Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. kustomkuuppa

  kustomkuuppa Gearhead

  Kun Venäjä valtasi Krimin, jätin bensa-auton kotiin ja pyöräilin protestiksi töihin...
  pari päivää. Vähän aikaa lisäilin tankilla tujauksen E85:ttä mutta kulutus tuntui lisääntyvän juuri saman verran. Sitten oma työpaikka muutti ihan lähelle, mutta sen parkkipaikka muutti siitä puolen kilometrin päähän väärään suuntaan ja eukko sai työn pitemmän automatkan päästä. Olenkin sitten "protestoinut" ympäri vuoden joka kelillä. Paitsi kun joulukuussa iski sitkeä flunssa niin sorruin joukkoliikenteeseen työpaikalle mennessä eka kertaa elämässä, on lämmin kyyti vaikka viekin pyöräilyä kauemmin. Kyllä se vain mukavuudenhalu ihmisen toimintaa vahvimmin ohjaa, periaatteet tai rahanmenon pelko tulee vasta seuraavana.
   
  Rihma tykkää tästä.
 2. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  monessa lehdessä alkanut olemaan näitä ei kannata julkaisuja,taitaa tulla pietarin tehtaalta,itsekkin 60 v en kaadu puolukan varsiin,en kyllä hae kaukopartioonkaan mutta moni näkee puolukan varret läheltä jos tarve tulee,sillä yhdellä ei varmaan ole mitään minkä vuoksi jäädä,velkainen vanha mopari jossa kolme johtoa ja silti sähköt sekaisin,tuossa puuhataan reilu 3 v poitsun kanssa ja ei kiinnosta sitä lahjoittaa ryssälle kotiorjaksi
   
 3. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  En kyllä allekirjoita kaikilta osin.
  Mä väitän, että Ukrainalla on pakko olla ns. Viides kolonna armeijassa. Tuntuu käsittämättömältä että Odessa mm. vallattiin suht helposti. Samoin koko puolustus on hoidettu retuperäisesti vuosikymmeniä.
  Suomen puolustus on kuitenkin hoidettu onneksi asiallisemmin vs. Ukrainan.
  Maasto on täysin erilainen. Missäs päin Kaakkois- / Itä-Suomessa on esim sellaisia aukeita joissa pääset taisteluvaunulla ampumaan vaikkapa viiden kilometrin päähän suoraan?
  Se on selvää, että naapurilla on materiaalinen (määrä) ja henkilöstö ylivoima, mutta väitän että hinta jolla tämän maan miehittää on onneksi niin korkea, että se hillitsee isompaa intoa.

  Vai onkos täälläkin väkeä jolla on ruotsilautalle viikkovaraukset?
   
  Rihma tykkää tästä.
 4. max

  max Double Gearhead

  Tämä oli asiaton ja typerä kommentti minulta.
  Pyydän anteeksi.
   
  rampleri, Dataviilaaja, mcmies ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. Rihma

  Rihma 2nd gear


  Samanlainen asenne kun mun 30v duunikaverilla, kyseli et mitä tekisin jos ois Ukrainan tilanne täällä käsillä? Olin että miten niin? Tottakai tekisin osani, pistäisin kampoihin parhaani mukaan. Jäbä sanoi et hän häipyis Ruotsiin ensitilassa. Muuttui mielipide ko kaverista pysyvästi. Tolla asenteella pitäs osata pitää edes turpa kiinni. Paskahousut.
   
 6. Rihma

  Rihma 2nd gear

  Tähän vielä lisättävä itsestäänselvyys, että onneksi aikanaan löytyi Suomesta selkärankaa, jos oisi kaikki tuolloin ajatellut kuin zeikki, ajeltais ladoillla tälläkin hetkellä. Nykyään miehet harvemmassa. Aina pitää yrittää.
   
 7. Itseäni ihmetyttää nämä, kun sota syttyy, niin lähden Ruotsiin jutut. Läppänä ihan ok, mutta jos tosissaan selittää, niin niin kertoo enemmän kertojasta.

