Kokoontumisia/tapahtumia Keski-pohjanmaalla??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja juuv8, 21.3.2016.

  1. juuv8

    juuv8 1st gear

    Olisko jollain tietoa tapahtumista, cruisailuista ym jenkki harrastukseen liittyen keski-pohjanmaan alueella tai lähi ympäristössä?
     
  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Tuonne on lisäilly , mut sieltä ei valitettavasti pysty suoraan hakemaan aluerajauksella.

    Mut miksu.1g.fi lähetti mulle listan lisättäviä:

     
  3. juuv8

    juuv8 1st gear

    Kiitos listasta. Tämä auttoi jo paljon. Kaikissa kun käy nii ei oo vapaa-ajan puutetta. Sen verran vielä tietämättömänä kyselen, että mitä näissä cruisingeissa tapahtuu?
     
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Jeppis summer meet. En tiedä milloin, tai onko edes joka kesä. Ja Kokkolassahan tapaa olla Ameriikan car show. Ja Kemoralla voi olla jotain näkemistä www.kemora.fi.
     
  5. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Seinäjoen ruisingit on kaverien tapaamista ja uusien tuttavuuksien luomista. Aikalailla jämähdetty viettämään iltaa Joupin sittarin parkkipaikalla ja ajelu on jäänyt vähemmälle. Kannattaa tulla käymään. Hyvää porukkaa ja hienoja autoja.
     
  6. studio57

    studio57 Gearhead

    kokkolassa vappu cruisinki, sit on tietysti näyttely jonkun viikon päästä.
     
  7. GT66

    GT66 Gearhead

    Kokkolassa on perinteinen American Car Show 16.-17.4.2016 Urheilutalolla kuten ennenkin. Lauantaina 16.4. näyttely on avoinna kello 16.00-21.00 (muistaakseni) ja sunnuntaina 17.4. kello 10.00-17.00. Vappucruising on 1.5.2016 ja kokoontumispaikkana Prisman parkkialue. Vappucruisingin osalta aikataulut on vielä auki kun ei tiedetä järjestetäänkö paikkakunnalla muita marsseja samaan aikaan. Yleensä lähtö reitille on tapahtunut joko kello 13.00 tai 14.00. Kokoontuminen Prismalle alkaa kello 10.00 jälkeen.
     

Kerro tästä muillekin!