaa jatkossakin.
   
 5. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  No pölliikö myymälävaras jokaisesta liikkeestä ja jokaisella kauppareissullaan?

  Huolellisella perseennuolennalla saa tietysti herkkäuskoisia puolelleen, ei kuitenkaan kannata yhden onnistuneen kaupan perusteella alkaa enempää hehkuttamaan.
   
 6. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Onhan se niinkin että tietyille tahoille voi jäädä velkaa ja tietyille ei.Nämä kun osaa seuloa niin siivet kantaa pitempään mutta kyllä se noutaja ennemmin tai myöhemmin tulee,tavalla tai toisella.
  Tämmöisen tapauksen velkoja ei mikään virallinen toimija koskaan saa perittyä.
   
 7. 1320

  1320 Gearhead

  En mielestäni mitenkään hehkuttanut, kerroin vaan oman kokemukseni joka nyt sattui olemaan positiivinen. Mitään valittamisen aihetta ei noista kaupoista itselle jäänyt ja hyvä niin.

  Kuten sanoin aikaisemmassa viestissä, en tunne taustoja sen enempää noille "syytöksille" mitä tässäkin on kerrottu, joten mun on turha niihin kommentoida yhtään mitään.:odwink:
   
 8. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 9. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  SAK ottaa kantaa polttoaineitten päästökauppaan- ja haluaa ajaa sitä etiepäin. Edustaa yli puolta miljoonaa Suomalaista.

  https://www.is.fi/autot/art-2000008511058.html

  Jollekki luvattu taas joku hyvä pesti jostain. Oisko VTV:ltä..
   
  Muokattu: 31.12.2021
  Isamu tykkää tästä.
 10. Korjasin.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 11. Retem

  Retem Gearhead

  Ay-liikkeelle ei näköjään riitä että heittävät kapuloita firmojen rattaisiin, vaan nyt lähtevät kurjistamaan myös henkilötasolla.
   
 12. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Eipä noissa keskusjärjestöissä ole töissä kun erilaisia perseennuolijoita ja osa on sitten korkeakoulutettuja. Eihän niillä ole mitään havaintoa tavallisen työntekijän elämästä ja minkälaiset on kulut duunarilla. Helppo olla vihreä, kun työpaikka on varma ja suurin osahan noista muutenkin asuu stadissa, julkisilla pääsee ja loput liiton piikkiin taksila.
   
  Retem ja Challenger Rtee tykkäävät tästä.
 13. always bb

  always bb Gearhead

  Sitä ne on tehnyt koko 90 luvun laman jälkeen puhuvat vaan desimaaleista ja valtion palkkoihin koko ajan vaan +10% pääministerikin vaan valtion palkkakuluja kasvatti 20% ja hei vuodessa. Irwinikin lauloi valtio ei osaa muutakun verottaa
   
 14. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Mikähän liene harrastuksen tulevaisuus, jos polttoaineden hinnat pyörii tällä tasolla? Parin kollegan kanssa juteltiin, miettivät kovasti tuleeko kesällä edes kummoisesti ajeltua, näillä bensan hinnoilla. Kun sitä rahaa menee muuhunkin elämiseen.

  Alkaakohan kohta yhdella sun toisella autot pölyyntyä tallissa ja onkohan lähisnagarit ne kauimmat cruisingkohteet. Mene ja tiedä.

  Ei välttämättä tiedä hyvää tapahtumille, jos ne tavalliset kävijät alkaa kadota. Ei sinne tule sitten muitakaan.
   
  Fuselage ja Seevu tykkäävät tästä.
 15. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Itsellä ainakin tulee kelirajotus jos pitää kauemmas lähteä kuin lähikylä. Yhtään jos on huono yms keli tai edes ennuste, niin ei.
   
 16. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Oon ajanut nyt viime kesinä harrasteella semmosen 3000 kilsaa. Jos bensa maksaa 1.60 / litra, niin kustannus 960 eur. Jos 2 euroa / litra, niin sitten pitää kaivaa kuvetta 1200 euron edestä. 240 euroa ei kyllä lopeta mun harrasteajoja, mutta enemmän ajavilla tietty toinen tarina.
   
 17. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Eihän monesti ne kokonaiskustannukset ole harrastekulkineen polttoaineessa isot, mutta kun on monesti muitakin kulkineita mihin pitää polttoainetta ostaa. Silloin tingitään ns.turhimmasta ajosta.

  Kun ei mullakaan mene harrasteauton polttoaineeseen montaa satasta kesässä, mutta jos tilistä ei jää liikaa ylimääräistä, ei sillä lähdetä jos ei ole tarve.
   
 18. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Tässä tuiskussa ja viimassa kun säkkipimeässä talven rypee nii ihan sama vaikka kympin litra.....ainakaa omalla kohdalla yksikään tapahtuma ei jää väliin bensanhinnan takia,muiden menojen ym takia kyllä....
   
 19. Ville L

  Ville L 3rd gear

  Parisen kuukautta ajanut työmatkaa 120 kilometriä per päivä -70 vuoden 145 volvolla. Kulutus pyörii pakkaskeleillä 80-100kmh vauhdissa 9.0l/sadalle. Hieman jos malttaa ajaa rauhallisemmin liikenteen tahtiin niin menee pienemmälläkin mutta lähes joka päivä joku runkkari vetää Lohja-Kirkkonummi välillä 80 alueella 65km/h todellista nopeutta ni mua ei ainakaan kiinnosta körötellä vaan ohi on mentävä jotta matka taittuu riittävän reippaasti. En oo kertaakaan aiheuttanut vaaratilanteita mutta keskikulutus nousee reippaasti. Todellinen kilometrimäärä per viikko nousee 800-1000 kilometriin kun yhdistää ilta ja viikonloppu ajelut työmatkojen lisäksi...

  Ei tässä harrastekäyttis ajelussa oo hevonvitun järkeä näillä bensanhinnoilla mut joka päivä pääsee kaupan yms parkkiksilla kansalaisten kanssa juttelemaan mukavia ja joka päivä tulee vähintään yhdet peukut. Hölmistyneitä katseita liikennevaloissa tulee senkin edestä ni onhan se sen arvoista et sotii tätä viheraktivistijärjestelmää vastaan vaikka kalliiksi tuleekin. Parasta on se et normikansalaiset kyseenalaistavat sen että ylipäätänsä ajan työmatkaa vanhalla romulla ja onko auto edes millään tavalla lämmin pakkaskeleillä. Eipä tuo vanha volvo häpeä lämpimyydessään kovemmillakaan pakkasilla nyky VAGgilaisille...

  Jos olis järkevä eikä haluis näyttää kaikelle kansalle kapinallisuutta ni kannattais hankkii joku diesel, mut paria eri V70 dieseliä kokeillu ja kummassakin ei mitään muuta ollutkaan ku vikoja ni varmemmin tolla B20 koneiselle kaasari volvolla on päässyt perille.
   
  Kaktus, Vallu 426, Inlinee ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Dieseleissä ei ole tulevaisuutta, nettiautossakin roikkuu dieseleitä vaikka millä mitoin.

  Ehkä silloin on järkeä jos käyttää loppuun ennen kuin dieselin saanti loppuu joskus hamassa tulevaisuudessa tai sen käyttö rajoittuu vain raskaaseen liikenteeseen.
   

Kerro tästä muillekin!