  Kriisiaikana ei taida sinne Viikkarin tai Siljan kyytiin ihan niin helposti enää mennäkään.
   
 8. Hukka86

  Hukka86 2nd gear

  Penskat äiteineen ja akat länteen ite itään
   
  Muokattu: 27.2.2022
 9. tapsah

  tapsah 2nd gear Bannattu

  ^^ juuri ton takia moni pitää suotuvenetta rannikolla piilossaa pensaassa. Munsalan soutajat mm.
   
 10. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Sano sille työkaverilles, että menee samantien Norjaan saakka. Vladi on nyt niin vihainen, että hamuaa nyt myös Ruotsia.
   
 11. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Mutta Haaparannan lautta toimii aina, jos haluaa karkuun juosta.
   
 12. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Lapsille lappu kaulaan ja matkaan. Ja tosissani toivon, että naapurin sotakoneisto pian pysähtyy. Tuossa sodassa ei ole niin mitään järkeä. Jos paljon on missään muussakaan sodassa ollut.
   
  Seevu ja hartsa69 tykkäävät tästä.
 13. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Suomalaisella sisulla saatiin pitää aikanaan oma isänmaa. Uskon hyvin vahvasti että siitä suomalaisesta sisusta on enää rippeet jäljellä. Jos sota syttyisi niin kyllä kävisi huonosti.
   
 14. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Tuon varaan laski aikoinaan Josefkin. Vaan väärässä oli.
   
  maxvo2 tykkää tästä.
 15. J.J.

  J.J. Gearhead

  Eivät pääsisi ikinä Helsinkiin asti niin kauan kuin ukkoja olisi hengissä ja stingereitä sekä nlaw ohjuksia piisaisi. Tieyhteys Helsinkiin katkeasi samantien jo heti rajan pinnassa sekä monin paikoin muualtakin. Maasto rajalta alkaen on Suomessa todella suotuisaa puolustustaisteluun vrs mitä Ukrainassa. Ammattisotilaita ja varusmiehiä sekä pystyviä ukkoja on esim Haminassa rajan pinnassa valmiina lähtöön minuuteissa tälläkin hetkellä. Samalla kun ukot lähtisi rintamalle niin ohimennen käytäisiin sorakuopan reunalla antamassa kenttäoikeutta kaikille pahimmille Piippalakkien kätyreille.

  Sen 64 vuotiaan arvo on mittaamaton jos mies kerran on valmis liipasinta painamaan. Voin vaikka itse kantaa sen ukon jonkun harjanteen laelle ja antaa ohjeistuksen miten lämpöhakuista ohjusta käytetään, siinä tulee ukon hengelle kova arvo.

  Ukrainassa Venäläiset laskettiin rajan yli koska puolustustaistelu olisi ollut todella epäedullista siellä järjestää. Nyt Vanjojen joukot ovat hajallaan ja kolonnia onkin päästy jo hyvin harventamaan. Kiova ei todellakaan ole Venäjän hallinnassa.

  Tällähetkellä luvut onkin mukavasti niin että yksi Ukrainalainen vastaa yli kymmentä ryssää. Myös Ryssien joukossa ilmaantunutta rintamakarkuruutta on ollut mukava huomata. Taistelumotivaatio siellä laskeekin nyt kuin lehmän häntä kun Venäläiset nuoret sotapojat huomaavat että kuolo korjaa surutta.
   
  Muokattu: 27.2.2022
  Seevu, karra, Artsi Bunker ja 1 muu tykkäävät tästä.
 16. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Niinhän se voi olla. Toisaalta jos maanpuolustus tahto suomalaisilla onkin isompi kuin se mitä korona näytti.
   
 17. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Mitä se korona näytti maanpuolustustahdosta?
   
 18. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Mikäli ole ilmoittanut ikäsi oikein niin sinullahan sitä praktiikkaa ja kompetenssia näihin asioihin oikein pursuaa.
   
 19. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Ei mitään maanpuolustustahdosta. Se näytti vain suomalaisen sisun puutteen.
   
  Muokattu: 27.2.2022
 20. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Osaatko perustella näkemyksesi?
   

Kerro tästä muillekin!